Skip to main content

JYSK dostiže postavljeni cilj u online prometu

Датум: 03/07/2019

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорија: E-Business , Sales Growth

Početkom jula, postavljen je rekord kada smo u jednoj finansijskoj godini dostigli milijardu DKK u online prometu.

Sarah
Sarah Melgaard Johansen, E-Commerce Sales Manager (menadžer za elektronsku trgovinu i prodaju).

Iako je ostalo još dva meseca do kraja finansijske godine, JYSK je već ostvario postavljeni cilj u oblasti online prodaje.

To se dogodilo u 27. nedelji kada je JYSK prvi put dostigao online promet od milijardu DKK u jednoj finansijskoj godini, uključujući funkciju „Klikni i preuzmi“.

„Imali smo zaista dobar rast u online prodaji na svim tržištima, tako da su svi zasluženi za ovaj uspeh“, kaže E-Commerce Sales Manager, Sarah Melgaard Johansen.

Ali, iako sve zemlje mogu da se odvoje od povećane online prodaje, još uvek postoji velika razlika u online udelu u prodaji, gde JYSK u Ujedinjenom Kraljevstvu ima najveći udeo, JYSK u Holandiji zauzima drugo mesto, a najnoviji član našeg tima, JYSK Irska, dostiže treći najveći udeo u online prodaji.

Što se tiče proizvoda, to su veći artikli koji su najvažniji online.

„Vidimo veliku razliku između prodavnica i online prodaje, kada je u pitanju kombinovanje proizvoda. Nameštaj i dušeci imaju mnogo veći udeo online. Međutim, prodavnice takođe imaju važnu ulogu u online prodaji jer će dosta ljudi posetiti prodavnicu da bi videli ili isprobali proizvod tokom svog putovanja, a zatim izvršiti narudžbinu online“, kaže Sarah.

Osim što je ostvario promet od 1 milijarde DKK, JYSKovi veb-sajtovi u zemlji su imali 225 miliona posetilaca koji su tražili inspiraciju pre nego što su se, nadamo se, odlučili da posete prodavnicu.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office