Skip to main content

JYSK želi da svi uživaju u letu

Datum: 25/05/2023

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Attractive Stores

Prevod: www.languagewire.com

Bašta

Leto se polako približava, a JYSK je potpuno spreman da pomogne kupcima da uživaju u letu sa sjajnim ponudama baštenskog nameštaja.

U JYSKu je rođen novi izazov. Izazov 100 dana u bašti u potpunosti zadovoljava potrebe kupaca za sjajnim letom.

Sales & Expansion su spustili cene. Purchasing je kupio dodatne proizvode. Marketing, E-Commerce and Retail Development su osigurali nove znake i banere za prodavnice i veb-prodavnice. Sve prodavnice su pripremile atraktivne i čiste prostore na otvorenom sa baštenskim nameštajem.

Mikael Nielsen
Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail

„Želimo da odradimo naš deo da kupci imaju sjajno leto. Na zalihama imamo mnogo proizvoda po sjajnim ponudama i spremni smo da pružimo savete i usmerimo sve kupce na proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama“” kaže Executive Vice President Retail, Mikael Nielsen.

Puno sniženih cena

U Danskoj, na primer, 135 baštenska proizvoda imaju dodatno snižene cene.

„Za porodice je protekle godine postalo puno skuplje, pa se sada nadamo da ćemo im malo zasladiti leto. Ovaj čin opet pokazuje da mi u JYSKu zaista možemo da podignemo lestvicu i uradimo nešto, kada sva odeljenja daju doprinos,“ kaže Mikael.

Bašta

Latest news

Rami Jensen

JYSK ostvaruje jake fiskalne rezultate na zahtevnom globalnom tržištu

30/11/2023 - U FG23, JYSK je ostvario EBIT rezultat od 3,96 milijardi DKK (531 milion EUR) i povećao svoj promet za 6,3% na 38,5 milijardi DKK (5,2 milijarde EUR).

Azuga Run in Romania

Oko sveta: Solarni paneli u Finskoj, trka za zaposlene u Poljskoj i sadnja drveća u Srbiji  

23/11/2023 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde. 

Black Week at DC Nassjö

Najprometniji period u godini je skoro pred nama

17/11/2023 - Crna nedelja je jedan od najprometnijih perioda u godini u JYSK-u. Što se tiče distributivnih centara, neophodno je da se planira poprilično unapred.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office