Skip to main content

Omiljeni novi proizvodi tri menadžera trgovine

Datum:

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategorija: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Tri menadžera trgovine pokazuju svoje omiljene proizvode iz novog asortimana za interijere.

Joanna Vanessa Martins Costa
Joanna Vanessa Martins Costa, Store Manager, Portugal

Joanna Vanessa Martins Costa, Store Manager u trgovačkom centru Braga Retail Park u Portugalu

Mnogo mi se dopada stolica ADSLEV zbog svog minimalističkog dizajna. Stolica ADSLEV u sivoj boji je već postigla uspjeh, a verzija u bež boji fascinira kupce čak i više. Svijetle boje i visoke kvalitete, stolica se uklapa u većinu domova te je pobjednica kod većine kupaca.

Komoda LYNGVIG svakom okruženju daje šarm i donosi vizualni ugođaj. Imali smo dobre reakcije i veliku potražnju za komodom u našoj prodavnici.

Trpezarijski stol MARSTRAND je također već bio dio našeg ljetnog asortimana. Bio je bestseler zbog svog skandinavskog stila i proširenja veličine za svakodnevnu upotrebu. Tako da odgovora većini domaćinstava”.

Joannini omiljeni proizvodi

 

Romain Maquet, Store Manager, Francuska
Romain Maquet, Store Manager, Francuska

Romain Maquet, Store Manager u gradu Saint-Amand-Les-Eaux u Francuskoj

“Vaza MADS i umjetni cvijet TOMAS dobro izgledaju skupa. Većina naših francuskih kupaca voli ovu kombinaciju i ona čini dobar dodatak komodi LYNGVIG.

Komodu LYNGVIG smatram predmetom koji se mora imati za ovu novu sezonu interijera. Glatke ivice i klizna vrata joj daju fini vintage izgled.

Tabure OREBO izgleda tako udobno s mekanom krznenom presvlakom i svijetlim bojama koje se dobro uparuju s drugim tamnim bojama na mojim drugim omiljenim proizvodima.”

Omiljeni proizvodi Romaina Maqueta

 

Saša Žičkar, Store Manager, Slovenija
Saša Žičkar, Store Manager, Slovenija

Saša Žičkar, Store Manager u Novom Mestu u Sloveniji

“Jedan od mojih omiljenih proizvoda u novom asortimanu za interijere je fotelja HOLMDRUP. Vrlo je svestrana i može se koristiti u mnogim domovima zbog svog jednostavnog i elegantnog dizajna.

Također smatram da je kauč JETSMARK nevjerovatno udoban, a visokokvalitetna debela tkanina čini kauč izdržljivim. Dodatna osobina, koju želim naglasiti, je mogućnost promjene položaja ležaljke na lijevu ili desnu stranu tako da odgovara svim domovima.

Moj treći omiljeni proizvod je zidna polica TOLNE. Lijepa je i jednostavnog je dizajna, što je čini upotrebljivom u većini domova. U mom domu je posebno volim koristiti za aranžiranje mojih začina za kuhanje.”

Sašini omiljeni proizvodi

 

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatni sprat i riječi dolaze u novu JYSK kuću (JYSK House)

- U sve prodavnice, distributivne centre i urede stiže novi važni element. 

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lijepo vrijeme, ukusna hrana i igre za sve generacije obilježile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Maja Andrić

Majin put od Rukovoditeljice prodavnice do B2B Sales Consultanta za Bosnu i Hercegovinu

- Maja Andrić, B2B Sales Consultant za JYSK Bosnu i Hercegovinu, u JYSKu je počela raditi u januaru 2019. kao Rukovoditeljica prodavnice u Trebinju. Pet godina kasnije, i dalje svakodnevno komunicira sa kupcima – ali ovaj put su to poslovni subjekti, kojima predstavlja brojne prednosti saradnje sa JYSKovim B2B odjeljenjem.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office