Skip to main content

DOBRO DOŠLI U JYSK – UPOZNAJTE ČETVORO NOVIH KOLEGA (MART 2020.)

Datum: 18/03/2020

Author: Mikkel Barkler, Communications & PR

Kategorija: People

Pitali smo četvoro novih kolega iz različitih zemalja kako su započeli da rade u JYSKu. Ovde nam govore Hayat iz Bugarske, Elena iz Španije, Nino sa Zapadnog Balkana i Panos iz Grčke.

Hayat iz Bugarske 

Hayat iz Bugarske
Hayat, Logistics Responsible (Store) (odgovorni službenik za logistiku u prodavnici)

„Zaista sam impresioniran time koliko JYSK vodi računa o svojim zaposlenima i brine se o njima, pogotovu kada imamo u vidu da u ovoj kompaniji radi preko 23.000 zaposlenih. Počeo sam da radim u JYSKu pre manje od tri meseca i za sada su svi jako ljubazni, pažljivi i profesionalni prema meni. Kada sam bio na obuci o baštenskom nameštaju i konceptu prodavnice, imao sam priliku da upoznam druge kolege koji su me savetovali o raznim procesima u JYSKu. Svim budućim kolegama preporučujem da pohađaju programe obuke jer su jako korisni i omogućavaju dalji napredak u JYSKu.“

Elena iz Španije 

Elena iz Španije
Elena, Logistics (DCV) (logistika (DCV))

„Početak zaposlenja u JYSKu bio je veoma uzbudljiv. Bila sam nervozna kada sam tek počela da radim, ali su svi bili veoma ljubazni i predusretljivi. Već sam učestvovala u ponovnom otvaranju prodavnice i tako sam upoznala mnogo novih kolega i ujedno sam videla kako prodavnica funkcioniše. Novim kolegama koji počinju da rade u JYSKu preporučujem da nauče što je moguće više od starijih kolega i da primenjuju njihove savete u svakodnevnom radu“.

Nino sa Zapadnog Balkana

Nino sa Zapadnog Balkana
Nino Stepinac, Development Manager (menadžer razvoja)

„Prvih par nedelja bilo je haotično jer sam se upoznavao sa radom kompanije, procesima, zaposlenima (treba zapamtiti sve te ljude!), ali uz pomoć kolega uspeo sam da se saberem. Za sada mi je najbolje iskustvo uvodni program u kojem sam se upoznao sa raznim odeljenjima kompanije. Mislim da je kultura kompanije sjajna i radujem se tome što ću učestovati u rastu JYSKa i otvaranju mnoštva novih i sjajnih prodavnica! Novim kolegama savetujem da se samo opuste i uživaju u početku putovanja i da uvek pitaju ako imaju nedoumica, jer će im svako rado pomoći.“

Panos iz Grčke

Panos iz Grčke
Panos Theodorakopoulos, Customer Service Supporter (podrška za korisničku službu)

„Kada sam se pridružio JYSKovoj korisničkoj službi, mislio sam da će to biti poput svih drugih sličnih poslova u korisničkim službama u kojima sam do sada radio. Međutim, uveravam vas da je rad u JYSKu potpuno drugačiji. Ovo okruženje je jedinstveno i uživam u svakom radnom danu. Ja sam najnoviji član tima, ali već se osećam kao deo porodice. Neverovatno mi je to što svakog dana naučim nešto novo i osećam sve veće samopouzdanje. Ako dajete sve od sebe, definitivno ćete biti nagrađeni za to. Već osećam rezultate svog zalaganja u JYSKu“. 

Latest news

CEO of JYSK Jan Bøgh

Obaveštenje našeg CEO direktora povodom korona virusa

20/03/2020 - Evropa već nekoliko nedelja prolazi kroz kriznu situaciju sa kakvom niko od nas ranije nije bio suočen. Novonastala situacija je ogroman izazov za poslovanje, JYSK i naravno, za sve nas.

WELCOME TO JYSK – MEET FOUR NEW COLLEAGUES (MARCH 2020)

DOBRO DOŠLI U JYSK – UPOZNAJTE ČETVORO NOVIH KOLEGA (MART 2020.)

18/03/2020 - Pitali smo četvoro novih kolega iz različitih zemalja kako su započeli da rade u JYSKu. Ovde nam govore Hayat Mohamerov iz Bugarske, Elena Belda iz Španije, Nino Stepinac sa Zapadnog Balkana i Panos iz Grčke.

First four Store Managers in Russia prepare for April

Prvih pet Store Managera u Rusiji se pripremaju za april

11/03/2020 - Uoči otvaranja prve JYSK prodavnice u Rusiji u aprilu, četiri buduća rukovodioca prodavnice intenzivno se pripremaju da bi bili spremni.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office