Skip to main content

Executive Management Team kommer til deg

Dato: 17/10/2023

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategori: Attractive Stores , Sales Growth

Attraktiv butikk
The Executive Management Team ser frem til attraktive butikkbesøk.

I slutten av oktober starter Executive Management Team (EMT) årets feltbesøk og planlegger å besøke butikker i alle JYSK land. Formålet er å komme nærmere hverdagen i butikkene og få en god dialog med kolleger.

Rami Jensen
Rami Jensen, President & CEO.

Hvert år turnerer de åtte medlemmene av EMT Europa for å besøke butikker i alle land der JYSK har sine butikker. Årets runde med feltbesøk går av stabelen i Polen 24. oktober, mens de andre JYSK landene følger etter i månedene som kommer.

Besøkene gir toppledelsen muligheten til å utforske hvordan konseptene og driftsreglene blir implementert og tolket i butikkene.

«Vårt primære formål er den gode dialogen med landene om hva som fungerer bra, mulige forbedringer og potensialer. Vi ønsker å komme tett på hverdagen i butikkene for å sikre at vi ikke tar beslutninger i Brabrand som ikke fungerer etter hensikten i våre butikker, sier konsernsjef Rami Jensen.

Flere møbler utstilt

Møbelutstillinger var et av hovedtemaene på feltbesøkene i fjor. Her hadde ledelsen fokus på å vise flere møbler på veggene. I løpet av årene har noen butikker nå opptil 20 % flere møbler på veggutstilling.

«Nye initiativer testes alltid i noen få butikker før de rulles ut. Implementering i mer enn 3300 butikker gir imidlertid rom for ulike tolkninger, og her har vi virkelig sjansen til å se hva som fungerer bra når man besøker mange forskjellige butikker, sier Rami.

Han ser frem til sitt første feltbesøk som konsernsjef. Det er imidlertid langt fra hans første feltbesøk på grunn av hans lange karriere i JYSK.

«Vi møter alltid entusiastiske kolleger som er glade for besøket vårt og som ønsker å vise frem butikken sin. Vi ønsker virkelig en dialog og å høre alle innspill fra våre kolleger, sier Rami.

De besøkte butikkene vil bli informert i god tid av landets ledelse.

Møbelveggdisplay

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Tre butikkollegers favorittvarer

29/04/2024 - Tre kolleger fra JYSK-butikkene er igjen klare til å dele sine absolutte favorittvarer fra det nye sortimentet.

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK med 300 butikker i Polen

26/04/2024 - 10. april åpnet JYSK sin 300. butikk i Polen.

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office