Skip to main content

Executive Management Team vam dolazi u posetu

Датум:

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Attractive Stores , Sales Growth

Prevod: www.languagewire.com

Atraktivna prodavnica
Executive Management Team željno iščekuje da poseti brojne atraktivne prodavnice.

Krajem oktobra, Executive Management Team (EMT) kreće u ovogodišnji obilazak terena i planira da poseti prodavnice u svakoj JYSK nacionalnoj organizaciji. Svrha ovog obilaska je da se stekne bliži uvid u svakodnevnicu prodavnica i da imamo odličan dijalog sa kolegama iz prodavnica.

Rami Jensen
Rami Jensen, President i CEO.

Svake godine, osam EMT članova obilazi Evropu radi posete prodavnicama u svakoj JYSK nacionalnoj organizaciji. Ovogodišnja runda poseta je započeta 24. oktobra u Poljskoj, dok će ostale JYSK nacionalne organizacije doći na red u narednim mesecima.

Kroz ove posete, najviše rukovodstvo ima priliku da istraži kako se sprovode i tumače koncepti i operativna pravila u prodavnicama.

„Nama je pre svega cilj da imamo odličan dijalog sa nacionalnim organizacijama oko toga šta dobro funkcioniše, gde su moguća poboljšanja i potencijali. Želimo da steknemo bliži uvid u svakodnevnicu prodavnica kako bismo bili sigurni da odluke koje donosimo u Brabrandu mogu da se sprovedu u našim prodavnicama onako kako je predviđeno“, izjavio je President i CEO Rami Jensen.

Više izloženog nameštaja

Izloženi nameštaj je bio jedna od glavnih tema prošlogodišnjeg obilaska terena. Fokus rukovodstva je stalno bio na izlaganju veće količine nameštaja na zidovima. Tokom godina, u nekim prodavnicama je čak 20% više nameštaja izloženo na zidovima.

„Nove inicijative se uvek testiraju u nekoliko prodavnica pre nego što budu prihvaćene. Ipak, implementacija u preko 3300 prodavnica ostavlja mesta za različita tumačenja, a kroz ove posete brojnim prodavnicama imamo priliku da stvarno vidimo šta se pokazalo kao dobro“, rekao je Rami.

Raduje se svom prvom obilasku terena kao President i CEO. Međutim, s obzirom na njegovu dugogodišnju karijeru u JYSKu, to svakako nije njegov prvi obilazak terena.

„Uvek nailazimo na srdačan doček, naše kolege se raduju našoj poseti i žele da nam pokažu svoju prodavnicu. Zaista želimo da imamo dijalog sa kolegama i da čujemo sve što imaju da kažu“, tvrdi Rami.

Menadžment u zemljama dosta unapred informiše svoje prodavnice o ovim posetama.

Zid sa izloženim nameštajem

Latest news

Ultrabalaton

JYSKov tim u jednom vikendu uspešno odradio tri trke u tri države

- JYSK kolege iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije udružili su snage i u jednom vikendu uspešno završili tri trke u tri države.

Rami Jensen

Obaveštenje našeg CEO direktora: Dostignuća i proslave

- Proleće je zvanično stiglo, a toliko ima dostignuća i uspeha koje treba da poslavimo.

Pallet cover

Saznajte kako JYSK koristi plastiku da bi uštedeo plastiku

- Nova plastična navlaka će pomoću JYSKu da poveća ekološku održivost.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office