Skip to main content

JYSK u mom domu

Датум:

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Категорија: People , Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Dnevna soba sa daškom JYSKa

Od ušuškanih dnevnih soba do dekorisanih kutaka. Uvek je inspirativno videti kako su kolege iz raznih JYSK zemalja ukrasile svoj lični prostor.

Sigrid Spillum, Deputy Store Manager u Norveškoj

„Kupila sam kuću koju su sagradili moji baka i deka 1972, gde sam provela svoje detinjstvo, tako da znam svaki njen ugao. Odlučila sam se za nordijski stil uređenja enterijera. Minimalistički nameštaj nije samo veoma kvalitetan, već i pristupačan.

Neki od mojih omiljenih ukrasnih komada su svećnjak za male sveće BRYNJE, vaza INGEMAR i sveće JANSENS.

Kauč u dnevnoj sobi sam prekrila ukrasnim jastučnicama iz JYSKa. Stepenište krase konzolni stočić VIRUM, stalak THORVALD i nekoliko fenjera. U drugom ušuškanom delu kuće imam fotelje FAUSING, koje sam uparila sa višenamenskim stočićem HADBJERG čiji izgled može da se menja između hrastovine i mermera. U dnevnoj sobi sam takođe smestila policu za knjige i tv-policu iz JYSKa.“

Kuća u Norveškoj u kojoj je Sigrid provela detinjstvo

Ana Salgado Cea, Sales Assistant u Španiji

„U skoro svakom ćošku moje kuće je nešto iz JYSKa.

Volim jednostavnost i svetle boje skandinavskog dizajna. Nameštaj mi je uglavnom u beloj boji, a uz jednostavne ukrasne komade, moj dom je svetao i moderan.

Teško mi je da se odlučim za omiljeni proizvod. Sviđaju mi se setovi stočića kao višenamenski dodatak u bilo kom ćošku. Ako moram da biram, verovatno bih se odlučila za neki homeware artikal kao što je ukrasni jastuk ili ćebe. Recimo, na stolici za ljuljanje imam ćebe GULSKOLM. Dovoljno je da promenite jednu stvar u enterijeru i soba će delovati potpuno drugačije. Zato sam i obojila zidnu dekoraciju STELLAN u sivu boju da bi se uklopila u ostatak pokućstva.“

Dom koleginice Ana

Dom koleginice Ana

 

Dom koleginice AnaDom koleginice Ana

 

Dom koleginice AnaDom koleginice Ana

Kaitlin Peaker, Sales Assistant u Velikoj Britaniji

„Na ulazu u dvorište imam prelepu baštensku saksiju MYRHAUK sa veštačkim eukaliptusom RIPA.

Dnevnu sobu sam skoro celu opremila JYSKovim proizvodima. Uparila sam chaise longue sofu FALSLEV i ćebe BONDEROSE. Tepih RIPS i stočić DOKKEDAL se dobro uklapaju sa mojim kaučem. Dodala sam cvetove TOMAS i solarnu lampu i ukrasila zidove ramovima za slike. Moj omiljeni komad je stalak SPODSBJERG u kombinaciji sa skulpturom HAUGE i lampom na baterije.

Ukrasila sam nekoliko kutaka raznim komadima kao što su vaze sa rupom u sredini i ogledalo MARSTAL. Montirala sam police TRAPPEDAL, pre svega da bih na njih stavila Wi-Fi ruter, mada sam dodala još neke stvari iz JYSKa kao dekoraciju.“

Dašak JYSKa kod Kaitlin u njenom domu u Velikoj Britaniji

Latest news

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Ivan Vančić

Ivanova priča: Kako je stigao od prodavca u prodavnici do regionalnog menadžera JYSKa

- Ivan Vančić je u JYSKu počeo da radi 2015. godine kao prodavac u prodavnici u Požarevcu, a zanimljivo je da pre toga nije imao nikakvog iskustva u prodaji. Nakon uspešno završenih razvojnih programa, tokom kojih je pokazao svoju želju za učenjem i napredovanjem, danas radi kao regionalni menadžer.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office