Skip to main content

Jedna sedmica sa... Rickom Goertz iz Nizozemske

Datum: 12/10/2017

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: People

Store Manager (voditelj prodavnice) Rick Goertz iz Nizozemske je odlučio da podijeli tipičnu sedmicu u svom životu kroz slike i kratke opise. Rick radi u JYSK prodavnici u Houten-u.

PONEDJELJAK

Počinjemo dan sa timom od troje kolega. Tokom jutarnjeg sastanka, dogovorimo se da dvoje od nas zamijeni sve oznake cijena. Ja počnem sa odjelom jorgana i jastuka. Na kraju dana obojica možemo prekrižiti ovaj zadatak na našem popisu obaveza.

Ponedjeljak

UTORAK

Danas je svjetski dan Store Manager-a. Kratko pogledamo rezultate iz prethodne godine i skupljamo ideje kako možemo raditi još bolje u našim prodavnicama za nadolazeću godinu. Tokom dana također sudjelujemo u nekoliko radionica što nam daje mnogo inspiracije i uvida kako da realiziramo naše ideje. Sve je u stavu!

Utorak

SRIJEDA

Danas sam odvojio vrijeme da pomognem svom kolegi, Franklinu, sa nekim zadacima za njegov studij na JYSK Akademiji. Sjedimo u prodavnici dok učimo, tako da uvijek možemo pozdraviti i pomoći kupcima kada je potrebno.

Srijeda

ČETVRTAK

Četvrtak je dan dostave. Naša roba stiže svaki četvrtak iz distribucijskog centra u Uldum-u. Naš cilj je obraditi sve u jednom danu, tako da petkom možemo prezentirati potpuno popunjenu prodavnicu našim kupcima.

Četvrtak

PETAK

Vikend počinje u petak što se primijeti na povećanom broju kupaca. Tokom jutra, postoji nekoliko manjih zadataka koje trebamo izvršiti, ali poslijepodne i navečer potpuno smo dostupni našim kupcima.

Petak

SUBOTA

Ovaj vikend dogovorio sam nekoliko slobodnih dana da se družim sa svojim prijateljima. U subotu, otišli smo na festival vatrometa u Njemačku.

Subota

NEDJELJA

Danas sam otisao u zoološki vrt sa svojom djevojkom da uživamo u slobodnom danu. Bili smo vrlo radoznali da vidimo novu veliku izložbu pandi u parku.

Nedjelja

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office