Skip to main content
PR event in Copenhagen

VIDEO: JYSK je impresionirao goste na međunarodnom PR događaju u Kopenhagenu

Datum: 04/10/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Product Assortment

U četvrtak 19. septembra, snažan tim kolega iz JYSK-a iz raznih različitih odjela dočekao je više od 30 novinara, stilista i uticajnih osoba iz Danske, Švedske, Finske i Poljske na zatvorenom PR događaju u centru Kopenhagena.

Tri prostorije plus ulaz, kupatilo i kuhinja starog i izkrivljenog stana u samom srcu Kopenhagena u četvrtak su u potpunosti preuredili za PR događaj JYSK-a usredotočen na nove dolaske za sezonu jesen-zima 2019/2020.

Više od 30 novinara, stilista i uticajnih osoba iz Danske, Švedske, Finske i Poljske odmah su započeli fotografirati i snimati svaki detalj stana koji je bio ukrašen koristeći samo proizvode iz širokog asortimana JYSK-a. Sudeći prema brojnim osmijesima na njihovim licima i pozitivnim komentarima, gosti su bili jako impresionirani događajem.

Range & Design Manager (Direktor asortimana i dizajna) Rikke Blæsild gostima je ponudio uvid u to kako JYSK radi s trendovima u razvoju asortimana. Osim iskustva korištenja proizvoda iz prve ruke, prezentacija trendova bila je očito nešto što je pobudilo interese svih gostiju, koji su i fotografirali i sve snimili.

Kliknite na galeriju fotografija dolje i pogledajte više:

PR događaj u Kopenhagenu AW19

Latest news

Jan Bøgh

Novosti od našeg direktora: Dobro došli nazad

21/05/2020 - Jan Bøgh srdačno dočekuje kolege koji su imali neplanski prekid rada zbog korona virusa i zatvaranja mnogih prodavnica.

Charlotta Lindborg

Charlotta istražuje nove mogućnosti u Njemačkoj

18/05/2020 - Nakon šest godina kao HR Manager (menadžer ljudskih resursa) za JYSK Švedska, Charlotta Lindborg je preuzela novu ulogu unutar JYSKa kao Head of HR (šefica odjela za ljuske resurse) za DÄNISCHES BETTENLAGER u Njemačkoj.

ESS 2020

Veliko zadovoljstvo zaposlenika u JYSKu

14/05/2020 - Tokom januara 2020. provedena je anketa za zaposlenike u 20 različitih država na temu zadovoljstva rada u JYSKu. Rezultat je svrstao JYSK među najbolje ocijenjene kompanije u pogledu zadovoljstva zaposlenika.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office