Skip to main content
Hero

Skoro 200 ljudi je gledalo JYSKov prvi PR događaj UŽIVO

Датум: 26/03/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Product Assortment

Ovog marta je JYSK održao svoj prvi onlajn PR događaj. Skoro 200 influensera i novinara iz 11 evropskih zemalja pratilo je uživo događaj koji je usmerio pažnju na najnovije trendove u JYSKu i JYSKove napore za održivost.

Kada ne možete da radite ono na šta ste navikli, jednostavno morate da smislite novo rešenje. Ovaj stav može da se objasni na mnogo različitih načina u JYSKu tokom protekle godine, a to važi i za JYSKov događaj UŽIVO.

Svakih šest meseci, JYSK obično okuplja novinare i influensere na PR događaju gde prikazujemo nove proizvode i razgovaramo o razvoju u JYSKu. Ovo nije bilo moguće u proteklih godinu dana i zato je izmišljen prvi JYSK događaj UŽIVO.

Događaj je strimovan uživo u utorak 16. marta iz studija u Abihoju, Danska. Događaj je trajao 45 minuta za danske učesnike ujutro i 45 minuta za međunarodne goste popodne. Sve u svemu, skoro 200 influensera i novinara je učestvovalo onlajn.

„Događaj predstavlja dobar način da se JYSK istakne za influensere i novinare. Ovo nam je već pomoglo da dobijemo dodatni publicitet i, na kraju, nadamo se da ćemo ostvariti veću prodaju u našim prodavnicama, kao i onlajn“, kaže Communications & PR Manager (menadžer za komunikacije i PR) Martin Fyn Aamand, koji je bio domaćin događaja.

Trendovi, stilski elementi i održivost

Tokom događaja, Range & Design Manager (menadžer za liniju i dizajn) Rikke Blæsild govorio je o trendovima za predstojeću sezonu aktivnosti na otvorenom, Sustainability Manager (menadžer održivosti) Sam Harrington intervjuisan je o JYSKovim naporima za održivost, a Range & Design Coordinator (koordinator asortimana i dizajna) Line Skaaning Lindskov govorio je o stilskim elementima prostora na otvorenom.

„Imali smo veoma pozitivne povratne informacije od učesnika, tako da mogu da kažem da je događaj bio veliki uspeh. Sada znamo da možemo da napravimo sjajan onlajn događaj, ako je to potrebno. Međutim, nadam se da će kasnije ove godine biti moguće fizički održati događaj u zatvorenom“, kaže Martin.

Ako ste zainteresovani, možete da pogledate ceo događaj u nastavku. Emisija je dostupna samo na engleskom jeziku i bez titlova.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office