Skip to main content

Video od Vesna Kukić Lončarić, Country Manager

Datum: 02/09/2019

Author: ,

Kategorija: Strategy

Vesna Kukić Lončarić
Vesna Kukić Lončarić
CM JYSK WB

Drage Kolege,

S početkom nove finansijske godine završava se naša CUSTOMER FIRST strategija koja je trajala 5 godina i donela nam izvrsne rezultate.

Zahvaljujući vašem radu, trudu i fokusu na kupce, zadnjih 5 godina bile su najbolje godine po prometu i EBITu u JYSK West Balkan i svi zajedno možemo biti ponosni na posao koji smo napravili. Iz godine u godinu smo rasli i svake godine smo imali bolje rezultate. 
Zahvaljujem svakom JYSK zaposlenom pojedinačno koji je svojim radom ugradio i deo sebe u ovaj fantastični rezultat.  

S početkom nove finansijske godine krećemo i s novom strategijom koju smo pripremali više od 9 meseci i uvereni smo da će nam u sledeće 3 godine doneti najbolje rezultate do sada. 
Kupac i dalje ostaje naš fokus, ali znamo da se navike kupaca menjanju pa se i mi kao kompanija moramo pripremiti na promene kako bi bili jedan korak ispred i spremno dočekali nove izazove koji naš čekaju u budućnosti.

Kako bi u tome uspeli, kupovinu treba da učinimo što jednostavnijom i ugodnijom bez obzira gde i kako kupac kupuje. Trebamo ostati blizu kupca i razumeti njegove potrebe i zato se naša nova strategija zove 

„SEAMLESS AND CLOSER TO THE CUSTOMERS“

JYSK će se u sledeće 3 godine fokusirati na povećanje broja prodavnica i zemalja u kojima posluje, privlačenje i zadržavanje kvalitetnih zaposlenih, rast online kupovine, boljem korišćenju podataka u svrhu povećanja prodaje, a naravno fokus ostaje i na troškovima. 

Uz navedeno zadržali smo i već postojeća 4 Retail fokus područja: jednostavna kupovina, kompetentni zaposleni, atraktivna prodavnica i kvalitetna interna organizacija. 

Verujemo da je ovo ključ našeg uspeha do jedne od najuspešnijih Retail kompanija u svetu! 

Krenimo zajedno u budućnost s osmehom na licu i usrećimo naše kupce prijatnom i jednostavnom kupovinom u JYKS-u! 

Vaš CM,

Vesna Kukić Lončarić

 

Latest news

JYSK Netherlands celebrated 100 stores with a silent opening

JYSK Holandija proslavio je tiho otvaranje 100. prodavnice

03/08/2020 - JYSK Holandija ostvario je neverovatno postignuće u petak, 10. aprila 2020. Međutim, zbog pandemije korona virusa, otvaranje 100. JYSKove prodavnice u Den Burgu na ostrvu Teksel proslavljeno je tiho.

New JYSK store in just three weeks: “It has been a crazy time”

Nova JYSK prodavnica za svega tri nedelje: „Ovo je bio potpuno lud period“

28/07/2020 - Nakon što joj je prodavnica uništena u požaru, Sine, Store Manager (menadžer prodavnice) i njene kolege iz Ringsteda u Danskoj, izgradili su novu i privremenu JYSK prodavnicu u staroj radionici. Za ovaj poduhvat su im bile potrebne samo tri nedelje, kao i velika doza timskog duha.

One Day in JYSK (July 2020)

Jedan dan u JYSKu: Četvoro kolega govore o svom radnom danu (jul 2020.)

20/07/2020 - Za više od 24.000 kolega iz više različitih zemalja, ne postoje dva istovetna radna dana u JYSKu. Zamolili smo četvoro kolega iz JYSKa da podele fotografije svog radnog danu na GOJYSK.com.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office