Skip to main content
PR event in Copenhagen

VIDEO: JYSK je impresionirao goste na međunarodnom PR događaju u Kopenhagenu

Datum: 04/10/2019

Author: Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Product Assortment

U četvrtak 19. septembra, moćan tim JYSK kolega iz više različitih odeljenja dočekao je više od 30 novinara, stilista i influensera iz Danske, Švedske, Finske i Poljske na PR događaju u zatvorenom prostoru u centralnom delu Kopenhagena.

Tri prostorije, kao i predsoblje, kupatilo i kuhinja jednog starog i neuređenog stana u samom srcu Kopenhagena dobili su potpuno novi izgled za JYSKov PR događaj u četvrtak sa fokusom na nove proizvode za sezonu jesen–zima 2019/2020.

Više od 30 novinara, stilista i influensera iz Danske, Švedske, Finske i Poljske su odmah počeli da snimaju fotografije i video svakog detalja stana, koji je je dekorisan isključivo proizvodima iz JYSKovog širokog asortimana. Sudeći po osmesima na njihovim licima i mnogobrojnim pozitivnim komentarima, gosti su bili veoma impresionirani događajem.

Range & Design Manager (menadžer za liniju i dizajn) Rikke Blæsild pružio je gostima uvid u to kako JYSK radi na trendovima u razvoju asortimana. Pored upoznavanja sa proizvodima iz prve ruke, prezentacija trendova je očigledno nešto što je zainteresovalo sve goste, koji su snimali fotografije i video svakog detalja.

Kliknite na galeriju fotografija u nastavku da biste videli više:

PR događaj u Kopenhagenu jesen–zima 2019

Latest news

Welcome to JYSK

Dobro došli u JYSK – upoznajte troje novih kolega (oktobar 2019)

14/10/2019 - Pitali smo troje novih kolega u JYSKu iz različitih zemalja kako su započeli da rade u JYSKu. Ovde nam govore Marthe iz Norveške, Michal iz Poljske i Luke iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Best of #GOJYSK September 2019

NAJBOLJE OD #GOJYSK – septembar 2019.

11/10/2019 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

PR event in Copenhagen

VIDEO: JYSK je impresionirao goste na međunarodnom PR događaju u Kopenhagenu

04/10/2019 - U četvrtak 19. septembra, moćan tim JYSK kolega iz više različitih odeljenja dočekao je više od 30 novinara, stilista i influensera iz Danske, Švedske, Finske i Poljske na PR događaju u zatvorenom prostoru u centralnom delu Kopenhagena.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office