Skip to main content

Jedna nedelja sa zaposlenim... Rik Gerc iz Holandije

Datum: 12/10/2017

Autor: Benedicte Loft Mortensen, Communications Coordinator

Kategorija: People

Store Manager (menadžer prodavnice) Rik Gerc iz Holandije je izabran da podeli tipičnu nedelju svog života pomoću slika i kratkih opisa. Rik radi u JYSKovoj prodavnicu u Hutenu.

PONEDELJAK

Dan počinjemo u timu od tri kolege. Na početku dana se dogovaramo da ćemo nas dvojica da zamenimo sve oznake za cene. Počinjem na odeljku jorgana i jastuka. Na kraju dana, možemo da precrtamo obe stvari sa liste zadataka.

Ponedeljak

UTORAK

Danas je dan National Store Manager (nacionalnog menadžera prodavnice). Ukratko pregledamo rezultate iz prethodne godine i skupljamo ideje o tome kako možemo da ostvarimo još bolji učinak u našim prodavnicama u narednoj godini. Tokom dana takođe učestvujemo u nekoliko radionica u kojima dobijamo mnogo inspiracije i uputstava za ostvarivanje naših ideja. Sve je u stavu!

Utorak

SREDA

Danas sam odvojio malo vremena da bih pomogao mom kolegi Frenklinu sa nekim zadacima za njegove studije na JYSK akademiji. Sedimo u prodavnici dok učimo, tako da uvek možemo da pozdravimo kupce i pomognemo im kada zatreba.

Sreda

ČETVRTAK

Četvrtak je dan za dostavu. Naša roba stiže svakog četvrtka iz distributivnog centra u Uldumu. Naš cilj je da obradimo ceo tovar u jednom danu kako bismo u petak mogli kupcima da predstavimo potpuno opremljenu prodavnicu.

Četvrtak

PETAK

Vikend počinje u petak, što se vidi po većem broju kupaca. Tokom jutra ima nekoliko manjih zadataka koje moramo da završimo, ali popodne i uveče smo potpuno na raspolaganju kupcima.

Petak

SUBOTA

Ovog vikenda sam uzeo nekoliko slobodnih dana da bih se družio sa prijateljima. U subotu smo išli na festival vatrometa u Nemačkoj.

Subota

NEDELJA

Danas sam išao u zoološki vrt sa devojkom i uživao u opuštajućem danu. Baš nas je zanimalo kako izgleda nova postavka sa džinovskom pandom.

Nedelja

Latest news

FY18

Osvrt na proteklu godinu na GOJYSK.com

19/09/2018 - Prikaz najpopularnijih priča na različitim jezicima i neke ključne cifre iz fiskalne godine na sajtu GOJYSK.com.

Jan Bøgh

Naš CEO donosi dobre vesti: Još jedna sjajna godina za JYSK

17/09/2018 - Još više kupaca, mnogo novih prodavnica i sve veći rast prihoda čine da FY18 bude još jedna sjajna godina za JYSK Nordic.

#GOJYSK August

NAJBOLJE OD #GOJYSK – avgust 2018.

14/09/2018 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office