Skip to main content
Serbia Business Run

Utisci i fotogalerija sa Serbia Business Runa

Датум: 13/10/2023

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: People

Tridesetak JYSKovih zaposlenih okupilo se u Beogradu na Serbia Business Runu, najvećem sportsko-poslovnom događaju u Srbiji. JYSK tim sastojao se od kolega koji su stigli iz svih krajeva zemlje, a pridružio im se Alex Hinge, JYSK Head of Retail Operation.

Serbia Business Run je serija od četiri poslovne trke kojoj je cilj povezivanje zaposlenih iz različitih firmi kroz trčanje, a od 2016. godine u njoj je učestvovalo više od 1000 firmi. Osim za rekreaciju, ova trka je bila odlična prilika za jačanje sportskog i timskog duha JYSKa.

Alex Hinge, Head Of Retail Operation
Alex Hinge, Head of  Retail Operation
JYSK zaposlenice iz prodavnice
JYSK zaposlenice iz prodavnice

    

„Jako smo zadovoljni Serbian Business Runom i odazivom naših kolega iz svih krajeva Srbije, ali i Danske. Kao i u svakodnevnom poslu, bilo je lepo videti timski i takmičarski duh. To je nešto po čemu je JYSK poseban pa nisu izostali ni odlični rezultati.“, rekao je Ivan Protega, JYSK Head of Retail za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju. 

REKREACIJA, ZABAVA I NETWORKING

JYSK tim je uspešno istrčao trku od 5 kilometara, a događaj je obeležila odlična atmosfera.

„Trčali smo zajedno sa kolegama iz različitih firmi, ali smo se osećali kao deo velikog tima. Bilo je inspirativno videti toliko ljudi koji su se trudili da daju svoj maksimum i podržavali jedni druge tokom cele trke. Posle trke, usledila je nezaboravna žurka na kojoj smo se opustili, smejali i razgovarali sa ljudima iz poslovnog sveta. To je bila odlična prilika za networking i stvaranje novih poslovnih veza.“, rekla je Aleksandra Slavković, HR Business Partnerica za JYSK Srbiju.

Serbia Business Run

Vladan Vučić, Store Manager JYSK trgovine u Somboru, prvi je put učestvovao u ovom događaju i već se raduje sledećoj trci.

„Takmičarski duh se našao na drugom mestu i to je zapravo ono što mi se najviše svidelo, jer smatram da je većina učesnika došla sa ciljem da podrži svoju kompaniju i svoje kolege. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam bio deo ovog događaja, zajedno sa 30ak kolega iz JYSKa. Pored nas, domaćina iz Srbije, ugostili smo kolege iz Hrvatske i Danske, koji su takođe oduševljeni samim događajem. Siguran sam da ćemo mi iz JYSKa i u narednom periodu biti deo ove priče, jer kao i uvek do sada, tu smo da podržimo prave vrednosti.“

Slađana Ostojić, Sales Asistentica iz JYSK Big Novi Sad, sa trke takođe donosi samo pozitivne utiske.

"Ovo je bio jedan veliki izazov za mene i nisam znala šta da očekujem s obzirom na to da sam se prvi put našla na takvom događaju. Bilo mi je lepo družiti se sa kolegama i upoznati nove ljude. Zadovoljna sam svojim rezultatom i nadam se da će sledeće godine biti još bolji."

Serbia Business Run

Marko Janković, Sales Asistent iz JYSK Kruševca će ovaj događaj, osim po lepom druženju, pamtiti i po velikom ličnom uspehu.

„Bio sam jako uzbuđen jer sam inače sportskog duha, ali najviše zato što sam poslednjih 6 godina  pauzirao zbog jake povrede pa nisam bio siguran da li ću uspeti do kraja da izdržim. Ipak, na polovini trke sam dobio neku neopisivu snagu i izgurao do kraja. Organizacija je bila odlična, a majice vrhunske. Hvala još jednom na divnom druženju i nadam se da se svi opet vidimo opet u bliskoj budućnosti na nekoj sličnoj manifestaciji!“

Serbia Business Run još je jednom podsetio na važnost međusobne podrške i motivacije, a JYSK tim je ovom prilikom ponovo pokazao timski duh i posvećenost zdravom načinu života.

Kako nam je bilo, pogledajte u velikoj fotogaleriji.

Serbia Business Run

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office