Skip to main content
Vesna Najdenovska

Vesnin dom iz snova

Datum: 15/12/2022

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: People , Product Assortment

GOJYSK.com posetio je Vesnin dom koja ga je odlučila potpuno opremiti nameštajem iz JYSKovog asortimana

Pre godinu i po dana, Vesna Najdenovski, prodavačica iz JYSK prodavnice Celovška u Ljubljani (Slovenija), sa porodicom se uselila u novu porodičnu kuću. Kuća veličine 120 kvadratnih metara sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, dve dečje sobe, dva kupatila kuhinje, ostave, garderobe i hodnika sa stepeništem. Na prvi pogled nema ništa neobično u vezi ove kuće, dok nam Vesna nije otvorila vrata svog doma.

Веснина породична кућа пре усељења
Vesnina porodična kuća pre useljenja

Vesna je pre same izgradnje imala viziju kako bi sve trebalo da izgleda, ali bez tačnog plana na papiru, tako da je zajedno sa suprugom u „hodu“ dogovarala detalje. Što se samog razmeštaja tiče, Vesna kaže da je presudilo osvetljenje prostorija.

„Gotovo sve sam tačno razradila u svojoj glavi, gde će ići svaki komad nameštaja, iako još nismo znali kakav će biti raspored kuće. Sve sam imala spremno, tako da su pojedinačni komadi kupljeni godinama ranije i spremno su čekali da nađu svoje mesto.“, prisetila se Vesna Najdenovski, prodavačica JYSK Celovška, Ljubljana iz Slovenije, kako je krenuo proces samog nameštanja kuće.

Zanimljiva je anegdota da je veličina ulaznog prostora u kuću morala da bude izgrađena prema veličini već kupljene JELLING  klupe, a Vesna je uz smeh podelila da su u periodu do samog useljenja svi njihovi rođaci imali garaže pune JYSK nameštaja koji je Vesna kupila, a za koji više nigde nije imala dovoljno prostora.

Sav nameštaj osim kuhinje Vesna je montirala uz pomoć dece, a za inspiraciju kaže da ne zna od kud joj dolazi –„To sam jednostavno ja!“.

Клупа
Klupa JELLING

Na pitanje koji joj je proizvod iz JYSKovog asortimana najdraži, Vesna je spremno odgovorila - „Najdraži su mi proizvodi iz serije NORDBY jer mi je taj stil najbliži i htela sam da imam beli nameštaj u kombinaciji sa crnim dodacima. Ovako opremljena prostorija deluje veće i svetlije. I ovo je danas moj dom iz snova!“

Sam projekat uređenja kuće je za sada gotov ali, Vesna planira uređenje okoline i spoljašnjeg prostora sa perionicom, wellnessom, terasom i letnjom kuhinjom za čije uređenje već ima razrađen koncept.

„Sve je to već završeno u mojoj glavi i tačno znam kako će izgledati na kraju. Većina nameštaja i dekoracija je već kupljena i čeka svoj trenutak. VONGE baštenski nameštaj, KOPERVIK sto, LOMMA stolice i još mnogo toga“, podelila je  Vesna svoje planove za budućnost.

 

породица
Vesna sa suprugom Alešom i sinovima Dominikom i Nikolasom

Pogledajte galeriju fotografija iz Vesnine porodične kuće.

 

 

 

 

 

 

Latest news

Pascal Mustafi

Kako se Pascal dugo vraćao u život

09/02/2023 - Pascal Mustafi je dokazao da je sve moguće. Uskoro će uprkos teškom invaliditetu postati Sales Assistant sa punim radnim vremenom.

Norway

JYSKova sećanja: novo ime u Norveškoj, proizvodi online i Nordic Mood kreće u svet

07/02/2023 - GOJYSK.com je pretraživao arhive ne bi li otkrio kako je JYSK svet izgledao ranije.

Mikael Nielsen

Ambasador zaposlenih slavi 35 godina rada u kompaniji JYSK

01/02/2023 - Nakon 35 godina rada u JYSKu, od kojih je 15 proveo kao član najvišeg rukovodstva, Mikael Nielsen i dalje nastoji da stvori najbolje mesto za rad za sve zaposlene u JYSKu, bilo da rade u Strueru u Danskoj ili Splitu u Hrvatskoj.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office