Skip to main content

DOBRO DOŠLI U JYSK – UPOZNAJTE ČETVORO NOVIH KOLEGA (MART 2020.)

Datum: 18/03/2020

Author: Mikkel Barkler, Communications & PR

Kategorija: People

Pitali smo četvoro novih kolega iz različitih zemalja kako su započeli da rade u JYSKu. Ovde nam govore Hayat iz Bugarske, Elena iz Španije, Nino sa Zapadnog Balkana i Panos iz Grčke.

Hayat iz Bugarske 

Hayat iz Bugarske
Hayat, Logistics Responsible (Store) (odgovorni službenik za logistiku u prodavnici)

„Zaista sam impresioniran time koliko JYSK vodi računa o svojim zaposlenima i brine se o njima, pogotovu kada imamo u vidu da u ovoj kompaniji radi preko 23.000 zaposlenih. Počeo sam da radim u JYSKu pre manje od tri meseca i za sada su svi jako ljubazni, pažljivi i profesionalni prema meni. Kada sam bio na obuci o baštenskom nameštaju i konceptu prodavnice, imao sam priliku da upoznam druge kolege koji su me savetovali o raznim procesima u JYSKu. Svim budućim kolegama preporučujem da pohađaju programe obuke jer su jako korisni i omogućavaju dalji napredak u JYSKu.“

Elena iz Španije 

Elena iz Španije
Elena, Logistics (DCV) (logistika (DCV))

„Početak zaposlenja u JYSKu bio je veoma uzbudljiv. Bila sam nervozna kada sam tek počela da radim, ali su svi bili veoma ljubazni i predusretljivi. Već sam učestvovala u ponovnom otvaranju prodavnice i tako sam upoznala mnogo novih kolega i ujedno sam videla kako prodavnica funkcioniše. Novim kolegama koji počinju da rade u JYSKu preporučujem da nauče što je moguće više od starijih kolega i da primenjuju njihove savete u svakodnevnom radu“.

Nino sa Zapadnog Balkana

Nino sa Zapadnog Balkana
Nino Stepinac, Development Manager (menadžer razvoja)

„Prvih par nedelja bilo je haotično jer sam se upoznavao sa radom kompanije, procesima, zaposlenima (treba zapamtiti sve te ljude!), ali uz pomoć kolega uspeo sam da se saberem. Za sada mi je najbolje iskustvo uvodni program u kojem sam se upoznao sa raznim odeljenjima kompanije. Mislim da je kultura kompanije sjajna i radujem se tome što ću učestovati u rastu JYSKa i otvaranju mnoštva novih i sjajnih prodavnica! Novim kolegama savetujem da se samo opuste i uživaju u početku putovanja i da uvek pitaju ako imaju nedoumica, jer će im svako rado pomoći.“

Panos iz Grčke

Panos iz Grčke
Panos Theodorakopoulos, Customer Service Supporter (podrška za korisničku službu)

„Kada sam se pridružio JYSKovoj korisničkoj službi, mislio sam da će to biti poput svih drugih sličnih poslova u korisničkim službama u kojima sam do sada radio. Međutim, uveravam vas da je rad u JYSKu potpuno drugačiji. Ovo okruženje je jedinstveno i uživam u svakom radnom danu. Ja sam najnoviji član tima, ali već se osećam kao deo porodice. Neverovatno mi je to što svakog dana naučim nešto novo i osećam sve veće samopouzdanje. Ako dajete sve od sebe, definitivno ćete biti nagrađeni za to. Već osećam rezultate svog zalaganja u JYSKu“. 

Latest news

From burned store to a successful sale

Od izgorele prodavnice do uspešne rasprodaje

07/07/2020 - Veći deo JYSKove prodavnice u Ringstedu, u Danskoj je 15. aprila 2020. u požaru toliko oštećen da nije mogao da se obnovi. Samo osam dana kasnije, tim prodavnice je organizovao uspešnu brzu rasprodaju preostalih proizvoda.

Jørgen Lund

25 godina neprekidnog razvoja

01/07/2020 - Jørgen Lund, Executive Vice President Marketing, Sales & Expansion (izvršni potpredsednik prodaje i marketinga), proslavio je 25 uzbudljivih godina rada u JYSKu 1. jula 2020.

Clara Hjelt

Clara Hjelt kreira odeću od JYSKovih tekstila

29/06/2020 - Danska dizajnerka, Clara Hjelt, pretvara raznovrsne JYSKove tekstile, poput posteljine i čaršava pogrešnih dimenzija, u ručno pravljenu odeću.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office