Skip to main content

Ronja predstavlja JYSK unovom videu o brendu

Датум:

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Категорија: Careers & HR , People , Strategy

Prevod: www.languagewire.com

Ronja se nije dvoumila kada su je zamolili da učesvuje u novom videu o brendu. Otputovala je u Dansku na par dana i sa uzbuđenjem je bila deo videa koji predstavlja JYSK kao mesto za svakoga. 

Kad je novi video o brendu nastao, bilol je važno stvoriti autentičnu predstavu toga ko je JYSK. Zato se tim za marketing obratio zaposlenima u JYSK-u i zatražio njihovu pomoć da pokažu da je JYSK za svakoga. 

Ronja Ali
Ronja Ali u svojoj prodavnici.

Ronja Ali je Store Manager u švedskoj JYSK prodavnici i jedan je od zaposlenih koji učestvuje u videu. 

„Pomislih da bi bilo zabavno učestvovati u videu. Tako da sam odmah pristala. Mnogo sam se zabavila tokom dva dana snimanja kampanje. Upoznati kolege iz Danke i posetiti sedište je bilo ostvarenje sna, a uz tim sa kamerama mi je bilo prijatno,“ rekla je Ronja. 

Ko je JYSK? 

Otkako je Lars Larsen otvorio prvu prodavnicu 1979, JYSK je postao naširoko poznat po sjajnoj skandinavskoj ponudi, što je i dalje tako. Ali novi video o brendu bi trebalo i da pokaže da se u JYSKu radi o rastu, bliskosti sa kupcima, skandinavskom spavanju i životu, ljudima i još mnogo toga. 

Ronja se nada da će video doneti još više sjajnih kolega u JYSK. 

„Nadam se da će kampanja da pokaže ljudima, bez obzira na boju kože, etničko poreklo i pola da je JYSK najbolja kompanija za njih i kako posvećenost može doneti mnoštvo mogućnosti. Kao pojedinac, divno je biti deo velike zajednice koju JYSK predstavlja. Nadam se da možemo da uključimo i regrutujemo još ljudi koji će svakodnevno voleti svoj posao i raditi ga zajedno sa nama,“ objašnjava Ronja. 

JYSK je za svakoga 

Odgledajte novi video o brendu i pogledajte rezultate sjajnog rada mnogih zaposlenih u JYSKu. 

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatna osnova i reči sele se u novi JYSKov dom

- U svim prodavnicama, distributivnim centrima i kancelarijama stiže važan novi element. 

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office