Skip to main content
PR event in Copenhagen

VIDEO: JYSK je impresionirao goste na međunarodnom PR događaju u Kopenhagenu

Datum: 04/10/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: Product Assortment

U četvrtak 19. septembra, snažan tim kolega iz JYSK-a iz raznih različitih odjela dočekao je više od 30 novinara, stilista i uticajnih osoba iz Danske, Švedske, Finske i Poljske na zatvorenom PR događaju u centru Kopenhagena.

Tri prostorije plus ulaz, kupatilo i kuhinja starog i izkrivljenog stana u samom srcu Kopenhagena u četvrtak su u potpunosti preuredili za PR događaj JYSK-a usredotočen na nove dolaske za sezonu jesen-zima 2019/2020.

Više od 30 novinara, stilista i uticajnih osoba iz Danske, Švedske, Finske i Poljske odmah su započeli fotografirati i snimati svaki detalj stana koji je bio ukrašen koristeći samo proizvode iz širokog asortimana JYSK-a. Sudeći prema brojnim osmijesima na njihovim licima i pozitivnim komentarima, gosti su bili jako impresionirani događajem.

Range & Design Manager (Direktor asortimana i dizajna) Rikke Blæsild gostima je ponudio uvid u to kako JYSK radi s trendovima u razvoju asortimana. Osim iskustva korištenja proizvoda iz prve ruke, prezentacija trendova bila je očito nešto što je pobudilo interese svih gostiju, koji su i fotografirali i sve snimili.

Kliknite na galeriju fotografija dolje i pogledajte više:

PR događaj u Kopenhagenu AW19

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office