Skip to main content

Jedna nedelja sa zaposlenim... Rik Gerc iz Holandije

Датум: 12/10/2017

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категорија: People

Store Manager (menadžer prodavnice) Rik Gerc iz Holandije je izabran da podeli tipičnu nedelju svog života pomoću slika i kratkih opisa. Rik radi u JYSKovoj prodavnicu u Hutenu.

PONEDELJAK

Dan počinjemo u timu od tri kolege. Na početku dana se dogovaramo da ćemo nas dvojica da zamenimo sve oznake za cene. Počinjem na odeljku jorgana i jastuka. Na kraju dana, možemo da precrtamo obe stvari sa liste zadataka.

Ponedeljak

UTORAK

Danas je dan National Store Manager (nacionalnog menadžera prodavnice). Ukratko pregledamo rezultate iz prethodne godine i skupljamo ideje o tome kako možemo da ostvarimo još bolji učinak u našim prodavnicama u narednoj godini. Tokom dana takođe učestvujemo u nekoliko radionica u kojima dobijamo mnogo inspiracije i uputstava za ostvarivanje naših ideja. Sve je u stavu!

Utorak

SREDA

Danas sam odvojio malo vremena da bih pomogao mom kolegi Frenklinu sa nekim zadacima za njegove studije na JYSK akademiji. Sedimo u prodavnici dok učimo, tako da uvek možemo da pozdravimo kupce i pomognemo im kada zatreba.

Sreda

ČETVRTAK

Četvrtak je dan za dostavu. Naša roba stiže svakog četvrtka iz distributivnog centra u Uldumu. Naš cilj je da obradimo ceo tovar u jednom danu kako bismo u petak mogli kupcima da predstavimo potpuno opremljenu prodavnicu.

Četvrtak

PETAK

Vikend počinje u petak, što se vidi po većem broju kupaca. Tokom jutra ima nekoliko manjih zadataka koje moramo da završimo, ali popodne i uveče smo potpuno na raspolaganju kupcima.

Petak

SUBOTA

Ovog vikenda sam uzeo nekoliko slobodnih dana da bih se družio sa prijateljima. U subotu smo išli na festival vatrometa u Nemačkoj.

Subota

NEDELJA

Danas sam išao u zoološki vrt sa devojkom i uživao u opuštajućem danu. Baš nas je zanimalo kako izgleda nova postavka sa džinovskom pandom.

Nedelja

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office