Skip to main content
New trends hero

Trendovi u fokusu u JYSK marketingu

Датум: 21/09/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категорија: Product Assortment

Trendovi GR
Trendovi su predstavljeni u insertu unutar reklamnog letka. Ovo je grčka verzija.

Kada JYSK krajem septembra uvede tri nova trenda u dizajn enterijera, ovi trendovi takođe dobijaju posebnu pažnju u reklamnom materijalu.

Krajem septembra, JYSK predstavlja tri nova trenda koja će biti karakteristična u asortimanu za jesen i zimu. Kao nešto novo, trendovi će dobiti posebnu pažnju u JYSKovim reklamnim materijalima u svim zemljama JYSK Nordic.

To je prvi put u JYSKu da su trendovi eksplicitno uključeni u reklamiranje proizvoda. 

„Sa tri nova trenda pokazujemo da naši proizvodi mogu da se koriste na drugačiji način u odnosu na naš uobičajeni fokus, a to su cena i funkcija. Tri trenda pokazuju da proizvodi mogu da se stilizuju zajedno kako bi kreirali kompletnu sobu“, objašnjava Marc Nicholas Bech Fruergaard, koji je Head of Brand (načelnik za brend) u JYSKu.

Trendovi za različite ukuse

Zajednička karakteristika u reklamiranju ova tri trenda kroz medijske kanale je vizuelna podela trendova u tri bloka uz različiti prikaz za svaki od njih.

Marc
Marc Nicholas Bech Fruergaard, Head of Brand u JYSKu.

„Važno je da je razlika tri trenda vidljiva u reklamiranju. Želimo da pokažemo našim klijentima da imamo moderne proizvode za različite ukuse“, kaže Marc.

Od septembra, kupci će upoznati tri trenda na naslovnoj stranici JYSK.xx na kojoj će biti predstavljeni zasebno.

„Na veb-sajtu možemo da predstavimo tri trenda na inspirativan način i u isto vreme da istaknemo cenu pojedinačnih proizvoda. Cena nije viša samo zato što smo promenili način reklamiranja proizvoda“, kaže Marc.

Pored toga, tri trenda će biti predstavljena kupcima u insertu u reklamnom letku, kroz kratke video snimke na društvenim mrežama i u TV reklamama od kraja septembra.


 

Tri trenda za jesen/zimu 2018-19.

THE THINKER

  • Uz težnju ka jednostavnosti i skladu, trend THE THINKER se oslanja na klasični minimalizam skandinavskog života. Kreiramo smirene prostore i tihe kutke za razmišljanje i prisutnost u sadašnjem trenutku.

CREATIVE MIND

  • Razigrani i nepretenciozan, trend CREATIVE MIND kombinuje ženstvene dezene sa etničkim detaljima da bi kreirao prijatno okruženje. Na trend su uticali boemski i hipi stilovi kako bi se podstakao otvoreni um.

HUMAN NATURE

  • Uz trend HUMAN NATURE, izlazimo iz okvira online života i povlačimo se iz zauzetog sveta u mirnu prirodu. Fokus je usmeren na dobrobit života i bliži dodir sa spoljašnjim prostorom. Trend promoviše lepotu i čudnovatost prirode.

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office