Skip to main content

JYSK želi da svi uživaju u letu

Датум:

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Attractive Stores

Prevod: www.languagewire.com

Bašta

Leto se polako približava, a JYSK je potpuno spreman da pomogne kupcima da uživaju u letu sa sjajnim ponudama baštenskog nameštaja.

U JYSKu je rođen novi izazov. Izazov 100 dana u bašti u potpunosti zadovoljava potrebe kupaca za sjajnim letom.

Sales & Expansion su spustili cene. Purchasing je kupio dodatne proizvode. Marketing, E-Commerce and Retail Development su osigurali nove znake i banere za prodavnice i veb-prodavnice. Sve prodavnice su pripremile atraktivne i čiste prostore na otvorenom sa baštenskim nameštajem.

Mikael Nielsen
Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail

„Želimo da odradimo naš deo da kupci imaju sjajno leto. Na zalihama imamo mnogo proizvoda po sjajnim ponudama i spremni smo da pružimo savete i usmerimo sve kupce na proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama“” kaže Executive Vice President Retail, Mikael Nielsen.

Puno sniženih cena

U Danskoj, na primer, 135 baštenska proizvoda imaju dodatno snižene cene.

„Za porodice je protekle godine postalo puno skuplje, pa se sada nadamo da ćemo im malo zasladiti leto. Ovaj čin opet pokazuje da mi u JYSKu zaista možemo da podignemo lestvicu i uradimo nešto, kada sva odeljenja daju doprinos,“ kaže Mikael.

Bašta

Latest news

Environment

JYSK predstavlja alternativu pamuku u kategoriji čaršava za krevet

- JYSK sada nudi čaršave za krevet od liocela, alternative pamuku koja nudi određeni broj prednosti prilikom proizvodnje tekstila kada su u pitanju JYSK proizvodi. 

Rami Jensen

Naš CEO donosi dobre vesti: Spremni za narednu finansijsku godinu

- Bez obzira što je leto tek počelo i što je ovo doba kada po pravilu u JYSKu ima dosta posla, već sad razmišljamo o narednoj finansijskoj godini.

Tiia and Dominik, CSC Specialists in JYSK

Tiia i Dominik su pronašli svoj put u korisničkoj službi

- JYSK nudi brojne mogućnosti u vezi sa karijerom. Dominik i Tiia su iskoristili priliku koja im se ukazala i pronašli sopstveni karijerni put.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office