Skip to main content

DÄNISCHES BETTENLAGER postaje JYSK: Prvi JYSKov znak u Nemačkoj

Датум: 13/08/2021

Author: Michael Rotermund, Head of Communications Germany

Категорија: Strategy

Prvi JYSKov znak u Saveznim državama Nemačke

Ove jeseni DÄNISCHES BETTENLAGER menja naziv u JYSK u Nemačkoj. Projekat sada ulazi u završnu fazu uz promenu logotipa u oko 970 prodavnica, distributivnih centara i u regionalnom sedištu u Handewittu.

Davne 1979. godine našu kompaniju je osnovao danski trgovac Lars Larsen pod nazivom „Jysk Sengetøjslager”. Tokom godina „Sengetøjslager” je uklonjen iz naziva te je danas JYSK naziv u 50 zemalja.

Kompanija se zvala „DÄNISCHES BETTENLAGER” samo u Nemačkoj i Austriji. Mađutim, zbog prošlogodišnjeg spajanja DÄNISCHES BETTENLAGERa i JYSKa doneta je odluka o preimenovanju svih austraijskih prodavnica u JYSK, a ove jeseni će se i u Nemačkoj izvršiti preimenovanje u JYSK.

Prva promena znaka iz DÄNISCHES BETTENLAGER u JYSK je urađena u četvrtak 5. avgusta – dan pre nego što bi naš osnivač proslavio svoj 73. rođendan.

Hiljade kanala za kontakt sa kupcima

Širom cele Nemačke se trenutno menjaju logotipi na fasadama u oko 970 prodavnica. Ali to je tek početak. Neophodno je promeniti hiljade kanala za kontakt za kupcima preko kojih se kupci, kolege i javnost susreću sa nazivom – to se odnosi na hemijske olovke, balone, potpise u porukama e-pošte, onlajn pojavljivanje, itd. Sve to da bi kompanija postala JYSK u svakoj od 51 zemlje.

Germany

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office