Skip to main content

Tri nova omiljena proizvoda Store Managera

Датум:

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Категорија: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Tri Store Managera pokazuju svoje omiljene proizvode iz novog asortimana artikala za zatvoreni prostor.

Joanna Vanessa Martins Costa
Joanna Vanessa Martins Costa, Store Manager u Portugalu

Joanna Vanessa Martins Costa, Store Manager u tržnom centru Braga Retail Park u Portugalu

Zaista mi se sviđa stolica ADSLEV jer ima minimalistički dizajn. ADSLEV verzija u sivoj boji je već bila uspešna, a bež verzija još više fascinira kupce. Sa svetlom bojom i visokim kvalitetom, stolica odgovara većini domova i pobednik je kod većine kupaca.

Komoda LYNGVIG dodaje šarm i vizuelnu udobnost svakom okruženju. Imali smo dobre povratne informacije i veliku potražnju za komodom u našoj prodavnici.

Trpezarijski sto MARSTRAND je takođe bio deo našeg letnjeg asortimana. Bio je među najprodavanijim proizvodima zbog svog skandinavskog stila i veličine sa mogućnošću proširenja za svakodnevnu upotrebu. Tako da se uklapa u većinu domaćinstava“.

Joanna i njeni omiljeni proizvodi

 

Romain Maquet, Store Manager u Francuskoj
Romain Maquet, Store Manager u Francuskoj

Romain Maquet, Store Manager u gradu Sen-Amon-lez-O u Francuskoj

„Vaza MADS i veštački cvet TOMAS izgledaju sjajno zajedno. Većina naših francuskih kupaca voli ovu kombinaciju i ona je dobar dodatak za komodu LYNGVIG.

Smatram da je komoda LYNGVIG nešto što obavezno treba da se ima za ovu novu sezonu artikala za zatvoreni prostor. Glatki oblici i klizna vrata daju joj lep starinski izgled.

Tabure OREBO izgleda tako ugodno sa mekom, divljom oblogom i svetlim bojama koje se dobro slažu sa drugim tamnijim bojama mojih drugih omiljenih proizvoda“.

Romain Maquet i njegovi omiljeni proizvodi

 

Saša Žičkar, Store Manager u Sloveniji
Saša Žičkar, Store Manager u Sloveniji

Saša Žičkar, Store Manager u gradu Novo Mesto u Sloveniji

„Jedan od mojih omiljenih proizvoda u novom asortimanu artikala za zatvoreni prostor je fotelja HOLMDRUP. Ona je izuzetno višenamenska i može se koristiti u mnogim domovima zbog njenog jednostavnog i elegantnog dizajna.

Takođe smatram da je kauč na razvlačenje sa kanabetom JETSMARK neverovatno udoban, a visokokvalitetna, debela tkanina čini kauč na razvlačenje izdržljivim. Dodatna karakteristika koju želim da istaknem je mogućnost promene položaja kanabeta na levu ili desnu stranu, što ga čini pogodnim za sve domove.

Moj treći omiljeni proizvod je zidna polica TOLNE. Prelepa je i ima jednostavan dizajn što je čini pogodnom za upotrebu u većini domova. Kod kuće, posebno volim da je koristim za razmeštanje začina za kuvanje“.

Saša i njeni omiljeni proizvodi

 

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatna osnova i reči sele se u novi JYSKov dom

- U svim prodavnicama, distributivnim centrima i kancelarijama stiže važan novi element. 

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office