Skip to main content

„Zastrašujuće je – ali na dobar način“

Datum: 15/02/2019

Autor: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Expansion , People

Slobodanka
Kao Store Manager, Slobodanka Subić će otvoriti prvu JYSKovu prodavnicu u Irskoj 2. aprila 2019.

Slobodanka Subić će biti Store Manager (menadžer prodavnice) u prvoj JYSKovoj prodavnici u Irskoj i raduje se što će predstaviti JYSK Ircima.

Kada je Slobodanka Subić prvi put čula za JYSK od agencije za zapošljavanje, prvo je pomislila: „JYSK: nova kompanija – nova i uzbudljiva prilika“.

Zaposlila se u JYSKu u novembru 2018. i od tad je užurbano radila na pripremanju otvaranja prve JYSKove prodavnice u gradu Naas u Irskoj 2. aprila 2019.

„Što je trenutak otvaranja bliži, sve postaje realnije. Često posećujem prodavnicu da bih pratila kako se stvari razvijaju. Uzbudljivo je to što se sada dešava nešto konkretno. Zastrašujuće je, ali na dobar način“, kaže Slobodanka, koja je poreklom iz Hrvatske, a u Irskoj živi već 13 godina.

Prodavnica u Naasu
Slobodanka često posećuje prodavnicu u Naasu da bi pratila kako se stvari razvijaju.

Obuka u prodavnicama

Kako bi se pripremila za otvaranje, 39-godišnja Slobodanka je posetila nekoliko JYSKovih prodavnica u Britaniji i Danskoj da bi se uputila u sve procese, od proizvoda i korisničke službe do administrativnih procedura. Pored toga, deo obuke je bila i poseta danskom distributivnom centru u Uldumu.

„Poseta kolegama iz JYSKa u drugim zemljama me je inspirisala i svi oni su bili veoma strpljivi i posvećeni dok su nas obučavali. Uživam u stvarima koje saznajem o JYSKu i veoma sam ponosna što učestvujem u uvođenju JYSKa u Irskoj“, kaže Slobodanka.

Odgovornost za JYSKove vrednosti

Mada Slobodanka ne radi dugo u JYSKu, ona je već impresionirana vrednostima ove kompanije i kulturom koja postoji među zaposlenima.

Slobodanka Subić

  • Slobodanka Subić je poreklom iz Hrvatske, a u Irskoj živi već 13 godina.
  • Ranije je radila u preduzećima koja se bave maloprodajom namirnica.
  • Kao Store Manager, otvoriće prvu JYSKovu prodavnicu u Irskoj 2. aprila 2019.

„Radim u maloprodaji skoro ceo svoj radni vek, ali nikada nisam naišla na kompanijske vrednosti kakve ima JYSK. Mislim da je sjajno to što mogu da idem na posao svakog dana sa osmehom na licu. Svi su puni razumevanja i žele da pomognu, a atmosfera je topla i prijatna“, kaže Slobodanka.

Tim koji će raditi u prodavnici u Naasu je skoro formiran, a Slobodanka je svesna odgovornosti koju ima da sprovede u delo JYSKove vrednosti.

„Kada smo zapošljavali nove kolege, tražili smo ljude koji se uklapaju u ovu kulturu. Pošto sam novi Store Manager, moja dužnost je da i u JYSKu u Irskoj zažive ove vrednosti, kao što sam se uverila da je slučaj sa JYSKom u drugim zemljama“, kaže Slobodanka.

Prodavnica u Naasu
Prva JYSKova prodavnica u Irskoj se otvara u gradu Naas, koji se nalazi na 40 km od Dablina.

Latest news

Sore tim

11 najboljih: ovo su najprivlačnije prodavnice u JYSKu

13/05/2019 - Najprivlačnije prodavnice u svakom od 11 prodajnih regiona JYSK Nordic su određene.

Preview April

Najbolje od #GOJYSK – april 2019.

10/05/2019 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

Jéan Brøns

Jéan slavi 40 godina u JYSKu

08/05/2019 - Prva jubilarka koja proslavlja 40 godina u JYSKu obeležila je ovaj jubilej 2. maja u Danskoj. Lars Larsen je 1979. godine zaposlio Jéan Brøns kao trećeg zaposlenog u JYSKu. Četrdeset godina kasnije, Jéan je i dalje srećna što je deo JYSK priče.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office