Skip to main content
New trends hero

Trendovi u fokusu JYSKovog marketinga

Datum: 21/09/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Product Assortment

Trendovi GR
Trendovi su prikazani u insertaciji unutar kampanjskih letaka. Ovo je grčka verzija.

Kada JYSK krajem septembra predstavi tri nova trenda u dizajniranju enterijera, trendovi dobijaju posebnu pažnju u marketinškim materijalima.

Krajem septembra JYSK predstavlja tri nova trenda, koji će biti karakteristični za jesenji i zimski asortiman. A kao novitet, trendovi će dobiti posebnu pažnju u JYSKovim marketinškim materijalima u svim JYSK Nordic zemljama.

To je prvi put u JYSKu da su trendovi eksplicitno uključeni u marketing proizvoda. 

"Sa tri nova trenda, pokazujemo da se naši proizvodi mogu koristiti na drugačiji način od onog na šta se obično fokusiramo, a to su cijena i funkcionalnost. Tri trenda pokazuju da se proizvodi mogu stilski zajedno uklopiti kako bi kreirali kompletnu sobu", objašnjava Marc Nicholas Bech Fruergaard, Head of Brand (šef odjela za brend) u JYSKu.

Trendovi za različite ukuse

Marketing tri trenda kroz medijske kanale ima zajedničko to da su trendovi vizualno podijeljeni na tri bloka sa različitim izrazom za svaki.

Marc
Marc Nicholas Bech Fruergaard, Head of Brand u JYSKu.

"Važno je da je razlika između tri trenda vidljiva u marketingu. Želimo pokazati našim kupcima da imamo trendovske proizvode za različite ukuse", kaže Marc.

Od septembra, kupci će se moći upoznati sa tri trenda na naslovnoj strani JYSK.xx, gdje će biti predstavljeni pojedinačno.

"Na web-lokaciji možemo predstaviti tri trenda na inspirativan način i istovremeno informisati o cijeni pojedinačnog proizvoda. Zato što cijena nije viša samo zato što smo promijenili marketing proizvoda", kaže Marc.

Osim toga, tri trenda će biti predstavljena kupcima u odjeljku u dokumentima kampanje, kroz kratke video zapise na društvenim medijima i televizijskim reklamama od kraja septembra.


 

Tri trenda za jesen / zimu 2018.-2019.

THE THINKER

  • Uz naglašenu jednostavnost i harmoniju, trend The Thinker se zasniva na klasičnom skandinavskom minimalizmu. Stvaramo mirno okruženje i tihi kutak za promišljanje i uživanje u momentu.

CREATIVE MIND

  • Zaigran i ležeran, trend Creative Mind kombinacija je ženstvenih uzoraka sa etničkim detaljima, čime se stvara privlačno i ugodno okruženje. Trend je pod utjecajem boemskog i hipi izgleda izaziva kako bi podsticao otvoreni um.

HUMAN NATURE

  • Sa trendom Human Nature pobjegnite iz užurbane svakodnevnice u mirnu prirodu. Naš fokus je na dobrobiti i stupanju u kontakt sa prirodom. Trend slavi ljepotu i čudnovatost prirode.

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office