Skip to main content
Finnish team

U Finskoj se otvaraju dve gradske (City Store) prodavnice

Datum: 05/09/2018

Autor: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Attractive Stores , Expansion

U četvrtak 23. avgusta, Finska je otvorila vrata prve dve gradske prodavnice u zemlji. Sa dve nove prodavnice u Helsinkiju, JYSK sada ima ukupno deset gradskih prodavnica u tri zemlje.

Katrine
Katrine Veggerby, Project Manager for City Stores (menadžer projekata za gradske prodavnice)

Finska sada može da poželi dobrodošlicu kupcima u dve nove gradske prodavnice u šoping centrima Forum i Itis u prestonici Finske, Helsinkiju.

Katrine Veggerby, koja je Project Manager for City Stores i radi u odeljenju maloprodaje, prisustvovala je otvaranju prodavnice u Finskoj, kao što uvek radi kada se otvara nova gradska prodavnica.

Razgovarali smo s njom telefonom da bismo saznali više o otvaranju gradske prodavnice.

„Odličan je osećaj učestvovati u otvaranju. Zauzeti smo danima pre otvaranja, a posebno ovde u Finskoj jer otvaramo dve nove prodavnice istog dana. Međutim, atmosfera je uvek dobra i ljudi su veoma pozitivni“, rekla je Katrine.

Lokacija gradskih prodavnica je važna i dve nove prodavnice u Finskoj se obe nalaze unutar popularnih šoping centara u Helsinkiju.

„U gradskim prodavnicama možemo da iskombinujemo i uklopimo proizvode tako da inspirišu kupce da kupe više. Imamo manji asortiman u gradskim prodavnicama i on pre svega uključuje proizvode iz PLUS i GOLD kategorija, kao i nove proizvode“, rekla je Katrine, koja je zadužena i za izbor proizvoda koji će biti izloženi u gradskim prodavnicama.

Reakcije kupaca

Koncept gradske prodavnice je nov u Finskoj i pitali smo Riikka Leskinen, Sales & Marketing Manager (menadžera za prodaju i marketing) u JYSK Finska, koji je takođe učestvovao u otvaranju, da upita neke od prvih kupaca šta misle o prodavnici.

Upoznajte ih ovde:

„Odlične ponude i prodavnica je mnogo inspirativnija. Često sam kupovao u JYSKu tokom protekle dve godine i uvek dobijem odličnu korisničku uslugu.“
– Jarkko Purhonen

Jarkko


Na dan otvaranja, Jarkko Purhonen je kupio dekorativne biljke, jastuk i jorgan. Razmišljao je da kupi i novi set posteljine.

„Sviđa mi se novi izgled prodavnice i ovog puta sam kupila novo ćebe.“
– Vilma Martikainen

Vilma

 

„Bilo mi je zadovoljstvo da posetim prodavnicu i mislim da izgleda odlično.“
– Iris Sahlström

Iris


Iris je otišla kući sa novim dušecima i ćebadi.

JYSK gradske prodavnice

Nakon otvaranja u Finskoj, JYSK sada ima ukupno 10 gradskih prodavnica.

  • 5 u Danskoj
  • 3 u Mađarskoj
  • 2 u Finskoj

Već u septembru se otvara treća gradska prodavnica u centru Redi u Helsinkiju u Finskoj.

Latest news

Line Mortensen_pregled

Line gradi prodavnice širom sveta

21/06/2019 - Sa 15-godišnjim iskustvom, Line Mortensen sada putuje po celom svetu kao mentor za franšizne države i pomaže u izgradnji prodavnica na svojoj novoj poziciji kao Franchise Field Manager (oblasni menadžer franšize).

May

Najbolje od #GOJYSK – maj 2019.

14/06/2019 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

Pobednik izbora za najatraktivniju prodavnicu

JYSK Brašov 3 u Rumuniji je izabrana za najatraktivniju prodavnicu

11/06/2019 - U poslednja tri meseca, JYSKove prodavnice su se takmičile za titulu najatraktivnije prodavnice. Krajem maja, prodavnica Brašov 3 u Rumuniji je osvojila pehar za najatraktivniju prodavnicu.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office