Skip to main content

DOBRO DOŠLI U JYSK – UPOZNAJTE ČETVORO NOVIH KOLEGA (MART 2020.)

Датум: 18/03/2020

Author: Mikkel Barkler, Communications & PR

Категорија: People

Pitali smo četvoro novih kolega iz različitih zemalja kako su započeli da rade u JYSKu. Ovde nam govore Hayat iz Bugarske, Elena iz Španije, Nino sa Zapadnog Balkana i Panos iz Grčke.

Hayat iz Bugarske 

Hayat iz Bugarske
Hayat, Logistics Responsible (Store) (odgovorni službenik za logistiku u prodavnici)

„Zaista sam impresioniran time koliko JYSK vodi računa o svojim zaposlenima i brine se o njima, pogotovu kada imamo u vidu da u ovoj kompaniji radi preko 23.000 zaposlenih. Počeo sam da radim u JYSKu pre manje od tri meseca i za sada su svi jako ljubazni, pažljivi i profesionalni prema meni. Kada sam bio na obuci o baštenskom nameštaju i konceptu prodavnice, imao sam priliku da upoznam druge kolege koji su me savetovali o raznim procesima u JYSKu. Svim budućim kolegama preporučujem da pohađaju programe obuke jer su jako korisni i omogućavaju dalji napredak u JYSKu.“

Elena iz Španije 

Elena iz Španije
Elena, Logistics (DCV) (logistika (DCV))

„Početak zaposlenja u JYSKu bio je veoma uzbudljiv. Bila sam nervozna kada sam tek počela da radim, ali su svi bili veoma ljubazni i predusretljivi. Već sam učestvovala u ponovnom otvaranju prodavnice i tako sam upoznala mnogo novih kolega i ujedno sam videla kako prodavnica funkcioniše. Novim kolegama koji počinju da rade u JYSKu preporučujem da nauče što je moguće više od starijih kolega i da primenjuju njihove savete u svakodnevnom radu“.

Nino sa Zapadnog Balkana

Nino sa Zapadnog Balkana
Nino Stepinac, Development Manager (menadžer razvoja)

„Prvih par nedelja bilo je haotično jer sam se upoznavao sa radom kompanije, procesima, zaposlenima (treba zapamtiti sve te ljude!), ali uz pomoć kolega uspeo sam da se saberem. Za sada mi je najbolje iskustvo uvodni program u kojem sam se upoznao sa raznim odeljenjima kompanije. Mislim da je kultura kompanije sjajna i radujem se tome što ću učestovati u rastu JYSKa i otvaranju mnoštva novih i sjajnih prodavnica! Novim kolegama savetujem da se samo opuste i uživaju u početku putovanja i da uvek pitaju ako imaju nedoumica, jer će im svako rado pomoći.“

Panos iz Grčke

Panos iz Grčke
Panos Theodorakopoulos, Customer Service Supporter (podrška za korisničku službu)

„Kada sam se pridružio JYSKovoj korisničkoj službi, mislio sam da će to biti poput svih drugih sličnih poslova u korisničkim službama u kojima sam do sada radio. Međutim, uveravam vas da je rad u JYSKu potpuno drugačiji. Ovo okruženje je jedinstveno i uživam u svakom radnom danu. Ja sam najnoviji član tima, ali već se osećam kao deo porodice. Neverovatno mi je to što svakog dana naučim nešto novo i osećam sve veće samopouzdanje. Ako dajete sve od sebe, definitivno ćete biti nagrađeni za to. Već osećam rezultate svog zalaganja u JYSKu“. 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office