Skip to main content

JYSK i mit hjem

Dato: 30/10/2023

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Kategori: People , Product Assortment

Stue med et strejf af JYSK

Fra hyggelige stuer til dekorative hjørner. Det er altid inspirerende at se, hvordan kolleger på tværs af JYSK-lande indretter deres personlige rum.

Sigrid Spillum, DEPuty Store manager i Norge

'Jeg købte mit barndomshjem, som mine bedsteforældre byggede i 1972, så jeg kender huset rigtig godt. Jeg har omfavnet den nordisk indretningsstil. De minimalistiske møbler er ikke kun af høj kvalitet, men også til gode priser.

Blandt mine yndlings pynteting fra JYSK er BRYNJE fyrfadsstage, INGEMAR vase og JANSENS stearinlys.

I min stue har jeg fyldt min sofa med puder, hvor størstedelen er med betræk fra JYSK. Min trappe er dekoreret med VIRUM konsolbordet, THORVALD piedestal og nogle lanterner. Et andet hyggeligt spot i mit hus, er i FAUSING-lænestolene, som jeg har sat sammen med det alsidige HADBJERG sofabord, der kan skifte fra egetræs-look til marmor. I stuen har jeg indrettet med reol og TV-bord fra JYSK.'

Sigrids barndomshjem i Norge

Ana Salgado Cea, Sales Assisant i Spanien

'Næsten hvert eneste hjørne af mit hus har et strejf af JYSK.

Jeg elsker enkelheden og de lyse farver i skandinavisk design. De fleste af mine møbler er hvide, og med enkle dekorative stykker føles mit hjem lyst og moderne.

Det er svært for mig at vælge et yndlingsprodukt. Jeg kan godt lide indskudsborde der kan tilføjes til ethvert hjørne. Hvis jeg absolut skal vælge, vil jeg sandsynligvis vælge en pynteting som en pude eller et tæppe. Jeg har fx et  GULSKOLM fleecetæppe ved min gyngestol. En lille forandring i rummet kan fuldstændig forvandle det. Jeg valgte at male STELLAN vægdekorationen sølv, så den matcher resten af stilen i mit hus.'

Anas hjem

Anas hjem

 

Anas hjemAnas hjem

 

Anas hjemAnas hjem

Kaitlin Peaker, Sales assisant i Storbritannien

'Ved indgangen og i min baghave har jeg smukke MYRHAUK plantekasser med kunstig eucalyptus. 

Jeg har indrettet min stue næsten udelukkende med JYSK-produkter. Jeg har FALSLEV chaiselong sofaen sammen med et BONDEROSE tæppe. Jeg synes at RIPS tæppet og DOKKEDAL sofabordet komplimenterer min sofa. Jeg har tilføjet TOMAS blomster og en solcellelampe samt dekoreret mine vægge med billedrammer. Mit yndlings interior produkt er SPODSBJERG-piedestalen sammen med HAUGE-skulpturen og min lille en batterilampe.

Jeg har dekoreret flere hjørner i mit hjem. Jeg har fx pyntet et hjørne med donut-vaser og et MARSTAL spejl. Jeg har monteret TRAPPEDAL hylder, primært til min Wi-Fi-boks, men jeg har tilføjet forskellige ting fra JYSK til pynt.'

Et strejf af JYSK i Kaitlins hjem i Storbritannien 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK runder 300 butikker i Polen

26/04/2024 - Den 10. april åbnede JYSK sin butik nummer 300 i Polen.

Deltidssælgere samlet til træning

Deltidssælgere samlet til “den fedeste” træningsdag

23/04/2024 - JYSK samlede i starten af april flere end 250 af vores deltidssælgere til en træningsweekend.

JYSKs orchard in Croatia is open

Jorden rundt: JYSK vælger FSC, Garden-event i Spanien og en ny frugthave i Kroatien

19/04/2024 - Fra tid til anden samler vi op på nylige begivenheder og aktiviteter i nogle af JYSK-landene. Tjek de nyeste ud her.

Tilføj kommentar

Husk at holde en god tone :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office