Skip to main content
Spain 100 stores

Španija se pridružuje klubu od 100 prodavnica

Datum: 09/09/2022

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Expansion

Prevod: www.languagewire.com

Španija je JYSKova zemlja broj devet koja je dostigla broj od 100 prodavnica. Prekretnica je obeležena 31. avgusta 2022. godine.

Poslednjeg dana finansijske godine 2021-22, JYSK u Španiji je dostigao magičnu prekretnicu od 100 prodavnica.

Time se JYSK u Španiji, kao broj devet, pridružio rastućem klubu JYSKovih zemalja koje imaju više od 100 prodavnica. U 2020. godini, Holandija je postala zemlja broj šest, a slede Rumunija kao broj sedam u junu 2021. i Češka Republika kao broj osam u septembru 2021. godine.

Mikael Nielsen (Executive Vice President Retail) mi je jednom dao savet da ako želimo da povećamo svest o brendu u Španiji, samo treba da otvorimo prodavnice i nastavimo sa tim. Svako otvaranje i ponovno otvaranje ima uticaj i predstavlja priliku za razgovor o JYSKu.
– Carlos Haba Ariza | Country Manager u JYSKu u Španiji i Portugalu

Otvaranje je održano u gradu El Puerto de Santa Marija na jugozapadu zemlje. Store Manager José Luis Medina Ruiz i njegov tim bili su ponosni što imaju oznaku „100“ u svojoj prodavnici.

„Ponosni smo što ovu prekretnicu delimo sa našim kupcima – to im šalje poruku da JYSK tu želi da ostane, kao i da ponudi nove promene u njihovim domovima. Prvi dan je bio jedinstven – naporan, ali vredelo je. Znali smo da svaki trud nosi neku nagradu, što je bila sjajna dobrodošlica naših kupaca uz sjajnu prodaju“, kaže José.

Otvaranje u Španiji
Bio je naporan prvi dan u gradu El Puerto de Santa Marija u Španiji.

Visoka stopa ekspanzije

Carlos
Carlos Haba Ariza, Country Manager u JYSKu u Španiji i Portugalu.

U završenoj finansijskoj godini, Španija je napravila ogroman korak ka broju od 100 prodavnica uz 20 otvorenih prodavnica. Country Manager u JYSKu u Španiji i Portugalu, Carlos Haba Ariza, smatra da je to važna prekretnica.

„Naravno da sam veoma srećan, ali već razmišljam o dostizanju broja od 200 prodavnica. Ako sve bude kako treba, to ćemo postići za nešto manje od tri godine. Mikael Nielsen (Executive Vice President Retail) mi je jednom dao savet da ako želimo da povećamo svest o brendu u Španiji, samo treba da otvorimo prodavnice i nastavimo sa tim. Svako otvaranje i ponovno otvaranje ima uticaj i predstavlja priliku za razgovor o JYSKu“, kaže Carlos.

Carlos i španska i portugalska organizacija smatraju da je krajnji cilj broj od 300 prodavnica u Španiji i 80 u Portugalu, gde trenutno postoji 21 prodavnica. Ali širenje bi naravno trebalo da se odvija na zdrav način.

„Više-manje je lako otvoriti nove prodavnice, ali teži deo je pripremiti plan, održati dobar učinak u prodavnicama i održati posvećenost ovom brzinom. Treba to da uradimo na pametan način i da se ne širimo po svaku cenu“, kaže Carlos.

Latest news

Team store 50 outside the store

Belgija je dostigla prekretnicu od 50 otvorenih prodavnica

06/10/2022 - U aprilu 2017, JYSK je otvorio prve dve prodavnice u Belgiji s namerom da dostigne cilj od 50 prodavnica. Svega pet godina kasnije, vreme je da se postavi novi cilj, jer je 50. prodavnica nedavno otvorena u Bilzenu.

Bring Dedication campaign results

Kampanja „Donesi posvećenost“ doprla je do više od 53 miliona ljudi

29/09/2022 - Kampanja „Donesi posvećenost“ doprla je do više od 53 miliona ljudi. Primili smo više od 25.000 prijava na stranici kampanje.

Development tim - Danijela i Sanja

ŽENSKE SNAGE U SVETU GRAĐEVINE

28/09/2022 - Kako izgleda rad u Development odeljenju punom izazova i dinamike?

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office