Skip to main content

Što je za tebe Skandinavija? #58

Датум: 01/10/2016

Author: ,

Категорија: People

Lakosi SzilviaU JYSK-u nam je veoma važno naše skandinavsko poreklo. Ali šta zapravo znači biti 'skandinavski'? Pitali smo kolegu: Lakosi Szilvia, Store Manager u Sopronu, Mađarska

Marie Holm Kjærbølling, Communications Intern

Što tebi znači pojam „Skandinavija“? 

Prva stvar koja mi padne na pamet kada neko kaže reč „Skandinavija“ su Nordic vrednosti. To su za mene zajedništvo, sklad i jednostavnost sa daškom hladne, grube klime. Druga stvar koje se setim je pobeda Conchite Wurst na Evroviziji 2014. godine u Kopenhagenu. To mi je i dalje jedna od najdražih pesama. 

Što misliš, kako se JYSK ističe kao skandinavska kompanija? 

Izražaj JYSK-a sa dizajnom i stilom proizvoda je jedinstven i dobro predstavlja svoje skandinavsko poreklo. Kada uporedim sa prethodnim kompanijama u kojima sam radila, JYSK je više fokusiran na porodičnu i prijateljsku atmosferu. JYSK sluša mišljenja svojih kupaca, a kolege su uvek spremne da pomognu, puni podrške i međusobnom poverenja. Vema sam srećna što sam dobila priliku da iskusim skandinavski način poslovanja i što sam deo ovog fantastičnog tima. 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office