Skip to main content
JYSK tim u Subotici

U Subotici predstavljen novi projekt „JYSK ZA MOJ ZELENI GRAD“

Датум: 03/11/2022

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: Sustainability , People

Novi projekat pod nazivom „JYSK ZA MOJ ZELENI GRAD“ donosi nove promene širom Srbije

Nedavno predstavljen društvenoodgovorni projekat „JYSK ZA MOJ ZELENI GRAD“ podstiče sve zaposlene u JYSKu da zajednički, kroz lokalne akcije, promovišu  kompanijsku odgovornost prema životnoj sredini i unesu pozitivne promene u sopstvenim sredinama gde rade i žive.

Svest o važnosti uticaja svih svojih poslovnih procesa na klimatske promene i društvo u celini, podstaknula je JYSK da uz postojeće globalne projekte pokrene i ovaj „zeleni“ projekat kojim su prepoznate potrebe u sredinama u kojima JYSK ima svoje prodavnice.

Sadnja
JYSK tim iz Subotice pri sadnji drveća u naselju Prozivka 

Cilj je podstaknuti promene kroz inicijativu, aktivaciju i angažman zaposlenih u JYSKu u saradnji sa predstavnicima gradova i opština.

IZ REČI U DELO –„JYSK ZA MOJU ZELENU SUBOTICU“.

Predstavljanje projekta Srbiji i prva akcija sprovedena je u Subotici pod nazivom „JYSK ZA MOJU ZELENU SUBOTICU “. Sunčano subotnje jutro bilo je rezervisano za zajednički poduhvat kolega iz subotičke prodavnice, radnika Komunalnog preduzeća koji su pripremili teren i građana volontera. Slobodno vreme posvetili su gradu u kojem žive kako bi ga učinili boljim mestom za život svih građana.

sadnja

I nekolicina građana se pridružila JYSKovim zaposlenima.

volonteri

Svesni aktualnog problema nedostatka zelenila, zaposleni iz JYSK prodavnice u Subotici u saradnji sa predstavnicima grada ujedinili su snage i odlučili da sprovedu dobrotvornu akciju za zeleniji grad. Ukupno je zasađeno 80-tak različitih vrsta listopadnih i zimzelenih stabala na više lokacija u stambenom naselju Prozivka.

„Ponosni smo na to što u sklopu ovog projekta svi zajedno iz naše prodavnice u Subotici možemo da donesemo pozitivne promene i da smo prvi u Srbiji. Svojim primerom želimo da podstaknemo i ostale da budu pokretači promena u društvu. Zaista, voljom i jedinstvom svi možemo da napravimo značajne promene za kvalitetniji život svih nas.“, izjavila je Snežana Šarčević, Store managerica iz JYSK Subotica.

Snežana sa timom
Snežana Šarčević, Store managerica iz JYSK Subotica sa svojim timom iz prodavnice

PLANOVI ZA BUDUĆNOST

U planu je da nastavimo da sprovodimo projekat u svim gradovima širom Srbije u kojima posluju JYSK prodavnice, a odraz je kompanijske odgovornosti i svesti o važnosti poslovanja prema načelima održivosti. JYSK kroz svoje društveno odgovorno poslovanje želi da ima uticaj na svim nivoima, zato je ovaj projekat izuzetno važna aktivacija koja omogućuje da kolege iz prodavnica prepoznaju potrebe svog grada i deluju kroz konkretne akcije.

Kako bi dodatno podržao ovakve hvale vredne inicijative JYSK će sve uključene zaposlene dodatno nagraditi slobodnim danom.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Andjela Mitrović Svaka čast! Sve pohvale.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office