Skip to main content
Finnish team

Otvaranje dvije gradske prodavnice u Finskoj

Datum: 05/09/2018

Od strane: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Attractive Stores , Expansion

U četvrtak, 23. avgusta, Finska je otvorila vrata za prve dvije gradske prodavnice u zemlji. Sa dvije nove prodavnice u Helsinkiju, JYSK sada ima ukupno deset prodavnica u tri zemlje.

Katrine
Katrine Veggerby, Project Manager (menadžerica projekta) za gradske prodavnice

Finska sada može dočekati kupce u dvije nove gradske prodavnice u trgovačkim centrima Forum in Itis u glavnom gradu Finske, Helsinkiju.

Katrine Veggerby, koja radi kao Project Manager za gradske prodavnice i radi u Retail Development (razvoju maloprodaje), prisustvovala je otvaranju prodavnica u Finskoj, što obično radi kada se otvara nova gradska prodavnica.

Uhvatili smo je putem telefona da saznamo više o otvaranju gradskih prodavnica.

"Sjajno je učestvovati u otvaranju. Zauzeti smo u danima do otvaranja, a posebno ovdje u Finskoj jer otvaramo dvije nove prodavnice istog dana. Ali atmosfera je uvijek dobra i ljudi su veoma pozitivni", kaže Katrine.

Lokacija gradskih prodavnica je važna, a dvije nove prodavnice u Finskoj nalaze se u popularnim trgovačkim centrima u Helsinkiju.

"U gradskim prodavnicama možemo miješati i uskladiti proizvode na način koji inspiriše kupce da kupe više. Imamo manji asortiman u gradskim prodavnicama, a asortiman prvenstveno uključuje proizvode iz naših PLUS i GOLD kategorija i nove proizvode", kaže Katrine, koja je takođe zadužena za odabir proizvoda koji će biti izloženi u gradskim prodavnicama.

Reakcije kupaca

Koncept gradske prodavnice je nov u Finskoj, a pitali smo Riiku Leskinena, Sales & Marketing Manager (menadžera prodaje i marketinga) u JYSK Finland-u, koja je takođe učestvovala u otvaranju, da pita neke od prvih kupaca šta misle o prodavnici.

Upoznajte ih ovdje:

"Odlične ponude i prodavnica je mnogo inspirativnija. Često sam kupovao u JYSK-u tokom poslednje dvije godine i uvijek dobijem odličnu uslugu za kupce."
- Jarkko Purhonen 

Jarkko


Na otvaranju, Jarkko Purhonen je kupio ukrasne biljke, jastuk i jorgan. Takođe je razmišljao da kupi novi komplet posteljine.

"Sviđa mi se novi izgled prodavnice i ovog puta sam kupla novu deku."
- Vilma Martikainen

Vilma

 

"Bilo mi je drago što sam posjetila prodavnicu i mislim da prodavnica izgleda sjajno."
- Iris Sahlström 

Iris


Iris je otišla kući sa novim madracima i dekama.

JYSK gradske prodavnice

Sa otvaranjima u Finskoj, JYSK sada ima ukupno 10 gradskih prodavnica.

  • 5 u Danskoj
  • 3 u Mađarskoj
  • 2 u Finskoj

Već u septembru, treća gradska prodavnica će se otvoriti u centru Redi u Helsinkiju, Finska.

Latest news

Line Mortensen_pregled

Line gradi prodavnice širom svijeta

21/06/2019 - Sa 15 godina iskustva u JYSKu, Line Mortensen sada putuje širom svijeta kao mentorica za zemlje franšize i pomaže u izgradnji prodavnica na svojoj novoj poziciji Franchise Field Manager (terenski menadžer za franšize).

may

Najbolje od #GOJYSK – Maj 2019.

14/06/2019 - Pogledajte neke od najboljih objava na Instagramu za protekli mjesec.

Pobjednik takmičenja za najatraktivniju prodavnicu

Brașov 3 u Rumuniji imenovan za JYSK-ovu najatraktivniju prodavnicu

11/06/2019 - U protekla tri mjeseca, JYSK prodavnice su se takmičile za titulu najatraktivnije prodavnice. Krajem maja prodavnica Brașov 3 u Rumuniji osvojila je trofej najatraktivnije prodavnice.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office