Skip to main content

Video od Vesna Kukić Lončarić, Country Manager

Datum: 02/09/2019

Author: ,

Kategorija: Strategy

Vesna Kukić Lončarić
Vesna Kukić Lončarić
CM JYSK WB

Drage Kolege,

S početkom nove finansijske godine završava se naša CUSTOMER FIRST strategija koja je trajala 5 godina i donela nam izvrsne rezultate.

Zahvaljujući vašem radu, trudu i fokusu na kupce, zadnjih 5 godina bile su najbolje godine po prometu i EBITu u JYSK West Balkan i svi zajedno možemo biti ponosni na posao koji smo napravili. Iz godine u godinu smo rasli i svake godine smo imali bolje rezultate. 
Zahvaljujem svakom JYSK zaposlenom pojedinačno koji je svojim radom ugradio i deo sebe u ovaj fantastični rezultat.  

S početkom nove finansijske godine krećemo i s novom strategijom koju smo pripremali više od 9 meseci i uvereni smo da će nam u sledeće 3 godine doneti najbolje rezultate do sada. 
Kupac i dalje ostaje naš fokus, ali znamo da se navike kupaca menjanju pa se i mi kao kompanija moramo pripremiti na promene kako bi bili jedan korak ispred i spremno dočekali nove izazove koji naš čekaju u budućnosti.

Kako bi u tome uspeli, kupovinu treba da učinimo što jednostavnijom i ugodnijom bez obzira gde i kako kupac kupuje. Trebamo ostati blizu kupca i razumeti njegove potrebe i zato se naša nova strategija zove 

„SEAMLESS AND CLOSER TO THE CUSTOMERS“

JYSK će se u sledeće 3 godine fokusirati na povećanje broja prodavnica i zemalja u kojima posluje, privlačenje i zadržavanje kvalitetnih zaposlenih, rast online kupovine, boljem korišćenju podataka u svrhu povećanja prodaje, a naravno fokus ostaje i na troškovima. 

Uz navedeno zadržali smo i već postojeća 4 Retail fokus područja: jednostavna kupovina, kompetentni zaposleni, atraktivna prodavnica i kvalitetna interna organizacija. 

Verujemo da je ovo ključ našeg uspeha do jedne od najuspešnijih Retail kompanija u svetu! 

Krenimo zajedno u budućnost s osmehom na licu i usrećimo naše kupce prijatnom i jednostavnom kupovinom u JYKS-u! 

Vaš CM,

Vesna Kukić Lončarić

 

Latest news

Grupa

District Manageri ocenjuju maloprodajni seminar u Bukureštu

16/09/2019 - District Manageri (regionalni menadžeri) u JYSKu – njih pet iz četiri različite zemlje – ispričali su sajtu GOJYSK.com kako je izgledalo učešće na maloprodajnom seminaru u Bukureštu.

maloprodajni seminar

Seamless dani u Bukureštu

16/09/2019 - Svi District Manageri (oblasni menadžeri), Retail Manageri (menadžeri maloprodaje) i Country Manageri (menadžeri za zemlju) u JYSKu su 4. i 5. septembra bili pozvani u Bukurešt, Rumunija da bi saznali više o novoj strategiji i promenama uloge koje ima District Manager.

Sahrana Larsa Larsena

Zaposleni odaju počast osnivaču JYSKa Larsu Larsenu

05/09/2019 - U 52 zemlje u koje JYSK ima prodavnice, zaposleni su održali minut ćutanja na dan sahrane Larsa Larsena.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office