Skip to main content
PR event in Copenhagen

VIDEO: JYSK je impresionirao goste na međunarodnom PR događaju u Kopenhagenu

Датум: 04/10/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Product Assortment

U četvrtak 19. septembra, moćan tim JYSK kolega iz više različitih odeljenja dočekao je više od 30 novinara, stilista i influensera iz Danske, Švedske, Finske i Poljske na PR događaju u zatvorenom prostoru u centralnom delu Kopenhagena.

Tri prostorije, kao i predsoblje, kupatilo i kuhinja jednog starog i neuređenog stana u samom srcu Kopenhagena dobili su potpuno novi izgled za JYSKov PR događaj u četvrtak sa fokusom na nove proizvode za sezonu jesen–zima 2019/2020.

Više od 30 novinara, stilista i influensera iz Danske, Švedske, Finske i Poljske su odmah počeli da snimaju fotografije i video svakog detalja stana, koji je je dekorisan isključivo proizvodima iz JYSKovog širokog asortimana. Sudeći po osmesima na njihovim licima i mnogobrojnim pozitivnim komentarima, gosti su bili veoma impresionirani događajem.

Range & Design Manager (menadžer za liniju i dizajn) Rikke Blæsild pružio je gostima uvid u to kako JYSK radi na trendovima u razvoju asortimana. Pored upoznavanja sa proizvodima iz prve ruke, prezentacija trendova je očigledno nešto što je zainteresovalo sve goste, koji su snimali fotografije i video svakog detalja.

Kliknite na galeriju fotografija u nastavku da biste videli više:

PR događaj u Kopenhagenu jesen–zima 2019

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office