Skip to main content

DOBRO DOŠLI U JYSK – UPOZNAJTE ČETIRI NOVE KOLEGE (MART 2020.)

Datum: 18/03/2020

Author: Mikkel Barkler, Communications & PR

Kategorija: People

Pitali smo četiri nove kolege iz različitih zemalja kako se osjećaju u vezi s početkom rada u JYSKu. Ovdje možete upoznati Hayat iz Bugarske, Elenu iz Španije, Ninu sa Zapadnog Balkana i Panosa iz Grčke.

Hayat iz Bugarske 

Hayat iz Bugarske
Hayat, Logistics Responsible (osoba odgovorna za logistiku) (trgovina)

"Vrlo sam impresioniran time koliko JYSK ulaže truda i pažnje prema svakom zaposleniku i kako to uspijeva s više od 23.000 zaposlenika. Pridružio sam se JYSKu prije manje od tri mjeseca i svi se prema meni ponašaju vrlo ljubazno, strpljivo i profesionalno. Kad sam bio na obuci o vrtnom namještaju i konceptu, imao sam priliku upoznati druge kolege koji su mi dali neke savjete o različitim rutinama u JYSKu. Savjetujem svim svojim budućim kolegama - učestvujte u programima obuke, oni su stvarno korisni i i pomoći će vam u daljnjem usavršavanju u JYSKu".

Elena iz Španije 

Elena iz Španije
Elena, Logistics (logistika) (DCV)

"Početak rada u JYSKu bio je vrlo uzbudljiv. Ispočetka sam bia nervozna zbog novog posla, ali svi su bili tako ljubazni i spremni pomoći. Već sam učestvovala u ponovnom otvaranju prodavnice, što mi je pružio priliku da upoznam mnoge nove kolege, kao i da iskusim kako funkcionira rad u prodavnici. Moj savjet za nove kolege koji tek počinju raditi u JYSKu je da nauče što je više moguće od svih kolega i da uredno vode zabilješke".

Nino sa Zapadnog Balkana

Nino sa Zapadnog Balkana
Nino Stepinac, Development Manager (menadžer razvoja)

“Prvih par sedmica je bilo hektično – upoznavanje kompanije, procesa, ljudi (svih imena!), ali uz podršku kolega, stvari su počele sjedati na mjesto. Najbolje iskustvo dosad je bio uvodni program, gdje sam se upoznao sa svim različitim odjelima. Smatram da je kultura sjajna i radujem se da ću pomoći da JYSK dodatno naraste i otvori još puno sjajnih prodavnica! Moj savjet novim kolegama je da se samo opuste i uživaju u početku putovanja i da uvijek pitaju ako im bilo šta treba – možete zamoliti bilo koga za pomoć".

Panos iz Grčke

Panos iz Grčke
Panos Theodorakopoulos, Customer Service Supporter (zaposlenik službe za korisnike)

"Kad sam se pridružio JYSKovoj službi za korisnike, mislio sam da će to biti poput drugih poslova koje sam obavljao kao Customer Service Supporter. Ali, mogu vam garantirati da je JYSK potpuno drugačiji. Atmosfera je jedinstvena i radujem se odlasku na posao svaki dan. Ja sam najnoviji član tima, ali već se osjećam kao kod kuće. Iznimno je što svaki dan učim nove stvari i osjećam se sve samopouzdanije. Ako dajete sve od sebe, definitivno će vam se isplatiti. U JYKSu se već tako osjećam". 

Latest news

From burned store to a successful sale

Od spaljene prodavnice do uspješne rasprodaje

07/07/2020 - 15. aprila 2020., JYSKova prodavnica u Ringstedu u Danskoj je pretrpila požar koji je potpuno uništio prodavnicu. Samo osam dana poslije, tim iz prodavnice je organizovao uspješnu "požarnu" rasprodaju preostalih proizvoda.

Jørgen Lund

25 godina kontinuiranog razvoja

01/07/2020 - 1. jula 2020, Executive Vice President Marketing, Sales & Expansion (izvršni potpredsjednik odjela za prodaju i marketing), Jørgen Lund, proslavio je 25 uzbudljivih godina u JYSKu.

Clara Hjelt

Clara Hjelt kreira odjeću od JYSKovih tekstila

29/06/2020 - Clara Hjelt, danska dizajnerica, pretvara različite JYSKove tekstile, kao što su posteljina i plahte proizvedene u pogrešnoj veličini, u ručno proizvedenu odjeću.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office