Skip to main content

TRI PITANJA ZA KOLEGU

Datum: 23/08/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategorija: People

Da imate priliku pitati kolegu iz druge zemlje tri pitanja, šta biste pitali?

Peni Fameli i Naila Ahmed
Retail Store Supporter (Specijalist za podršku prodavnicamai) Peni Fameli (lijevo) iz Grčke postavlja Store Manager (voditeljici prodavnice) Naili Ahmed iz Norveške tri pitanja.


Peni Fameli, koja radi kao Retail Store Supporter u Grčkoj, odlučila je svoja tri pitanja poslati u Norvešku. Ovdje je Naila Ahmed, Store Manager u Stovneru, odgovorila je na njena pitanja.

Peni: “Koje su vaše ambicije u JYSK-u u Norveškoj?”

Naila: “Moje ambicije u JYSK-u Norveška jesu da budem još bolja u radu sa kupcima. Kao Store Manager, moje ambicije su uvijek da budem lojalna i od pomoći svojim kolegama i našim kupcima kako bi osigurala da mi kao tim postižemo svoje ciljeve.” 

Peni: “Opišite veoma poseban dan za vas u JYSK-u. Zašto je bio poseban?

Naila: “Moj poseban dan u JYSK-i bio je kada je moj tim u prodavnici u Stovneru čuo rezultate za Black Friday vikend prošle godine. Imali smo veoma dobru prodaju i postigli smo naš prvi cilj. To je bilo izvrsno.”

Peni: “Koje je najljepše mjesto u Norveškoj i gdje se nalazi?”

Naila: “Trolltunga je prelijepa formacija stijena koja se nalazi na 1100 m nadmorske visine. Nalazi se u mjestu Odda, u Hordalandu, na zapadu Norveške. Trolltunga se pretvorila u nacionalnu ikonu i glavnu atrakciju za region. Mjesto je poznato po tome što je izvrsno za pješačenje prirodom." 

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenika

19/03/2024 - JYSK Italija je 26. septembra pokrenuo prvi program District Manager Trainee (DMT) u Glavnom uredu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi na aluminiju i kontejnerskom prostoru

08/03/2024 - Nove inicijative proizvodnje i pakovanja smanjuju upotrebu aluminija i potrebni transportni prostor.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office