Skip to main content

En uke med ... Rick Goertz fra Nederland

Dato: 12/10/2017

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategori: People

Store Manager Rick Goertz fra Nederland har valgt å dele en typisk uke i livet sitt gjennom bilder og korte beskrivelser. Rick jobber i JYSK-butikken i Houten.

Mandag

Vi starter dagen med et team på tre medarbeidere. På morgenens kickoff-møte beslutter vi at to av oss skal sørge for å skifte ut alle prisskiltene. Jeg begynner i dyne- og puteseksjonen. På den måten kan vi krysse av oppgavene på oppgavelisten når dagen er over.

Mandag

Tirsdag

I dag er det National Store Manager-dag. Vi gjennomgår kort resultatene for det siste året, og deretter idémyldrer vi om hvordan vi kan prestere enda bedre i butikkene i året som kommer. Dagen byr i tillegg på forskjellige workshops som gir innblikk i hvordan vi kan realisere ideene våre. It’s all about attitude!

Tirsdag

Onsdag

I dag har jeg satt av tid til å hjelpe kollegaen min, Franklin, med noen oppgaver i forbindelse med studiet på JYSK Academy. Vi sitter i butikken og jobber, slik at vi alltid kan ta imot kunder og hjelpe dem dersom det er behov for det.

Onsdag

Torsdag

Torsdag er vareleveringsdag. Varene kommer hver torsdag fra Uldum Målet vårt er at hele forsendelsen skal håndteres samme dag, slik at vi kan presentere en fylt butikk for kundene på fredagen.

Torsdag

Fredag

Helgen begynner fredag, og det merker vi på økende antall kunder. I løpet av morgenen er det små oppgaver som skal utføres, men om ettermiddagen og kvelden er vi fullt tilgjengelige for kundene våre.

Fredag

Lørdag

I helgen har jeg tatt et par fridager, slik at jeg kan være sammen med vennene mine. Lørdag tok vi en tur til en fyrverkerifestival i Tyskland.

Lørdag

Søndag

I dag nyter jeg en avslappende fridag sammen med kjæresten. Vi er i dyreparken, og er spente på å se den nye avdelingen i parken med pandaer.

Søndag

Latest news

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italia investerer i medarbeiderutvikling

19/03/2024 - 26. februar lanserte JYSK Italia det første District Manager Trainee-programmet (DMT) ved hovedkontoret i Milano.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office