Skip to main content

Jedna nedelja sa zaposlenim... Rik Gerc iz Holandije

Datum: 12/10/2017

Autor: Benedicte Loft Mortensen, Communications Coordinator

Kategorija: People

Store Manager (menadžer prodavnice) Rik Gerc iz Holandije je izabran da podeli tipičnu nedelju svog života pomoću slika i kratkih opisa. Rik radi u JYSKovoj prodavnicu u Hutenu.

PONEDELJAK

Dan počinjemo u timu od tri kolege. Na početku dana se dogovaramo da ćemo nas dvojica da zamenimo sve oznake za cene. Počinjem na odeljku jorgana i jastuka. Na kraju dana, možemo da precrtamo obe stvari sa liste zadataka.

Ponedeljak

UTORAK

Danas je dan National Store Manager (nacionalnog menadžera prodavnice). Ukratko pregledamo rezultate iz prethodne godine i skupljamo ideje o tome kako možemo da ostvarimo još bolji učinak u našim prodavnicama u narednoj godini. Tokom dana takođe učestvujemo u nekoliko radionica u kojima dobijamo mnogo inspiracije i uputstava za ostvarivanje naših ideja. Sve je u stavu!

Utorak

SREDA

Danas sam odvojio malo vremena da bih pomogao mom kolegi Frenklinu sa nekim zadacima za njegove studije na JYSK akademiji. Sedimo u prodavnici dok učimo, tako da uvek možemo da pozdravimo kupce i pomognemo im kada zatreba.

Sreda

ČETVRTAK

Četvrtak je dan za dostavu. Naša roba stiže svakog četvrtka iz distributivnog centra u Uldumu. Naš cilj je da obradimo ceo tovar u jednom danu kako bismo u petak mogli kupcima da predstavimo potpuno opremljenu prodavnicu.

Četvrtak

PETAK

Vikend počinje u petak, što se vidi po većem broju kupaca. Tokom jutra ima nekoliko manjih zadataka koje moramo da završimo, ali popodne i uveče smo potpuno na raspolaganju kupcima.

Petak

SUBOTA

Ovog vikenda sam uzeo nekoliko slobodnih dana da bih se družio sa prijateljima. U subotu smo išli na festival vatrometa u Nemačkoj.

Subota

NEDELJA

Danas sam išao u zoološki vrt sa devojkom i uživao u opuštajućem danu. Baš nas je zanimalo kako izgleda nova postavka sa džinovskom pandom.

Nedelja

Latest news

Pregled priprema za „Black Friday“

Rekordna prodaja za „Black Friday“ već šest godina zaredom

07/12/2018 - Pripreme za ovogodišnju kampanju za „Black Friday“ su se isplatile jer je JYSK još jednom oborio rekord dana u godini tokom kojih ima najviše posla.

collage november

NAJBOLJE OD #GOJYSK – novembar 2018.

03/12/2018 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

Proizvodi

JYSKOVI PROIZVODI U NAŠIM DOMOVIMA

30/11/2018 - Pogledajte kako su vaše kolege ukrasile svoje domove JYSKovim proizvodima.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office