Skip to main content

Švedska priča o uspehu na međunarodnoj pozornici

Датум: 15/03/2022

Author: Daniel Persson, Communication Manager Sverige

Категорија: Careers & HR

Prevod: www.languagewire.com

Za svega šest godina, on se uspeo u hijerarhiji u kompaniji JYSK. Danas se Reza Rahimi, District Manager u JYSK Švedska, priprema za nove izazove u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj.

Reza
Reza Rahimi, novi Retail Manager u JYSKu u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj.

On nije tako davno prvi put kročio u JYSKovu prodavnicu. Uprkos tome, Reza Rahimi, 27, ostvario je uspeh na svim pozicijama na koje je unapređen.

Dok je bio na poziciji Store Manager, dobio je godišnje priznanje za vođenje najuspešnije prodavnice u celoj Švedskoj.

Kada je bio na poziciji District Manager, dobio je sličnu nagradu za vođenje najuspešnijeg okruga.

Nedavno je pohađao program obuke Retail Manager Trainee (RMT) u JYSKu i sada je spreman da preuzme poziciju Retail Manager u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj.

„Ovo je neverovatna prilika“, rekao nam je Reza Rahimi.

Velike ambicije

Njegov prvi radni dan na novoj poziciji je 1. april 2022. Radiće u Dablinu, gradu koji je za njega poznat po brojnim terenima za golf, krajolicima i kulturi pabova.

„Veoma sam ponosan na to što sam dobio ovu priliku. Isto tako, jedva čekam da upoznam nove kolege i da vidim šta me sve čeka.“

Nikome u JYSK Švedska nije moglo da promakne da Reza gaji velike ambicije. Ubrzo nakon što je počeo da radi, skrenuo je pažnju na to da je njegov dugoročni cilj da postane Country Manager do 30. godine, a to je čak saopštio Johanu Sjödinu, koji je Country Manager za Švedsku. Švedska maloprodajna publikacija nedavno ga je prepoznala kao jednog od talenata koji najviše obećava u celoj zemlji.

Reza kaže da je sazreo sada kada ga tri godine dele od tog cilja. Više ga ne motiviše samo napredovanje u kompaniji, već da sjajno obavlja svoj posao.

„JYSK mi je poklonio veliku odgovornost ovde u Irskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu. Tržište se neprestano širi i ima ogroman potencijal. Nadam se da ću nastaviti svoj lični rast u kompaniji.“

Reza
Reza Rahimi sa kolegama koji pohađaju program obuke Retail Manager Trainee (RMT).

Predodređen za uspeh

Zahvaljujući internom zapošljavanju, švedski Country Manager gubi još jednog talenta koji prelazi na višu poziciju u JYSKovom univerzumu.

Johan Sjödin kaže da je izuzetno ponosan na svog najnovijeg pulena koji nastavlja karijeru van Švedske.

„Mislim da su svi koji su upoznali Rezu uvideli koliko je on ambiciozan, samouveren i posvećen. On ni u jednom trenutku nije sumnjao da će uspeti, što će neko možda smatrati arogantnim, ali njemu je to prosto urođeno.“

Da li ga smatrate za pretnju, pošto je rekao da mu je cilj da bude na vašoj poziciji?

„Uopšte ne. To je baš dobro, što više ljudi želi ovu poziciju, to će doneti dodatan kvalitet u radu.“

Johan Sjödin je pomno pratio Rezinu karijeru i uveren je da će doneti nove uspehe JYSKu u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj.

„On je vođa sa takvom energijom i radošću. Neprestano pomera granice i podstiče svoje timove da ostvare sve bolje rezultate. On je nezaustavljiv i siguran sam da će sjajno obavljati svoj novi posao.“

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office