Skip to main content
XL Sarajevo

U Sarajevu otvorena prva XL prodavnica u West Balkan regionu

Datum: 24/03/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Attractive Stores , Expansion

Prva JYSK prodavnica koja je otvorena pre 11 godina u Sarajevu, ovih je dana zablistala u novom sjaju i otvorila vrata svojim kupcima u proširenom XL formatu.

Ono što XL koncept razlikuje od uobičajenog formata JYSK prodavnica je veća kvadratura, što kupcima pruža bolju preglednost, širi asortiman i inspirativniji koncept izlaganja.

Prostor prodavnice prostire se na gotovo 1.400m2, a osim većeg prodajnog prostora, koji prodavnicu čini prozračnijom, kupci imaju priliku da po prvi put unutar ovog formata vide i kupe artikle koje inače JYSK u svojoj prodaji ima isključivo putem web shopa.

Enterijer radnje

"Iako je prisutan veći trend onlajn prodaje, za neke odluke kupci pre kupovine žele da vide i isprobaju proizvode. Naročito ako se radi o nekom većem komadu nameštaja, kao što je krevet ili sofa. Upravo je ovakav XL format idealno rešenje za takvu vrstu potreba", izjavio je Ivan Protega, Retail manager za JYSK Slovenija i BiH.

Odel dekoracija

Pre nepune tri godine JYSK je tržištu BiH predstavio novi 3.0. skandinavski koncept uređenja prodavnica kojim je kupcima omogućio inspirativniji doživljaj kupovine, a XL je novi format kao odgovor na dodatne potrebe kupaca.

"Fleksibilnost u poslovanju i odgovaranje na potrebe kupaca je u našem primarnom fokusu. Uz trendove aktuelne na tržištu, neprekidno radimo na unapređenju kvaliteta proizvoda, ali i celom nizu usluga", rekao je Ivan Protega povodom svečanog otvaranja i najavio je otvaranje 5 novih prodavnica u BiH u novoj finansijskoj godini.

Radnja

Dušek studio

Baštenski set

Latest news

Norway mountain

Kampanja 3000 Store Managers (menadžera prodavnica) povećava interesovanje za JYSK

23/06/2021 - Rezultati kampanje brendiranja poslodavca pokazuju impresivan spoljni doseg i snažno interno angažovanje.

Ecser

Puno posla u JYSKovim distributivnim centrima

18/06/2021 - Broj prodavnica u JYSKu raste, kao i broj distributivnih centara. Izgradnja distributivnog centra broj 9 u Ecseru u Mađarskoj teče po planu, a mnogo toga se dešava i u drugim distributivnim centrima.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office