Skip to main content

Moderan mali namještaj koji će privlačiti pažnju JYSK

Datum: 30/07/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Attractive Stores , Product Assortment

Susanne Bank
Susanne Bank

11 novih komada malog namještaja, koji će se prodavati od 16. jula, bit će moderan dodatak JYSK-ovom asortimanu. "Naš novi mali namještaj se izdvaja iz gomile na svoj način", kaže purchaser (naručilac) Susanne Bank.

Namještaj već zauzima veliki dio JYSK-ovog asortimana za cijeli dom. Sada će se kategoriji malog namještaja, kao što su klupe, police i stolići, posvetiti posebna pažnja jer 11 novih komada malih namještaja dodaje nove boje i oblike asortimanu.

“Sa našim novim malim namještajem želimo preuzeti vodeću poziciju s prepoznatljivim dizajnom i privlačnim bojama. Oni nisu zamišljeni kao koherentna kolekcija, već kao pojedinačni mali namještaj koji naši kupci mogu koristiti da bi dodali malo boje svojoj kući. Oblici i nijanse moraju napraviti bum,“ kaže Susanne Bank, koja je purchaser novog malog namještaja.

Mali namještaj

Kolekcija nudi, između ostalog, dekorativne police, šarene stolice, stoliće i klupu, kao i elegantnu stolicu za ručavanje i rustikalnu, crvenu policu. Zajednički imenitelj za veoma različit mali namještaj je da je svestran i može se koristiti na različite načine.

Kao nešto potpuno novo u JYSK-u, mali namještaj ima engleska imena, koja na ovaj ili onaj način govore nešto o dizajnu ili funkcionalnosti proizvoda.

Pregled proizvoda

 • Zidna polica OVAL 38x60x15 mesing
 • Ogledalo FACE ME Š32xV49xD8 cm crno
 • Zidna polica GIMMICK Š45xV60xD16 cm plava
 • Stolić s točkovima MOVE IT Š44xV91xD31cm plavi
 • Stolica WAVE sortirana
 • Klupa TURN plava / crna
 • Polični element DIY 70x92x35 crveni
 • Stolić CUT OUT Ø40 sortiran
 • Trpezarijska stolica SPIDER svjetlo siva / crna
 • Zidna polica FRAME IT 34x34 sortirana
 • Polica UP SIDE DOWN Š48xD22xV20 željezna

Latest news

Clothes rack project preview photo

JYSK Srbija nagrađen za humanitarni projekat

09/12/2019 - Humanitarni projekat u Srbiji omogućio je stanovnicima Beograda da doniraju odjeću jedni drugima. Projekat je osvojio drugo mjesto u kategoriji “Najbolji CSR (Društveno odgovorno poslovanje) projekat godine” u Srbiji.

MADE IN GREEN by OEKO-TEX preview photo

JYSK predstavlja novu oznaku za zaštitu okoliša

25/11/2019 - Kao dio stalnih nastojanja da zaštitimo okoliš i korisnike, JYSk predstavlja znak MADE IN GREE by OEKO-TEX na tekstilnim proizvodima.

Annual Report

Novosti od našeg direktora: Završila je još jedna uzbudljiva godina

21/11/2019 - Gledajući finansijsku godinu 2018/19, smatram da je sigurno reći da je bila jedna od najuzbudljivijih godina u JYSKovoj historiji.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office