Skip to main content
Kathrine and Line

"For meg er prikker nydelige og uhøytidelige"

Dato: 04/08/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategori: People , Product Assortment

Line Skaaning Lindskov
Line Skaaning Lindskov sammen med sine to nye veninder MERETE (øverst) og ERIKA.


Line Skaaning Lindskov har designet to nye sengesett med prikker til JYSKs sortiment.

Line Skaaning Lindskov, Range & Design Coordinator i JYSK og utdannet designer, har fått seg to nye venninner. De heter ERIKA og MERETE, for det er navnene på to nye sengesettene som Line har designet til JYSKs sortiment.

LAND MED ERIKA OG MERETE

- ERIKA kommer i salg i alle 19 JYSK Nordic-landene (med unntak av Kina).

- MERETE blir tilgjengelig i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Polen.

Det gjennomgående prikkete temaet i de to nye designene skyldes en kombinasjon av at prikker er i vinden og Lines egen lidenskap for de små grafiske elementene.

"For meg er prikker nydelige og uhøytidelige. De kan både være morsomme, finurlige og lekende, samtidig som de skaper en feel good-stemning og gir mengder av god karma. De kan virkelig sette et ukomplisert perspektiv på livet", forklarer Line.

Skaper harmoni i mønstre

Line lager en såkalt "rapport" for å skape en ny design til et sengesett. "Rapport" er betegnelsen på et firkantet felt hvor Line plasserer prikkene og skaper et mønster.

"Når jeg sitter og jobber med rapporten på PC-en, er det min oppgave å skape harmoni i mønsteret. Det er for eksempel ikke så mange røde prikker i ERIKA som de ande fargene. Dette er fordi rød er svært dominerende", sier Line.

Når mønsteret i firkanten – eller "rapporten" – er ferdig, gjentas mønsteret det nødvendige antallet ganger på en pute og et dynetrekk for å dekke hele stoffet.

Kathrine Møller Nielsen, Line Skaaning Lindskov
Kathrine Møller Nielsen (venstre) sammen med Line Skaaning Lindskov og deres nye veninde ERIKA.


To populære damer

De to nye designene er blitt til i tett samarbeid mellom Innkjøp og Range & Design, og det er første gang at designen til et produkt er skapt av en intern JYSK-designer.

Fra Innkjøp er det Kathrine Møller Nielsen, Category Buyer for Bed linen, Sheets & Bathroom, som har vært sparringspartner med Line fra Range & Design. Kathrine gleder seg til å se hvordan det nye sengetøyet blir tatt imot av kundene.

”Særlig landene i Sentral- og Øst-Europa liker i stigende grad den enkle og rene designen som kundene i Norden allerede er glade i. Derfor forventer jeg at ERIKA vil klare seg godt globalt, mens MERETE nok vil bli populær i særlig de nordiske landene", forteller Kathrine.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office