Skip to main content

JYSK želi da svi uživaju u ljetu

Datum:

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Attractive Stores

Prevod: www.languagewire.com

Vrt

Ljeto se polako približava, a JYSK je više nego spreman da pomogne kupcima da uživaju u ljetu s odličnim ponudama vrtnog namještaja.

U JYSKu je nastao novi izazov. Vrtni izazov od 100 dana u kome se ulaže sve u potrebe kupaca za prekrasnim ljetom.

Odjel prodaje i razvoja je snizio cijene. Odjel za nabavu je nabavio dodatne proizvode. Odjeli za marketing, online prodaju i razvoj maloprodaje su osigurali nove znakove i banere za prodavnice i web-prodavnice. Sve prodavnice su pripremile atraktivne i čiste vanjske prostore s vrtnim namještajem.

Mikael Nielsen
Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail

“Želimo odraditi svoj dio posla kako bi kupci imali prekrasno ljeto. Imamo mnogo proizvoda na zalihama po odličnim ponudama i spremni smo savjetovati i uputiti kupce na proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama”, kaže Executive Vice President Retail, Mikael Nielsen.

Mnogo sniženja cijene

U Danskoj je, na primjer, dodatno sniženo 135 vrtnih proizvoda.

“Porodicama je prošle godine poskupio život, pa se nadamo da im sad možemo malo zasladiti ljeto. Ova akcija još jednom pokazuje da mi u JYSKu zaista možemo podići kriterije i ostvariti nešto kada svi odjeli doprinesu”, kaže Mikael.

Vrt

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatni sprat i riječi dolaze u novu JYSK kuću (JYSK House)

- U sve prodavnice, distributivne centre i urede stiže novi važni element. 

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lijepo vrijeme, ukusna hrana i igre za sve generacije obilježile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Maja Andrić

Majin put od Rukovoditeljice prodavnice do B2B Sales Consultanta za Bosnu i Hercegovinu

- Maja Andrić, B2B Sales Consultant za JYSK Bosnu i Hercegovinu, u JYSKu je počela raditi u januaru 2019. kao Rukovoditeljica prodavnice u Trebinju. Pet godina kasnije, i dalje svakodnevno komunicira sa kupcima – ali ovaj put su to poslovni subjekti, kojima predstavlja brojne prednosti saradnje sa JYSKovim B2B odjeljenjem.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office