Skip to main content

Srećan rođendan Jan Bøgh

Datum: 25/09/2019

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: People

U sredu, 25. septembra CEO & President (generalni direktor i predsednik) JYSKa, Jan Bøgh, proslavlja 60. rođendan.

JYSK je maloprodajna kompanija koju vode prodavci iz maloprodaje.Jan Bøgh

Ne u smislu da su rukovodioci učili mnogo o maloprodaji na univerzitetima ili u poslovnim školama, već u smislu da je većina najviših rukovodilaca u JYSKu započela svoju karijeru u prodavnici.

I Jan Bøgh, CEO & President koji 25. septembra puni 60. godina, to može da kaže za sebe.

Kada je imao samo 11 godina, Jan je dobio prvi posao u maloprodaji na popunjavanju rafova u ujakovoj piljarnici u Abibrou u Severnom Jutlandu.

Od tada je Jan neprekidno radio u maloprodajnim lancima kao što su COOP, Color Line i METRO, uz kratak prekid koji je proveo služeći vojni rok.

Poznavanje detalja

Od 1995. godine, Jan je postao deo JYSKa, započevši karijeru kao Purchasing Director (direktor nabavke), pre nego što je postao CEO & President 2000. godine.

Međutim, predsednik ili ne, maloprodaja se zasniva na detaljima i niko u JYSK ne treba da sumnja da se Jan razume u detalje.

Detalji u prodavnicama, u dokumentaciji za kampanje, u marketinškim materijalima i o svemu u vezi s proizvodima. Kada Jan uđe u prodavnicu, pročita dokument za kampanju ili prouči materijale, uvek može da uoči odstupanja od planiranog.

Ali, iako ima oko za detalje, Jan može da se izdigne nad situacijom i sagleda širu sliku kada pravi nove strategije i donosi velike odluke.

Jan je vitalni deo širenja i uspeha JYSKa i nastaviće to da bude u predstojećim godinama, kada JYSK bude trebalo da donosi nova rešenja za e-poslovanje, proširi se na nove zemlje i još mnogo toga.

I bez obzira da li je fokus na detaljima ili strategiji, Jan nikada ne gubi smisao za humor niti sposobnost da se postara da JYSK bude sjajno mesto za rad.

Srećan rođendan Jan!

Latest news

JYSK Netherlands celebrated 100 stores with a silent opening

JYSK Holandija proslavio je tiho otvaranje 100. prodavnice

03/08/2020 - JYSK Holandija ostvario je neverovatno postignuće u petak, 10. aprila 2020. Međutim, zbog pandemije korona virusa, otvaranje 100. JYSKove prodavnice u Den Burgu na ostrvu Teksel proslavljeno je tiho.

New JYSK store in just three weeks: “It has been a crazy time”

Nova JYSK prodavnica za svega tri nedelje: „Ovo je bio potpuno lud period“

28/07/2020 - Nakon što joj je prodavnica uništena u požaru, Sine, Store Manager (menadžer prodavnice) i njene kolege iz Ringsteda u Danskoj, izgradili su novu i privremenu JYSK prodavnicu u staroj radionici. Za ovaj poduhvat su im bile potrebne samo tri nedelje, kao i velika doza timskog duha.

One Day in JYSK (July 2020)

Jedan dan u JYSKu: Četvoro kolega govore o svom radnom danu (jul 2020.)

20/07/2020 - Za više od 24.000 kolega iz više različitih zemalja, ne postoje dva istovetna radna dana u JYSKu. Zamolili smo četvoro kolega iz JYSKa da podele fotografije svog radnog danu na GOJYSK.com.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office