Skip to main content
PR event in Copenhagen

VIDEO: JYSK je impresionirao goste na međunarodnom PR događaju u Kopenhagenu

Datum: 04/10/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Product Assortment

U četvrtak 19. septembra, moćan tim JYSK kolega iz više različitih odeljenja dočekao je više od 30 novinara, stilista i influensera iz Danske, Švedske, Finske i Poljske na PR događaju u zatvorenom prostoru u centralnom delu Kopenhagena.

Tri prostorije, kao i predsoblje, kupatilo i kuhinja jednog starog i neuređenog stana u samom srcu Kopenhagena dobili su potpuno novi izgled za JYSKov PR događaj u četvrtak sa fokusom na nove proizvode za sezonu jesen–zima 2019/2020.

Više od 30 novinara, stilista i influensera iz Danske, Švedske, Finske i Poljske su odmah počeli da snimaju fotografije i video svakog detalja stana, koji je je dekorisan isključivo proizvodima iz JYSKovog širokog asortimana. Sudeći po osmesima na njihovim licima i mnogobrojnim pozitivnim komentarima, gosti su bili veoma impresionirani događajem.

Range & Design Manager (menadžer za liniju i dizajn) Rikke Blæsild pružio je gostima uvid u to kako JYSK radi na trendovima u razvoju asortimana. Pored upoznavanja sa proizvodima iz prve ruke, prezentacija trendova je očigledno nešto što je zainteresovalo sve goste, koji su snimali fotografije i video svakog detalja.

Kliknite na galeriju fotografija u nastavku da biste videli više:

PR događaj u Kopenhagenu jesen–zima 2019

Latest news

Video interviul: un nou pas în recrutarea colegilor potriviți

Video intervju: novi korak u pronalaženju odgovarajućih kolega

10/07/2020 - Prošle godine, kada su sastanci preko platformi Skype ili Zoom bili stvar izbora, a ne nešto neizbežno, JYSK je uveo novi korak u procesu zapošljavanja: video intervju. GOJYSK.com je pitao kolege iz Rumunije i Poljske zašto je on bitan i kako nam pomaže da pronađemo odgovarajuće kandidate.

From burned store to a successful sale

Od izgorele prodavnice do uspešne rasprodaje

07/07/2020 - Veći deo JYSKove prodavnice u Ringstedu, u Danskoj je 15. aprila 2020. u požaru toliko oštećen da nije mogao da se obnovi. Samo osam dana kasnije, tim prodavnice je organizovao uspešnu brzu rasprodaju preostalih proizvoda.

Jørgen Lund

25 godina neprekidnog razvoja

01/07/2020 - Jørgen Lund, Executive Vice President Marketing, Sales & Expansion (izvršni potpredsednik prodaje i marketinga), proslavio je 25 uzbudljivih godina rada u JYSKu 1. jula 2020.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office