Skip to main content
JYSK team

Ultrabalaton trka 2021. – timski duh i kolegijalnost pre svega

Datum: 18/10/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Awards , People

Ultrabalaton trka 2021. i kolegijalnost u JYSKu imaju nešto zajedničko. 12 trkača koji su svojim sportskim duhom pokazali šta znači biti kolega u JYSKu.

Ova godina je bila najzahtevnija za organizaciju trke, zbog epidemoloških ograničenja, ali isto tako bila je to i savršena prilika da se pokaže JYSK kompanijska vrednost a to je - kolega.

JYSK West Balkan timu u poslednji trenutak priskočili su u pomoć kolege iz Poljske i tako obezbedili formiran tim koji je mogao da učestvuje u trci sa svojih 12 trkača koji su postigli vrhunski rezultat!

Sylwia Filimon, Communications manager, JYSK Poljska, bila je jedna od troje kolega iz Poljske koji su se pridružili timu: „Kad su nas nazvale kolege iz Hrvatske, nismo oklevali jer delimo istu strast prema trčanju. Bili smo sretni što ćemo pomoći pri formiranju tima. Moram da priznam da je prilika za međunarodnu saradnju, borbu za isti cilj i zabavu u isto vreme bila neverovatno iskustvo. Upravo to je i generalno moje iskustvo rada u JYSKu.“

JYSK team after race

12 trkača iz Poljske, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije istrčali su ukupno 215,7 km u 18:23:33 sata.

„Ova godina je bila posebno uzbudljiva. Na pola trke počeli smo da menjamo strategiju i da prilagođavamo dinamiku tako da smo kao pravi tim uskakali jedni drugima i uspeli da ostvarimo prednost.“, podelio je sa nama Ivan Šoić, Help Desk Team Leader, JYSK West Balkan,  koji već godinama učestvuje na trkama.

U korporativnom delu takmičenja JYSK Poljska/West Balkan tim bio je 15. od 294, a u kategoriji timova sa 4 do 13 trkača, ovaj tim bio je 101 od 7079 !!!

Čestitamo svima 12 veličanstvenim trkačima koji su postignutim rezultatom pokazali šta znači JYSKov timski duh!

Osetite deo te sjajne atmosfere kroz video u prilogu.

 

Latest news

Jan Bøgh

Naš CEO donosi dobre vesti: Pripremanje za novu finansijsku godinu

11/05/2022 - „Radujem se finansijskoj godini 2023. i svim izazovima koje ona nosi sa sobom, a s kojima ćemo se sigurno suočiti“, piše Jan Bøgh.

PR Event

Oko sveta: CSR nagrada, PR događaji i polaganje kamena temeljca u Božurištu

06/05/2022 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Marija Živić

Od diplomskog rada do zaposlenja u JYSKu Srbija

03/05/2022 - Marija  Živić, Sales asistant iz Zaječara je za GOJYSK.com podelila svoju priču o tome kako je ostvarila svoj prvi kontakt sa JYSKom, šta je najviše veseli na novom radnom mestu te koji su joj planovi.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office