Skip to main content
Sanja - Najbolja prodavačica JWB

SANJA – NAJBOLJA PRODAVAČICA JYSK WEST BALKANA

Datum: 15/06/2022

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Awards , People

Nesebičan trud i odlični rezultati Sanji su osigurali titulu Najbolje prodavačice JYSK West Balkana.

Već nekoliko decenija JYSK Švedska ima godišnju nagradu za najbolje prodavače, a od ove godine ova  odlična praksa se sprovela i u drugim JYSK zemljama.

Nagrada je poznata pod nazivom "JYSK's Top Seller"odnosno „Najbolji prodavač/ica u JYSKu“.

Nagrada za najboljeg od najboljih dodjeljuje se na JYSK godišnjem partyu gdje pred mnoštvom od više od hiljadu kolega pobjednik dobija titulu koju može ponijeti na godinu dana.

Sanja
Sanja Vidaković iz Đakova - Najbolja prodavačica JYSK West Balkana za 2022.

Kada u kompaniji imate osobu koja uvijek želi dati više, onda tu osobu cijenite i dajete joj mogućnost da se dokaže. Jedna od takvih je i Sanja Vidaković iz Đakova - Najbolja prodavačica JYSK West Balkana za 2022. godinu..

Sanja je svoju karijeru u JYSK prodavnici u Đakovu počela prije 11 godina, a ove godine njene kolege su je jednoglasno izabrali za najbolju prodavačicu prodavnice jer je Sanja, kako kažu „najčešće broj 1 u svim internim takmičenjima“.

Sanja i ekipa
Sanja i njezin tim iz JYSK trgovine Đakovo

„Interna takmičenja nam služe kao prodajni, ali i motivacijski alat koji nam pomaže da cijeli tim bude fokusiran i da održavamo takmičarski duh u prodavnici“, kaže sama Sanja o takmičenjima.

Karakteristika svakog dobrog trgovca je i da pazi na troškove, u što je Sanja takođe svakodnevno uključena kao rukovoditeljica smjene.

Njen recept za uspjeh je jednostavan: odgovoran pristup poslu, predanost, kvalitetan razvoj i saradnja sa nadređenima.

Sanja je u proteklih godinu dana ovakvim pristupom učinila zadovoljnim mnoge kupce .

Kolege o Sanji:

  • "Sanja je vrlo ljubazna, draga i pristupačna koleginica i prodavačica. U svakoj prodajnoj komunikaciji je u velikoj mjeri usmjerena na dodatnu prodaju i prodaju skupljeg proizvoda”. JYSK rukovoditeljica prodavnice, Marijana Pezer,  Avenue Mall, Osijek
  • „Jako je pouzdana osoba koja uvijek svima pomaže, pogotovo u prodaji i pri tome ne traži ništa za uzvrat. Od Sanje se može puno naučiti i jako je voljna prenositi svoje znanje.“; Vinko Knežević, JYSK rukovoditelj prodavnice iz Požege

„Sanja je godinama jedna od najvažnijih karika u našem timu. U samim počecima bila je pomalo stidljiva, ali u posljednjih nekoliko godina je u velikoj mjeri razvila svoje prodajne vještine i danas, osim što je najbolja prodavačica, razvija i prodajne vještine kod novih kolega. Sanja ima najviše uticaja i najbolje rezultate u OOT internim takmičenjima u našoj prodavnici i velikim dijelom je zbog nje JYSK prodavnica u Đakovu jedna od najuspješnijih u JYSK West Balkanu“, kaže rukovoditelj prodavnice JYSK prodavnice u Đakovu, Mislav Čmelješević

PRESTIŽNA NAGRADA

Zbog toga ne iznenađuje da je Sanja ove godine, između 1200 zaposlenih iz  gotovo 150 prodavnica JYSK West Balkana, dobitnica priznanja za Najbolju prodavačicu u JYSK West Balkanu. Prestižnu nagradu primila je na JYSK godišnjem partyu u Sarajevu pred više od hiljadu kolega.

Sanja o dodjeli nagrada
Sanja prilikom dodjele nagrade u Sarajevu s Dominikom  Stažićem, District managerom u JYSKu

„Za mene ova nagrada znači veliko priznanje koje potvrđuje da se angažman i predanost radu cijeni“, kaže Sanja i nastavlja: „najviše me u poslu veseli i inspiriše ugodna timska saradnja, raznolikost i razgovor sa kupcima“.

Latest news

JYSK reaches 50 stores in Bulgaria

JYSK doseže 50 prodavnica u Bugarskoj

23/03/2023 - U martu 2023. je JYSK proslavio važnu prekretnicu u Bugarskoj dosegnuvši 50 prodavnica u državi. Pedeseta prodavnica je otvorena u istom gradu u kojem se nalazi naša prva bugarska prodavnica, Plovdivu.

JYSK in my home

JYSK u mom domu

21/03/2023 - Pronađite inspiraciju u načinu na koji vaši kolege koriste JYSKov namještaj i proizvode u skladu s njihovim potrebama.

Anna Rusnáková

“Pronašla sam se u ovom poslu”

17/03/2023 - Anna Rusnáková iz grada Rimavská Sobota u Slovačkoj kaže da se pronašla u radu u prodavnici.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office