Skip to main content

Dve od tri JYSK prodavnice su sada 3.0

Датум: 28/06/2023

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Attractive Stores

Prevod: www.languagewire.com

Proslava
Sa leve strane: Retail Manager Sandor Horvath, Store Manager Zoltan Bajnai i District Manager Krisztian Ober

JYSK je stigao do važne prekretnice koju predstavlja 2000 prodavnica širom sveta u kojima je prisutan Store Concept 3.0. Prekretnica je proslavljena na ponovnom otvaranju u Mađarskoj. Do kraja 2024. godine, završiće se unapređenje svih 3200 prodavnica.

Torta
Store Manager Zoltan Bajnai i District Manager Krisztian Ober sa tortom za proslavu

JYSK prodavnica u Gedeleu, malom gradu na oko 30 kilometara severoistočno od Budimpešte u Mađarskoj, ponovo je u sredu 21. juna otvorila svoja vrata kupcima nakon što je nekoliko dana bila zatvorena zbog preuređivanja prodavnice u Store Concept 3.0.

Ponovno otvaranje označava prekretnicu koju predstavlja 2000 JYSK prodavnica širom sveta sa najnovijim konceptom prodavnice. JYSK cilj je da do kraja 2024. godine unapredi svih 3200 prodavnica.

Store Manager u Gedeleu, Zoltán Bajnai, bio je veoma zadovoljan prodavnicom novog odličnog izgleda, pa su on i njegove kolege uživali u torti za proslavu pre ponovnog otvaranja. U vreme otvaranja napolju je čekao dugi red kupaca. Naročito dobro je prošla prodaja baštenskog nameštaja.

„Prodavnica se nalazi u predgrađu Gedelea, a tu je letnja sezona posebno jaka i velika je potražnja za baštenskim nameštajem, te je stoga ponovno otvaranje optimalno. Osoblje prodavnice je bilo uzbuđeno i spremno da poželi dobrodošlicu kupcima, a veliko zadovoljstvo nam je pričinilo što je toliko ljudi već čekalo u redu pre nego što su se vrata otvorila“, rekao je Zoltán koji se pridružio JYSKu pre 15 godina.

Tim

Jedna od najvećih investicija

Otvaranje
Red na otvaranju.

Projekat pretvaranja svih JYSK prodavnica u Store Concept 3.0 je jedna od najvećih investicija u istoriji kompanije. To znači da, u proseku, više JYSK prodavnica mora biti ponovo izgrađeno svakog dana tokom cele godine da bismo postigli cilj.

To je moguće samo zbog ogromnog truda E-Teamova, Store Design tima, GNFR odeljenja (Goods Not For Resale – roba koja nije za ponovnu prodaju) i naravno svih zemalja.

„Naš rad nastavlja da predstavlja Store Concept 3.0 u svim JYSK zemljama širom sveta. Uočili smo da novi koncept prodavnice vodi ka nadahnutijim i zadovoljnijim kupcima, a primetili smo i da kada ponovo otvorimo prodavnicu sa novim unapređenim konceptom, prodaja poraste u poređenju sa prethodnim periodom“, kaže Carsten Nørgreen Weinkouff, Executive Vice President Retail Development, Customer Service and Business to Business u JYSKu.

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office