Skip to main content
Sanja - Najbolja prodavačica JWB

SANJA – NAJBOLJI PRODAVAC JYSK WEST BALKANA

Datum: 15/06/2022

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Awards , People

Nesebičan trud i odlični rezultati Sanji su osigurali titulu Najboljeg prodavca JYSK West Balkana.

Već nekoliko decenija JYSK Švedska ima godišnju nagradu za najbolje prodavce, a od ove godine ova odlična praksa se sprovela i u drugim JYSK zemljama.

Nagrada je poznata pod nazivom "JYSK's Top Seller"odnosno „Najbolji prodavac u JYSKu“.

Nagrada za najboljeg od najboljih dodeljuje se na JYSK godišnjem partyu gde pred mnoštvom od više od hiljadu kolega pobednik dobija titulu koju može da ponese na godinu dana.

Сања
Sanja Vidaković iz Đakova - Najbolji prodavac JYSK West Balkana za 2022.

Kada u kompaniji imate osobu koja ujek želi da pruži više, onda tu osobu cenite i dajete joj mogućnost da se dokaže. Jedna od takvih je i Sanja Vidaković iz Đakova - Najbolji prodavac JYSK West Balkana za 2022. godinu..

Sanja je svoju karijeru u JYSK prodavnici u Đakovu počela pre 11 godina, a ove godine njene kolege su je jednoglasno izabrali za najboljeg prodavca prodavnice jer je Sanja, kako kažu „najčešće broj 1 u svim internim takmičenjima“.

Сања и екипа
Sanja i njezin tim iz JYSK prodavnice Đakovo

„Interna takmičenja nam služe kao prodajni, ali i motivacijski alat koji nam pomaže da ceo tim bude fokusiran i da održavamo takmičarski duh u prodavnici“, kaže sama Sanja o takmičenjima.

Karakteristika svakog dobrog trgovca je i da pazi na troškove, u šta je Sanja takođe svakodnevno uključena kao rukovodilac smene.

Njen recept za uspeh je jednostavan: odgovoran pristup poslu, predanost, kvalitetan razvoj i saradnja sa nadređenima.

U protekloj godini, uz takav pristup, Sanja je mnogo kupaca učinila zadovoljnima.

KOLEGE O SANJI:

  • „Sanja je vrlo ljubazna, draga i pristupačna koleginica i prodavac. U svakoj prodajnoj komunikaciji je u velikoj meri usmerena na dodatnu prodaju i prodaju skupljeg proizvoda”. JYSK rukovodilac prodavnice, Marijana Pezer,  Avenue Mall, Osijek
  • „Jako je pouzdana osoba koja uvek svima pomaže, pogotovo u prodaji i pri tome ne traži ništa za uzvrat. Od Sanje puno može da se nauči i jako je voljna da prenese svoje znanje.“; Vinko Knežević, JYSK rukovodilac prodavnice iz Požege

„Sanja je godinama jedna od najvažnijih karika u našem timu. U samim počecima bila je malo stidljiva, ali u poslednjih nekoliko godina je u velikoj meri razvila svoje prodajne veštine i danas, osim što je najbolji prodavac, razvija i prodajne veštine kod novih kolega. Sanja ima najviše uticaja i najbolje rezultate u OOT internim takmičenjima u našoj prodavnici i velikim delom je zbog nje JYSK prodavnica u Đakovu jedna od najuspešnijih u JYSK West Balkanu“, kaže rukovodilac JYSK prodavnice u Đakovu, Mislav Čmelješević.

PRESTIŽNA NAGRADA

Zbog toga ne iznenađuje da je Sanja ove godine, između 1200 zaposlenih iz  gotovo 150 prodavnica JYSK West Balkana, dobitnica priznanja za Najboljeg prodavca u JYSK West Balkanu. Prestižnu nagradu primila je na JYSK godišnjem partyu u Sarajevu pred više od hiljadu kolega.

Dominik i Sanja
Sanja prilikom dodele nagrade u Sarajevu sa Dominikom Stažićem, District managerom u JYSKu

„Za mene ova nagrada znači veliko priznanje koje potvrđuje da se angažovanje i predanost radu ceni“, kaže Sanja i nastavlja: „najviše me u poslu raduje i inspiriše ugodna timska saradnja, raznovrsnost i razgovor sa kupcima“.

Latest news

Lars Larsen

JYSKova sećanja: Srećan rođendan, Lars Larsen!

05/08/2022 - U ovom specijalnom izdanju JYSKovih sećanja, slavimo našeg osnivača, Larsa Larsena.

Ventsislav talks about the future of Logistics

Ventsislav govori o budućnosti logistike

27/07/2022 - Ventsislav Chavdarov je pre godinu dana započeo svoj novi posao kao Logistic Manager u distributivnom centru u Božurištu (DCB). Od tada je DCB realizovao dva nova važna projekta.

Rearrangement with JYSK

6 kolega je osvojilo JYSK renoviranje

20/07/2022 - 6 kolega iz Poljske osvojilo je renoviranje prostora u svom domu uz JYSK proizvode.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office