Skip to main content

Trendi mali nameštaj koji privlači pogled u JYSKu

Datum: 30/07/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Attractive Stores , Product Assortment

Susanne Bank
Susanne Bank

Novih 11 komada malog nameštaja, koji su u prodaji od 16. jula, biće trendi dodatak JYSKovom asortimanu. „Naš novi mali nameštaj se na sebi svojstven način izdvaja od drugih“, kaže kupac Susanne Bank.

Nameštaj već čini veliki deo JYSKovog asortimana za celokupan dom. Sada će kategorija malog nameštaja, kao što su klupe, police i pomoćni stolovi dobiti dodatnu pažnju jer je 11 novih malih komada nameštaja dodalo nove boje i oblike asortimanu.

„Želeli bismo da se naš novi mali nameštaja istakne svojim osobenim dizajnom i privlačnim bojama. Oni nisu namenjeni za povezanu kolekciju, već su to pojedinačni mali komadi nameštaja koje naši kupci mogu da koriste kako bi dodali boje u svoj dom. Forme i nijanse moraju da zrače“, kaže Susanne Bank, koja je kupila nove komade malog nameštaja.

Mali nameštaj

Kolekcija nudi, između ostalog, dekorativne police, višebojne stolice, pomoćne stolove i klupu, kao i stilizovanu trpezarijsku stolicu i rustičnu crvenu policu. Zajednički imenilac za veoma različite male komade nameštaja je da su višenamenski i mogu da se koriste na različite načine.

Kao nešto sasvim novo u JYSKu, mali komadi nameštaja imaju engleske nazive, koji na različite načine govore o dizajnu ili funkcionalnosti proizvoda.

Pregled proizvoda

 • Zidna polica OVAL 38 x 60 x 15 mesing
 • Ogledalo FACE ME 32 (Š) x 49 (V) x 8 (D) cm crno
 • Zidna polica GIMMICK 45 (Š) x 60 (V) x 16 (D) cm plava
 • Stočić sa točkićima MOVE IT 44 (Š) x 91 (V) x 31 (D) cm plavi
 • Stolica WAVE, asortiman
 • Klupa TURN plava/crna
 • Polični element DIY 70 x 92 x 35 crveni
 • Stočić CUT OUT Ø40, razno
 • Trpezarijska stolica SPIDER svetlo siva/crna
 • Zidna polica FRAME IT 34 x 34, razno
 • Polica UP SIDE DOWN 48 (Š) x 22 (D) x 20 (V) gvožđe

Latest news

From burned store to a successful sale

Od izgorele prodavnice do uspešne rasprodaje

07/07/2020 - Veći deo JYSKove prodavnice u Ringstedu, u Danskoj je 15. aprila 2020. u požaru toliko oštećen da nije mogao da se obnovi. Samo osam dana kasnije, tim prodavnice je organizovao uspešnu brzu rasprodaju preostalih proizvoda.

Jørgen Lund

25 godina neprekidnog razvoja

01/07/2020 - Jørgen Lund, Executive Vice President Marketing, Sales & Expansion (izvršni potpredsednik prodaje i marketinga), proslavio je 25 uzbudljivih godina rada u JYSKu 1. jula 2020.

Clara Hjelt

Clara Hjelt kreira odeću od JYSKovih tekstila

29/06/2020 - Danska dizajnerka, Clara Hjelt, pretvara raznovrsne JYSKove tekstile, poput posteljine i čaršava pogrešnih dimenzija, u ručno pravljenu odeću.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office