Skip to main content

JYSK u mom domu

Datum: 30/10/2023

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Communications Intern

Kategorija: People , Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Dnevna soba sa daškom JYSKa

Od ušuškanih dnevnih soba do dekorisanih kutaka. Uvek je inspirativno videti kako su kolege iz raznih JYSK zemalja ukrasile svoj lični prostor.

Sigrid Spillum, Deputy Store Manager u Norveškoj

„Kupila sam kuću koju su sagradili moji baka i deka 1972, gde sam provela svoje detinjstvo, tako da znam svaki njen ugao. Odlučila sam se za nordijski stil uređenja enterijera. Minimalistički nameštaj nije samo veoma kvalitetan, već i pristupačan.

Neki od mojih omiljenih ukrasnih komada su svećnjak za male sveće BRYNJE, vaza INGEMAR i sveće JANSENS.

Kauč u dnevnoj sobi sam prekrila ukrasnim jastučnicama iz JYSKa. Stepenište krase konzolni stočić VIRUM, stalak THORVALD i nekoliko fenjera. U drugom ušuškanom delu kuće imam fotelje FAUSING, koje sam uparila sa višenamenskim stočićem HADBJERG čiji izgled može da se menja između hrastovine i mermera. U dnevnoj sobi sam takođe smestila policu za knjige i tv-policu iz JYSKa.“

Kuća u Norveškoj u kojoj je Sigrid provela detinjstvo

Ana Salgado Cea, Sales Assistant u Španiji

„U skoro svakom ćošku moje kuće je nešto iz JYSKa.

Volim jednostavnost i svetle boje skandinavskog dizajna. Nameštaj mi je uglavnom u beloj boji, a uz jednostavne ukrasne komade, moj dom je svetao i moderan.

Teško mi je da se odlučim za omiljeni proizvod. Sviđaju mi se setovi stočića kao višenamenski dodatak u bilo kom ćošku. Ako moram da biram, verovatno bih se odlučila za neki homeware artikal kao što je ukrasni jastuk ili ćebe. Recimo, na stolici za ljuljanje imam ćebe GULSKOLM. Dovoljno je da promenite jednu stvar u enterijeru i soba će delovati potpuno drugačije. Zato sam i obojila zidnu dekoraciju STELLAN u sivu boju da bi se uklopila u ostatak pokućstva.“

Dom koleginice Ana

Dom koleginice Ana

 

Dom koleginice AnaDom koleginice Ana

 

Dom koleginice AnaDom koleginice Ana

Kaitlin Peaker, Sales Assistant u Velikoj Britaniji

„Na ulazu u dvorište imam prelepu baštensku saksiju MYRHAUK sa veštačkim eukaliptusom RIPA.

Dnevnu sobu sam skoro celu opremila JYSKovim proizvodima. Uparila sam chaise longue sofu FALSLEV i ćebe BONDEROSE. Tepih RIPS i stočić DOKKEDAL se dobro uklapaju sa mojim kaučem. Dodala sam cvetove TOMAS i solarnu lampu i ukrasila zidove ramovima za slike. Moj omiljeni komad je stalak SPODSBJERG u kombinaciji sa skulpturom HAUGE i lampom na baterije.

Ukrasila sam nekoliko kutaka raznim komadima kao što su vaze sa rupom u sredini i ogledalo MARSTAL. Montirala sam police TRAPPEDAL, pre svega da bih na njih stavila Wi-Fi ruter, mada sam dodala još neke stvari iz JYSKa kao dekoraciju.“

Dašak JYSKa kod Kaitlin u njenom domu u Velikoj Britaniji

Latest news

JYSK welcomes employees to JYSK Awards

JYSK slavi svoje zaposlene zabavama

05/12/2023 - U jesen, JYSK je pozvao zaposlene širom sveta na godišnje zabave u vreme proslava.

Helle Sofie Sagøy

Helle Sofie sanja velike snove o Parizu 2024.

03/12/2023 - GOJYSK.com se sastao sa jednim od sportista koji treniraju za Paraolimpijske igre 2024.

Rami Jensen

JYSK ostvaruje jake fiskalne rezultate na zahtevnom globalnom tržištu

30/11/2023 - U FG23, JYSK je ostvario EBIT rezultat od 3,96 milijardi DKK (531 milion EUR) i povećao svoj promet za 6,3% na 38,5 milijardi DKK (5,2 milijarde EUR).

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office