Skip to main content

Ronja predstavlja JYSK unovom videu o brendu

Датум: 22/05/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Категорија: Careers & HR , People , Strategy

Prevod: www.languagewire.com

Ronja se nije dvoumila kada su je zamolili da učesvuje u novom videu o brendu. Otputovala je u Dansku na par dana i sa uzbuđenjem je bila deo videa koji predstavlja JYSK kao mesto za svakoga. 

Kad je novi video o brendu nastao, bilol je važno stvoriti autentičnu predstavu toga ko je JYSK. Zato se tim za marketing obratio zaposlenima u JYSK-u i zatražio njihovu pomoć da pokažu da je JYSK za svakoga. 

Ronja Ali
Ronja Ali u svojoj prodavnici.

Ronja Ali je Store Manager u švedskoj JYSK prodavnici i jedan je od zaposlenih koji učestvuje u videu. 

„Pomislih da bi bilo zabavno učestvovati u videu. Tako da sam odmah pristala. Mnogo sam se zabavila tokom dva dana snimanja kampanje. Upoznati kolege iz Danke i posetiti sedište je bilo ostvarenje sna, a uz tim sa kamerama mi je bilo prijatno,“ rekla je Ronja. 

Ko je JYSK? 

Otkako je Lars Larsen otvorio prvu prodavnicu 1979, JYSK je postao naširoko poznat po sjajnoj skandinavskoj ponudi, što je i dalje tako. Ali novi video o brendu bi trebalo i da pokaže da se u JYSKu radi o rastu, bliskosti sa kupcima, skandinavskom spavanju i životu, ljudima i još mnogo toga. 

Ronja se nada da će video doneti još više sjajnih kolega u JYSK. 

„Nadam se da će kampanja da pokaže ljudima, bez obzira na boju kože, etničko poreklo i pola da je JYSK najbolja kompanija za njih i kako posvećenost može doneti mnoštvo mogućnosti. Kao pojedinac, divno je biti deo velike zajednice koju JYSK predstavlja. Nadam se da možemo da uključimo i regrutujemo još ljudi koji će svakodnevno voleti svoj posao i raditi ga zajedno sa nama,“ objašnjava Ronja. 

JYSK je za svakoga 

Odgledajte novi video o brendu i pogledajte rezultate sjajnog rada mnogih zaposlenih u JYSKu. 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office