Skip to main content

Skandinavski saveti za Kanadu

Датум: 23/03/2018

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорија: Franchise , Strategy

John H. Jacobsen
John H. Jacobsen je odgovoran za prodaju i proširenje JYSK franšiznih radnji u Kanadi.

John H. Jacobsen iz JYSK Kanada je šest nedelja bio deo JYSK Nordica pre nego što se vratio kući sa mnoštvom novih informacija i inspiracija.

Od 23. januara do 2. marta osoblje u glavnom sedištu JYSK Nordic, u Brabrandu u Danskoj, imalo je čoveka više, jer je 29-godišnji John H. Jacobsen učestvovao u svakodnevnom poslovanju, kako bi naučio više o JYSK Nordica.

John je odgovoran za prodaju i proširenje JYSK franšiznih radnji u Kanadi, a JYSK ima 62 prodavnice širom ove druge najveće zemlje na svetu. Tokom posete Danskoj prikupio je mnogo saveta koje će moći da primeni u Kanadi.

„Želim da se zahvalim svim odeljenjima na dobrodošlici. Bilo je divno upoznati ih sve i bio sam veoma lepo primljen.“

„Poslednji put sam duže boravio u Danskoj 2014. godine i mnogo toga se od onda promenilo. Veoma me je impresionirao povećan fokus na kvalitet i veliki planovi za ujedinjenu trgovinu, kao i koncept prodavnice 3.0 koji je zaista odličan. U tome stvarno ima mnogo inspiracije.“, kaže John.

Naročito zato što je skandinavski dizajn postao veoma popularan u Kanadi.

„Fokusirani smo na to da svima pružimo odličnu skandinavsku ponudu u oblasti spavanja i života i kao rezultat toga, naše prodavnice i naš asortiman postaju sve više 'skandinavski'.“, objašnjava John.

Impresioniran internalizacijom

Tokom svog boravka u Danskoj, John je posetio brojne prodavnice i radio u njima, a učestvovao je i na mnogim sastancima i događajima u kancelariji u Brabrandu.

Prvog dana boravka učestvovao je na sastanku country menadžera, a kad se poseta bližila kraju učestvovao je strateškoj sesiji koja se odnosila na JYSK strategiju za narednu finansijsku godinu.

Ova dva sastanka, kao i drugi na kojima je učestvovao, dali su Johnu odličan prikaz toga koliko je JYSK postao internacionalan.

John H. Jacobsen
John H. Jacobsen iz JYSK Kanada je šest nedelja bio deo JYSK Nordica pre nego što se vratio kući sa mnoštvom novih informacija i inspiracija.


„Impresivno je koliko je organizacija JYSK postala internacionalna i koliko ste dobri u planiranju i komunikaciji, kako bi se svi razumeli u različitim zemljama.“, John kaže.

Osim toga, zahvaljuje se svim divnim ljudima koje je upoznao tokom boravka.

„Želim da se zahvalim svim odeljenjima na dobrodošlici. Bilo je divno upoznati ih sve i svugde sam bio veoma lepo primljen.“, kaže John.

Latest news

Rami Jensen

Obaveštenje našeg CEO direktora: Dostignuća i proslave

08/05/2024 - Proleće je zvanično stiglo, a toliko ima dostignuća i uspeha koje treba da poslavimo.

Pallet cover

Saznajte kako JYSK koristi plastiku da bi uštedeo plastiku

06/05/2024 - Nova plastična navlaka će pomoću JYSKu da poveća ekološku održivost.

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office