Skip to main content
PR event in Copenhagen

VIDEO: JYSK je impresionirao goste na međunarodnom PR događaju u Kopenhagenu

Datum: 04/10/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager, JYSK

Kategorija: Product Assortment

U četvrtak 19. septembra, snažan tim kolega iz JYSK-a iz raznih različitih odjela dočekao je više od 30 novinara, stilista i uticajnih osoba iz Danske, Švedske, Finske i Poljske na zatvorenom PR događaju u centru Kopenhagena.

Tri prostorije plus ulaz, kupatilo i kuhinja starog i izkrivljenog stana u samom srcu Kopenhagena u četvrtak su u potpunosti preuredili za PR događaj JYSK-a usredotočen na nove dolaske za sezonu jesen-zima 2019/2020.

Više od 30 novinara, stilista i uticajnih osoba iz Danske, Švedske, Finske i Poljske odmah su započeli fotografirati i snimati svaki detalj stana koji je bio ukrašen koristeći samo proizvode iz širokog asortimana JYSK-a. Sudeći prema brojnim osmijesima na njihovim licima i pozitivnim komentarima, gosti su bili jako impresionirani događajem.

Range & Design Manager (Direktor asortimana i dizajna) Rikke Blæsild gostima je ponudio uvid u to kako JYSK radi s trendovima u razvoju asortimana. Osim iskustva korištenja proizvoda iz prve ruke, prezentacija trendova bila je očito nešto što je pobudilo interese svih gostiju, koji su i fotografirali i sve snimili.

Kliknite na galeriju fotografija dolje i pogledajte više:

PR događaj u Kopenhagenu AW19

Latest news

Cotton. Photo Credit: BCI/Khaula Jamil

JYSK se obavezuje na korištenje održivijeg pamuka

25/01/2021 - Do kraja 2024. sav pamuk koji se nabavlja za JYSKove tekstilne proizvode bit će recikliran ili proizveden na održiviji način.

PLACE ME

Polica koju je dizajnirala JYSKova pripravnica uskoro u prodavnicama

21/01/2021 - Polica PLACE ME koja će biti raspoloživa u prodavnicama od kraja januara ima posebnu priču: dizajnirala ju je JYSKova pripravnica.

Schleswig

Jedan dan u JYSKu tokom korone (januar 2021.)

18/01/2021 - Dok su u mnogim državama zatvorene brojne prodavnice, radni dan izgleda drugačije nego što je izgledao prije pandemije koronavirusa.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office