Skip to main content

Srećan rođendan Jan Bøgh

Datum: 25/09/2019

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: People

U sredu, 25. septembra CEO & President (generalni direktor i predsednik) JYSKa, Jan Bøgh, proslavlja 60. rođendan.

JYSK je maloprodajna kompanija koju vode prodavci iz maloprodaje.Jan Bøgh

Ne u smislu da su rukovodioci učili mnogo o maloprodaji na univerzitetima ili u poslovnim školama, već u smislu da je većina najviših rukovodilaca u JYSKu započela svoju karijeru u prodavnici.

I Jan Bøgh, CEO & President koji 25. septembra puni 60. godina, to može da kaže za sebe.

Kada je imao samo 11 godina, Jan je dobio prvi posao u maloprodaji na popunjavanju rafova u ujakovoj piljarnici u Abibrou u Severnom Jutlandu.

Od tada je Jan neprekidno radio u maloprodajnim lancima kao što su COOP, Color Line i METRO, uz kratak prekid koji je proveo služeći vojni rok.

Poznavanje detalja

Od 1995. godine, Jan je postao deo JYSKa, započevši karijeru kao Purchasing Director (direktor nabavke), pre nego što je postao CEO & President 2000. godine.

Međutim, predsednik ili ne, maloprodaja se zasniva na detaljima i niko u JYSK ne treba da sumnja da se Jan razume u detalje.

Detalji u prodavnicama, u dokumentaciji za kampanje, u marketinškim materijalima i o svemu u vezi s proizvodima. Kada Jan uđe u prodavnicu, pročita dokument za kampanju ili prouči materijale, uvek može da uoči odstupanja od planiranog.

Ali, iako ima oko za detalje, Jan može da se izdigne nad situacijom i sagleda širu sliku kada pravi nove strategije i donosi velike odluke.

Jan je vitalni deo širenja i uspeha JYSKa i nastaviće to da bude u predstojećim godinama, kada JYSK bude trebalo da donosi nova rešenja za e-poslovanje, proširi se na nove zemlje i još mnogo toga.

I bez obzira da li je fokus na detaljima ili strategiji, Jan nikada ne gubi smisao za humor niti sposobnost da se postara da JYSK bude sjajno mesto za rad.

Srećan rođendan Jan!

Latest news

ESS 2020

ESS 2020: Iznesite mišljenje da biste poboljšali svoje radno mesto

13/01/2020 - U periodu od 14.-29 januara svi zaposleni su pozvani da učestvuju u ESS (Employee Satisfaction Survey – anketa o zadovoljstvu zaposlenih) kako bismo JYSK učinili još boljim mestom za rad.

Join the tour of JYSK Museum

Posetite JYSKov muzej

10/01/2020 - Početkom 2019. JYSKov muzej je zvanično otvoren u podrumu sedišta u Brabrandu u Danskoj.

Best of #GOJYSK December 2019

NAJBOLJE OD #GOJYSK – decembar 2019.

03/01/2020 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office