Skip to main content
Petar i Snežana-Store Manageri

Snežana i Petar dvoje od 3000 Store Managera

Datum: 02/06/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Careers & HR , People

Prijatna radna atmosfera, kolegijalnost na visokom nivou, mogućnosti za razvoj i usavršavanje. Posao na kome nije bitno radno iskustvo, već volja i želja za napretkom. Za mnoge su ovo karakteristike posla iz snova. Možda zvuči nemoguće, ali Petar Kovačević i Snežana šarčević, Store manageri JYSKovih prodavnica u Novom Sadu i Subotici na posao dolaze nasmejani jer sve prethodno navedeno opisuje njihovu radnu okolinu.

Petar

Petar Kovačević je svoju karijeru u JYSKu je počeo pre sedam godina. Trenutno je Store Manager prodavnice u Novom Sadu, a od prošle godine učesnik je u DMT programu (Program za District Managera). Ovaj program je privukao Petrovu pažnju zato što je želeo da stekne znanja i iskustvo potrebno za poziciju novog District Managera. „Prijavio sam se na konkurs, nakon čega sam prošao nekoliko krugova testiranja, a onda sam postao deo programa.“ objašnjava Petar.

Najveći Petrov izazov od kada radi u JYSKu bio je rad sa velikim brojem različitih profila kupaca i kako izaći u susret njihovim brojnim zahtevima. „Kao Store manager, moja zaduženja se svode na rad sa kupcima, ali i na razvoj mog tima koji razvijam sa ciljem da od njih stvorimo nove rukovodioce. Samim time, moj zadatak je da motivišem zaposlenike na napredak, a osim toga, i sam radim na tome da napredujem. Upravo zbog toga sam se i prijavio na DMT program.“

Nakon posla Petar svoje slobodno vreme najradije provodi sa svojim sinovima sa kojima, kako ističe, nikad nije dosadno. Često igra fudbal i košarku sa prijateljima i kolegama, dok sa suprugom voli da vozi bicikl i obilazi izletišta na Fruškoj gori.

Od prodavačice do Store Managera

Snežana je deo JYSKa tek tri godine, a u te tri godine je postigla puno. Kada se javila na konkurs za posao prodavca u JYSKu nije očekivala da će ovako brzo da napreduje. Njene pozitivne osobine i osobine lidera su veoma brzo su prepoznate, a kako i sama ističe, uvek je htela da nauči više i da ima više odgovornosti. Kao i svi zaposleni u JYSKu koji se svojim trudom i radom dokažu, tako je i Snežana dobila priliku da pohađa SMT program (Program za Store Managera). Tokom celog programa radila je i razvijala se uz podršku svojih kolega i mentora, a nakon uspešno završene edukacije ubrzo je dobila priliku da stečeno znanje primeni u praksi, tako što je dobila svoj tim u Subotici.

Snežana Šarčević

„Uvek želim da dam više od sebe i da razvijam svoje veštine, a posao Store Managera obožavam jer je svaki dan prilika za nešto novo i za prenošenje znanja mom timu. Iako je veoma dinamično i puno se radi, ne manjka nam situacija gde se svi zajedno dobro nasmejemo i opustimo.“ ističe Snežana.

 

Latest news

JYSK reaches 100 stores in Romania

JYSK je dostigao broj od 100 prodavnica u Rumuniji

11/06/2021 - JYSK je dostigao važnu prekretnicu u Rumuniji i otvorio 100. prodavnicu u Konstanci, lučkom gradu na Crnom moru. Međutim, ovo je samo pola puta do 200 prodavnica. Sledeća polovina počinje sada.

Dare to Care

„Dare to Care“

10/06/2021 - Od 14. do 25. juna, JYSK će sprovesti internu kampanju pod nazivom „Dare to Care“ kako bi se obratila dodatna pažnja na radno okruženje.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office