Skip to main content
Kathrine and Line

„Ako mene pitate, tačkasti dezen je jednostavno lep i neposredan“

Датум: 04/08/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: People , Product Assortment

Line Skaaning Lindskov
Line Skaaning Lindskov together with her two new girlfriends MERETE (top) and ERIKA.


Line Skaaning Lindskov je dizajnirala dva nova kompleta posteljine sa tačkastim dezenom za kompaniju JYSK.

Line Skaaning Lindskov, Range & Design Coordinator (koordinator asortimana i dizajna) u kompaniji JYSK i i profesionalni dizajner, nedavno je stekla dve nove prijateljice. Zovu se ERIKA i MERETE, a to su zapravo dva nova kompleta posteljine koje je Line dizajnirala za kompaniju JYSK.

zemlje u kojima su dostupne posteljine ERIKA i MERETE

- ERIKA je dostupna u svih 19 zemalja u okviru JYSK Nordic grupe (izuzev Kine).

- MERETE je dostupna u Danskoj, Švedskoj, Norveškoj, Finskoj i Poljskoj.

Kao veliki ljubitelj malih grafičkih elemenata, Line se opredelila za ponavljajući tačkasti dezen na dva nova dizajna zato što su tačkice trenutno veoma popularne.

„Ako mene pitate, tačkasti dezen je jednostavno lep i neposredan. Tačke mogu da budu zabavne i razigrane, a ujedno stvaraju pozitivnu atmosferu i daju vam dobru karmu. Podstiču vas da jednostavnije sagledate život“, objasnila nam je Line.

Kreiranje harmonija od šara

Line pravi takozvani „izveštaj“ kada osmišljava novi dizajn za posteljinu. Ovaj termin se odnosi na kvadratni prostor u koji Line unosi tačke i stvara šaru.

„Kada radim na izveštaju preko računara, nastojim da unesem harmoniju u šaru. Na primer, na posteljini ERIKA crvene tačke nisu toliko zastupljene, koliko one u drugim bojama, jer je crvena boja veoma izražajna“, rekla nam je Line.

Kada Line dovrši šaru u kvadratu, tj. izveštaju, ponavlja je potreban broj puta na navlaci za jastuk i jorgan kako bi prekrila čitavu površinu tkanine.

Kathrine Møller Nielsen, Line Skaaning Lindskov
Kathrine Møller Nielsen (left) together with Line Skaaning Lindskov and their new girlfriend ERIKA.


Duo popularnih dama

Dva nova dizajna su osmišljena u bliskoj saradnji između odeljenja za nabavku i asortiman i dizajn. Ovo je prvi put da je dizajn proizvoda osmislio interni dizajner kompanije JYSK.

Kathrine Møller Nielsen, Category Buyer for Bed Linen, Sheets & Bathroom (kupac kategorije za posteljinu, čaršave i kupatilo) iz odeljenja nabavke se udružila sa Line iz odeljenja asortimana i dizajna. Kathrine željno iščekuje reakcije kupaca na novu posteljinu.

„Prevashodno kupci u zemljama centralne i istočne Evrope su sve više zainteresovani za jednostavan i sveden dizajn, koji su kupci u nordijskoj regiji već odavno zavoleli. Zato mislim da će ERIKA ostvariti dobru prodaju na globalnom nivou, dok će MERETE verovatno biti popularna u nordijskim zemljama“, predviđa Kathrine.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office