Skip to main content

2 od 3 JYSKove prodavnice su sada 3.0

Datum: 28/06/2023

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Attractive Stores

Prevod: www.languagewire.com

Slavlje
S lijeva: Retail Manager Sandor Horvath, Store Manager Zoltan Bajnai i District Manager Krisztian Ober

JYSK je dosegnuo važnu prekretnicu s 2000 prodavnica širom svijeta s konceptom Store Concept 3.0. Prekretnica je proslavljena na ponovnom otvaranju u Mađarskoj. Do kraja 2024. će biti završeno unapređenje svih 3200 prodavnica.

Torta
Store Manager Zoltan Bajnai i District Manager Krisztian Ober s tortom za proslavu

U srijedu 21. juna je JYSKova prodavnica u Gödöllőu, gradiću oko 30 kilometara sjeveroistočno od Budimpešte u Mađarskoj, ponovo otvorila svoja vrata kupcima nakon što je nekoliko dana bila zatvorena zbog preuređenja prodavnice na koncept Store Concept 3.0.

Ponovno otvaranje obilježava prekretnicu od 2000 JYSKovih prodavnica širom svijeta s najnovijim konceptom prodavnice. JYSK namjerava unaprijediti svih 3200 prodavnica do kraja 2024.

Store Manager u Gödöllőu, Zoltán Bajnai, je bio veoma zadovoljan izvrsnim izgledom svoje nove prodavnice te su on i njegovi kolege uživali u torti za proslavu prije ponovnog otvaranja. Za vrijeme otvaranja je dugi red kupaca čekao ispred. Posebno je dobro prošla prodaja vrtnog namještaja.

"Prodavnica se nalazi u predgrađu Gödöllőa, gdje je ljeto posebno silno te je potražnja za vrtnim namještajem velika pa je optimalan trenutak za ponovno otvaranje. Osoblje prodavnice je bilo uzbuđeno i spremno da dočeka kupce i bilo je veliko zadovoljstvo vidjeti da toliko ljudi čeka u redu prije otvaranja vrata", rekao je Zoltán, koji se JYSKu pridružio prije 15 godina.

Tim

Jedno od najvećih ulaganja

Otvaranje
Red na otvaranju.

Projekat prelaska svih JYSKovih prodavnica na Store Concept 3.0 je jedno od najvećih ulaganja u historiji kompanije. To znači da se, u prosjeku, mora svake godine ponovo izgraditi jedna JYSKova prodavnica da bi se došlo do cilja.

To je moguće jedino zahvaljujući ogromnom trudu E-timova, tima za dizajn prodavnice, GNFR odjela (Goods Not For Resale) i, naravno, svih zemalja.

“Naš rad na uvođenju koncepta Store Concept 3.0 u sve JYSKove prodavnice širom svijeta se nastavlja. Vidjeli smo da novi koncept prodavnice vodi do više potaknutih i zadovoljnijih kupaca, dok primjećujemo i rast prodaje kada ponovo otvorimo prodavnicu s obnovljenim konceptom prodavnice u odnosu na prije”, kaže Carsten Nørgreen Weinkouff, Executive Vice President Retail Development, Customer Service and Business to Business u JYSKu.

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni proizvodi troje kolega iz prodavnice

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSKovih prodavnica je ponovo spremno da priča o svojim apsolutno omiljenim proizvodima iz novog asortimana.

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office