Skip to main content

JYSK u mom domu

Datum: 30/10/2023

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Kategorija: People , Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Dnevna soba s daškom JYSKa

Od udobnih dnevnih soba do dekorativnih kutaka. Uvijek je inspirativno vidjeti kako kolege širom JYSKovih zemalja uređuju svoje lične prostore.

Sigrid Spillum, Deputy Store Manager u Norveškoj

'Kupila sam svoj dom iz djetinjstva, koji su moja baka i djed sagradili 1972. godine, pa dobro poznajem kuću. Prihvatila sam nordijsko uređenje interijera. Minimalistički namještaj nije samo visokokvalitetan već je i pristupačan.

Među mojim omiljenim dekorativnim komadima su svijećnjak BRYNJE, vaza INGEMAR i svijeće JANSENS.

U mojoj dnevnoj sobi sam kauč ispunila ukrasnim jastučnicama iz JYSKa. Stepenište je ukrašeno konzolnim stolićem VIRUM, stalkomTHORVALD i nekoliko svjetiljki. Još jedno ugodno mjesto su fotelje FAUSING, kojima sam pridružila svestrani stolić za kafu HADBJERG koji može promijeniti izgled iz hrastovine u mramor. U dnevnu sobu sam uvrstila i policu za knjige i stalak za TV iz JYSKa.'

Sigridin dom iz djetinjstva u Norveškoj

Ana Salgado Cea, Sales Assistant u Španiji

'Gotovo svaki kutak moje kuće sadrži dašak JYSKa.

Volim jednostavnost i svijetle boje skandinavskog dizajna. Većina mog namještaja je bijela i, s jednostavnim dekorativnim komadima, moj se dom doima svijetlim i modernim.

Teško mi je odabrati omiljeni proizvod. Dopadaju mi se stolovi koji se slažu jedan u drugi kao multifunkcionalni dodatak svakom kutku. Ako moram birati, vjerovatno bih odabrala bilo koji komad iz kućnih potrepština poput jastuka ili deke. Na primjer, imam prekrivač GULSKOLM na svojoj stolici za ljuljanje. Promjena dekoracije interijera može potpuno preoblikovati prostoriju, kao što sam obojila zidnu dekoraciju STELLAN u srebrnu kako bi odgovarala stilu moje kuće.'

Anin dom

Anin dom

 

Anin domAnin dom

 

Anin domAnin dom

Kaitlin Peaker, Sales Assistant u Ujedinjenom Kraljevstvu

'Na ulazu u moje dvorište imam prekrasnu vrtnu saksiju MYRHAUK s umjetnim eukaliptusom RIPA.

Svoju dnevnu sobu sam skoro potpuno namjestila s JYSKovim proizvodima. Imam ležaljku FALSLE uparenu s prekrivačem BONDEROSE. Tepih RIPS i stolić za kafu DOKKEDAL upotpunjuju moj kauč. Dodala sam cvijeće TOMAS i solarnu lampu, a zidove sam ukrasila okvirima za slike. Moj omiljeni komad je stalak SPODSBJERG zajedno sa skulpturom HAUGE i lampom s baterijom.

Uredila sam nekoliko kutaka, a svaki ističe razne ukrasne komade poput mojih prstenastih vaza i ogledala MARSTAL. Postavila sam police TRAPPEDAL, prvenstveno zbog kučišta za Wi-Fi, ali sam dodala različite predmete iz JYSKa radi dekoracije.'

Dašak JYSKa u Kaitlininom domu u Ujedinjenom Kraljevstvu

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni proizvodi troje kolega iz prodavnice

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSKovih prodavnica je ponovo spremno da priča o svojim apsolutno omiljenim proizvodima iz novog asortimana.

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office