Skip to main content
PR event in Copenhagen

VIDEO: JYSK je impresionirao goste na međunarodnom PR događaju u Kopenhagenu

Datum: 04/10/2019

Author: Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Product Assortment

U četvrtak 19. septembra, snažan tim kolega iz JYSK-a iz raznih različitih odjela dočekao je više od 30 novinara, stilista i uticajnih osoba iz Danske, Švedske, Finske i Poljske na zatvorenom PR događaju u centru Kopenhagena.

Tri prostorije plus ulaz, kupatilo i kuhinja starog i izkrivljenog stana u samom srcu Kopenhagena u četvrtak su u potpunosti preuredili za PR događaj JYSK-a usredotočen na nove dolaske za sezonu jesen-zima 2019/2020.

Više od 30 novinara, stilista i uticajnih osoba iz Danske, Švedske, Finske i Poljske odmah su započeli fotografirati i snimati svaki detalj stana koji je bio ukrašen koristeći samo proizvode iz širokog asortimana JYSK-a. Sudeći prema brojnim osmijesima na njihovim licima i pozitivnim komentarima, gosti su bili jako impresionirani događajem.

Range & Design Manager (Direktor asortimana i dizajna) Rikke Blæsild gostima je ponudio uvid u to kako JYSK radi s trendovima u razvoju asortimana. Osim iskustva korištenja proizvoda iz prve ruke, prezentacija trendova bila je očito nešto što je pobudilo interese svih gostiju, koji su i fotografirali i sve snimili.

Kliknite na galeriju fotografija dolje i pogledajte više:

PR događaj u Kopenhagenu AW19

Latest news

One Day in JYSK (November 2019)

Jedan dan u JYSKu: Četiri kolege dijele svoj radni dan (novembar 2019.)

15/11/2019 - Sa više od 23.000 kolega u mnogim različitim zemljama, ne postoje dva ista radna dana u JYSKu. Zamolili smo četiri JYSKove kolege da podijele fotografije svog radnog dana na GOJYSK.com.

Best of #GOJYSK October

NAJBOLJE OD #GOJYSK – Oktobar 2019.

11/11/2019 - POGLEDAJTE NEKE OD NAJBOLJIH OBJAVA NA INSTAGRAMU ZA PROTEKLI MJESEC.

Customer Service Centres help with store calls

Centri za korisničke usluge (Customer Service Centres) primaju pozive upućene prodavnicama

08/11/2019 - Da bi zaposleni imali više vremena za kupce u prodavnici, na veći broj poziva upućenih prodavnicama odgovaraju centri za korisničku službu (Customer Service Centres).

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office