Skip to main content

Gradska prodavnica postavlja rekord prodaje u Mađarskoj

Датум: 10/08/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Expansion , Sales Growth

Nova gradska prodavnica u Budimpešti je premašila prethodni rekord početne rasprodaje.

Zaposleni u gradskoj prodavnici Arkad
The whole team was ready to welcome customers to the new store.


Otvaranje nove prodavnice je samo po sebi razlog za proslavu. Međutim, bilo je još više razloga za slavlje prilikom otvaranja druge gradske prodavnice u Mađarskoj u maju.

Nova JYSK gradska prodavnica, koja se otvorila 18. maja u gradskom tržnom centru Arkad u Budimpešti, premašila je prethodni rekord prodaje u nedelji otvaranja za 62 procenata. Broj kupaca u prvoj nedelji je takođe porastao za 35 procenata sa ukupnim brojem od 7786.

Prethodni rekord prodaje u nedelji otvaranja je pripadao prvoj JYSK gradskoj prodavnici u Mađarskoj koja se nalazi u drugom tržnom centru Allee u mađarskoj prestonici Budimpešti.

Spremni za doček kupaca

Jedna od osoba koje su učestvovale u otvaranju je bila Katrin Vegerbi, koja je Project Manager (menadžer projekata) za gradske prodavnice u odeljku JYSK Nordic i voli da učestvuje u svim otvaranjima gradskih prodavnica.

Podaci o JYSK-u u Mađarskoj

  • Ukupan broj prodavnica: 75 (2 gradske prodavnice)
  • Otvaranje prve prodavnice: 2005.
  • Populacija u Mađarskoj: 9,8 miliona

„Atmosfera između kolega u gradskoj prodavnici je bila odlična i zaista su bili spremni da dočekaju kupce u inspirativnu prodavnicu ispunjenu dobrim ponudama za otvaranje,“ objašnjava Katrin.

Iskusne kolege sa planom

Prva gradska prodavnica u Mađarskoj se otvorila u avgustu 2016. zahvaljujući velikom trudu District Manager-a (regionalni menadžer) Bernadete Kami, koja je sada odgovorna za obe gradske prodavnice. Dante Reguli je Store Manager (menadžer prodavnice) u novoj prodavnici, a i on je pomogao prilikom otvaranja prve.

 „Bilo je veoma jasno da su Bernadet i Dante došli sa velikim iskustvom koje su stekli prilikom otvaranja druge gradske prodavnice i znaju tačno šta je potrebno da bi bila uspešna. Bernadet i Dante su napravili jak plan za taj dan i svi su tačno znali šta bi trebalo da rade, tako da se svi delovi uklapaju,“ rekla je Katrin.

Zbog velikog uspeha sa obe gradske prodavnice, JYSK već traži dobre lokacije za još gradskih prodavnica u Mađarskoj.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office