Skip to main content

Ronja predstavlja JYSK unovom videu o brendu

Datum: 22/05/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Intern

Kategorija: Careers & HR , People , Strategy

Prevod: www.languagewire.com

Ronja se nije dvoumila kada su je zamolili da učesvuje u novom videu o brendu. Otputovala je u Dansku na par dana i sa uzbuđenjem je bila deo videa koji predstavlja JYSK kao mesto za svakoga. 

Kad je novi video o brendu nastao, bilol je važno stvoriti autentičnu predstavu toga ko je JYSK. Zato se tim za marketing obratio zaposlenima u JYSK-u i zatražio njihovu pomoć da pokažu da je JYSK za svakoga. 

Ronja Ali
Ronja Ali u svojoj prodavnici.

Ronja Ali je Store Manager u švedskoj JYSK prodavnici i jedan je od zaposlenih koji učestvuje u videu. 

„Pomislih da bi bilo zabavno učestvovati u videu. Tako da sam odmah pristala. Mnogo sam se zabavila tokom dva dana snimanja kampanje. Upoznati kolege iz Danke i posetiti sedište je bilo ostvarenje sna, a uz tim sa kamerama mi je bilo prijatno,“ rekla je Ronja. 

Ko je JYSK? 

Otkako je Lars Larsen otvorio prvu prodavnicu 1979, JYSK je postao naširoko poznat po sjajnoj skandinavskoj ponudi, što je i dalje tako. Ali novi video o brendu bi trebalo i da pokaže da se u JYSKu radi o rastu, bliskosti sa kupcima, skandinavskom spavanju i životu, ljudima i još mnogo toga. 

Ronja se nada da će video doneti još više sjajnih kolega u JYSK. 

„Nadam se da će kampanja da pokaže ljudima, bez obzira na boju kože, etničko poreklo i pola da je JYSK najbolja kompanija za njih i kako posvećenost može doneti mnoštvo mogućnosti. Kao pojedinac, divno je biti deo velike zajednice koju JYSK predstavlja. Nadam se da možemo da uključimo i regrutujemo još ljudi koji će svakodnevno voleti svoj posao i raditi ga zajedno sa nama,“ objašnjava Ronja. 

JYSK je za svakoga 

Odgledajte novi video o brendu i pogledajte rezultate sjajnog rada mnogih zaposlenih u JYSKu. 

Latest news

Spain

Najviše novih prodavnica otvoreno u Španiji i Poljskoj

28/09/2023 - Ove fiskalne godine, u nijednoj drugoj zemlji nije otvoreno toliko mnogo prodavnica kao u Španiji i Poljskoj.

Camelia and Gabriela are ready for the Paralympic Games in Paris

Camelia i Gabriela su spremne za Paraolimpijske igre

26/09/2023 - Do Paraolimpijskih igara u Parizu ostalo je manje od godinu dana, a predstavnici kompanije JYSK su porazgovarali sa nekim od sportista koji će učestvovati u igrama.

Around the world: JYSK for my green city in Croatia

Oko sveta: Grčka osvojila Business Champions Award, Španija i Portugal dostigli broj od 150 prodavnica

22/09/2023 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office