Skip to main content

Executive Management Team (Izvršni upravni tim) dolazi vama

Datum: 17/10/2023

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Attractive Stores , Sales Growth

Prevod: www.languagewire.com

Atraktivna prodavnica
Executive Management Team se raduje što će posjetiti mnogo atraktivnih prodavnica.

Krajem oktobra Executive Management Team (EMT) započinje ovogodišnje posjete na terenu i planira posjetiti prodavnice u svakoj JYSKovoj organizaciji zemalja. Svrha je približiti se svakodnevnom životu u prodavnicama i ostvariti odličan dijalog s kolegama u prodavnici.

Rami Jensen
Rami Jensen, President & CEO.

Svake godine osam članova EMT-a putuje po Evropi radi posjete prodavnicama u svakoj JYSKovoj organizaciji zemalja. Ovogodišnji krug terenskih posjeta započinje u Poljskoj 24. oktobra, dok druge JYSKove organizacije zemalja slijede u narednim mjesecima.

Posjete daju priliku višem menadžmentu da istraži kako se koncepti i pravila rada usvajaju i tumače u prodavnicama.

“Naša glavna svrha je odličan dijalog sa zemljama o tome šta funkcionira i mogućim poboljšanjima i potencijalima. Želimo se približiti svakodnevnom životu u prodavnicama kako bismo bili sigurni da ne donosimo odluke u Brabrandu koje ne funkcioniraju u našim prodavnicama onako kako su namijenjene”, kaže President & CEO Rami Jensen.

Više izloženog namještaja

Izlaganje namještaja je bila jedna od glavnih tema terenskih posjeta prošle godine. Tu je menadžment imao neprekidni fokus na izlaganju više namještaja na zidovima. Tokom godina su neke prodavnice postigle do 20 % više namještaja izloženog na zidovima.

“Nove inicijative se uvijek testiraju u nekoliko prodavnica prije nego što se uvedu. Međutim, uvođenje u više od 3300 prodavnica ostavlja prostora za različite interpretacije i ovdje zaista imamo priliku vidjeti šta funkcionira dobro kada posjećujemo mnogo različitih prodavnica”, kaže Rami.

On se raduje svojoj prvoj terenskoj posjeti u ulozi President & CEO. Međutim, to je daleko od njegove prve terenske posjete zahvaljujući njegovoj dugoj karijeri u JYSKu.

“Uvijek susrećemo entuzijastične kolege koji su sretni zbog naše posjete i koji nam žele pokazati svoju prodavnicu. Zaista želimo dijalog i čuti mišljenja naših kolega”, kaže Rami.

Prodavnice koje se posjećuju obavijestit će menadžment njihove zemlje dosta unaprijed.

Namještaj izložen na zidu

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni proizvodi troje kolega iz prodavnice

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSKovih prodavnica je ponovo spremno da priča o svojim apsolutno omiljenim proizvodima iz novog asortimana.

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office