Skip to main content
PR event in Copenhagen

VIDEO: JYSK je impresionirao goste na međunarodnom PR događaju u Kopenhagenu

Datum: 04/10/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Product Assortment

U četvrtak 19. septembra, moćan tim JYSK kolega iz više različitih odeljenja dočekao je više od 30 novinara, stilista i influensera iz Danske, Švedske, Finske i Poljske na PR događaju u zatvorenom prostoru u centralnom delu Kopenhagena.

Tri prostorije, kao i predsoblje, kupatilo i kuhinja jednog starog i neuređenog stana u samom srcu Kopenhagena dobili su potpuno novi izgled za JYSKov PR događaj u četvrtak sa fokusom na nove proizvode za sezonu jesen–zima 2019/2020.

Više od 30 novinara, stilista i influensera iz Danske, Švedske, Finske i Poljske su odmah počeli da snimaju fotografije i video svakog detalja stana, koji je je dekorisan isključivo proizvodima iz JYSKovog širokog asortimana. Sudeći po osmesima na njihovim licima i mnogobrojnim pozitivnim komentarima, gosti su bili veoma impresionirani događajem.

Range & Design Manager (menadžer za liniju i dizajn) Rikke Blæsild pružio je gostima uvid u to kako JYSK radi na trendovima u razvoju asortimana. Pored upoznavanja sa proizvodima iz prve ruke, prezentacija trendova je očigledno nešto što je zainteresovalo sve goste, koji su snimali fotografije i video svakog detalja.

Kliknite na galeriju fotografija u nastavku da biste videli više:

PR događaj u Kopenhagenu jesen–zima 2019

Latest news

Russian team

Igor i njegov tim dovode JYSK u Rusiju

24/01/2020 - JYSK će 2. aprila 2020. otvoriti svoje prve dve prodavnice u Rusiji. Country Manager (menadžer za zemlju) Igor Raić je zadužen za to. Upravo sada, vredno radi sa svojim novim timom kako bi sve bilo spremno za otvaranje.

ESS 2020

ESS 2020: Pogledajte kako su vaše kolege poboljšale svoje radno mesto

23/01/2020 - Nakon najnovijeg ESS ankete (Employee Satisfaction Survey – anketa o zadovoljstvu zaposlenih) iz 2018. godine, kolege iz JYSKa su naporno radile da bi većim i malim promenama poboljšale svoje radno mesto.

Global Goals preview photo

Globalni ciljevi su novi okvir za JYSKovo održivo poslovanje

20/01/2020 - JYSK je odlučio da uvede UN globalne ciljeve održivog razvoja kao opšte smernice poslovanja u vezi sa održivošću.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office