Skip to main content

Sretan rođendan Jane Bøghe

Datum: 25/09/2019

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: People

U srijedu, 25. septembra, CEO & President (izvršni direktor i predsjednik) JYSK-a, Jan Bøgh, će proslaviti svoj 60. rođendan.

JYSK je maloprodajna kompanija koju vode trgovci na malo.Jan Bøgh

Ne u smislu da je uprava studirala puno maloprodaje na univerzitetima ili poslovnim školama, već u smislu da je većina najboljih menadžera u JYSK-u započela karijeru u prodavnici.

To je slučaj i s generalnim CEO & President Janom Bøghom, koji 25. septembra puni 60 godina.

Jan se prvi put zaposlio u maloprodaji kada je imao samo 11 godina puneći police u prodavnici svog ujaka u Aabybru u sjevernom Jutlandu.

Od tada Jan kontinuirano radi u maloprodaji kao što su COOP, Color Line i METRO, a prekinuo je samo na kratko zbog služenja vojske.

Saznajte detalje

Od 1995. godine Jan je dio JYSK-a, započevši karijeru kao Purchasing Director (direktor nabavke), prije nego što je 2000. godine postao CEO & President.

Međutim, predsjednik ili ne, maloprodaja je u detaljima, a niko u JYSK-u ne može posumnjati da Jan zna detalje.

Detalji u prodavnicama, priručnicima za kampanje, marketinškom materijalu i o proizvodima. Kad Jan uđe u prodavnicu, pročita priručnik o kampanji ili materijal za učenje, uvijek će moći uočiti odstupanja od planiranog.

No, iako ima oko za detalje, Jan se takođe može podići da vidi veliku sliku prilikom kreiranja novih strategija i donošenja velikih odluka.

Jan je važan dio širenja i uspjeha JYSK-a, i nastavit će to biti i u godinama koje dolaze, kada JYSK treba donijeti nova rješenja za e-poslovanje, proširiti se na nove zemlje i još mnogo toga.

I bez obzira na to je li fokus bio na detaljima ili strategiji, Jan nikada ne gubi smisao za humor ili sposobnost da osigura da je JYSK sjajno mjesto za posao.

Sretan rođendan Jane!

Latest news

Adis Alagić

Adisov put od prodavca do District managera u Bosni i Hercegovini

07/05/2024 - Adis Alagić, District Manager JYSKa za sjeverni dio Bosne i Hercegovine, svoju karijeru je počeo prije devet godina kao prodavač na pola radnog vremena u JYSK prodavnici u Zenici. Tokom godina predanog rada i učenja, Adis je radio kao administrator prodavnice, zatim zamjenik rukovoditelja prodavnice i rukovoditelj prodavnice da bi 2022. godine napredovao do svoje trenutne pozicije, u kojoj zaista uživa.

Pallet cover

Saznajte kako JYSK koristi plastiku da vas poštedi plastike

06/05/2024 - Novi plastični pokrov će pomoći JYSKu da postane održljiviji.

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni proizvodi troje kolega iz prodavnice

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSKovih prodavnica je ponovo spremno da priča o svojim apsolutno omiljenim proizvodima iz novog asortimana.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office