Skip to main content
Hero

Skoro 200 osoba je gledalo prvi JYSK LIVE PR događaj

Datum: 26/03/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Product Assortment

Ovog marta je JYSK održao svoj prvi internetski PR događaj. Skoro 200 influensera i novinara iz 11 evropskih zemalja je uživo gledalo događaj koji je bio fokusiran na najnovije trendove u JYSKu i JYSKovo zalaganje za održivost.

Kad ne možete raditi ono što inače radite, jednostavno morate smisliti novo rješenje. Taj stav se očitovao na mnoge različite načine u JYSKu tokom prošle godine, a isti je slučaj i s JYSK LIVE događajem.

JYSK obično svakih šest mjeseci okupi novinare i influensere za PR događaj, gdje demonstriramo nove proizvode i govorimo o razvoju unutar JYSKa. Prošle godine to nije bilo moguće, i zato je smišljen prvi JYSK LIVE događaj.

Prijenos događaja uživo bio je u utorak 16. marta iz studija u predgrađu Åbyhøj u Danskoj. Događaj je trajao 45 minuta za danske učesnike ujutro i 45 minuta za međunarodne goste poslijepodne. Sve u svemu, online je učestvovalo skoro 200 influensera i novinara.

"Događaj je dobar način privlačenja pozornosti influensera i novinara na JYSK. To je već pomoglo da dobijemo dodatni publicitet, a nadamo se da će rezultirati rastom prodaje u prodavnicama i putem interneta", kaže Communications & PR Manager (menadžer za komunikacije i odnose sa javnošću) Martin Fyn Aamand, koji je moderirao događaj.

Trendovi, stilovi i održivost

Tokom događaja, Range & Design Manager (menadžer asortimana i dizajna) Rikke Blæsild govorila je o trendovima za nadolazeću sezonu vanjskog namještaja, Sustainability Manager (menadžer za održivost) Sam Harrington dotaknuo se JYSKovih zalaganja za održivost, a Range & Design (koordinator asortimana i dizajna) Line Skaaning Lindskov je predstavila stilove za vanjska područja.

"Dobili smo veoma pozitivne povratne informacije od učesnika, tako da mogu reći da je događaj polučio veliki uspjeh. Sad znamo da smo u slučaju potrebe u stanju organizirati sjajan online događaj. Ali se nadam da će kasnije tokom ove godine biti moguće organizirati i fizički događaj", kaže Martin.

Ako ste zainteresirani, možete pogledati cijeli događaj u nastavku. Događaj je dostupan samo na engleskom jeziku bez titlova.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office