Skip to main content

Ronja predstavlja JYSK unovom videu o brendu

Datum: 22/05/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategorija: Careers & HR , People , Strategy

Prevod: www.languagewire.com

Ronja se nije dvoumila kada su je zamolili da učesvuje u novom videu o brendu. Otputovala je u Dansku na par dana i sa uzbuđenjem je bila deo videa koji predstavlja JYSK kao mesto za svakoga. 

Kad je novi video o brendu nastao, bilol je važno stvoriti autentičnu predstavu toga ko je JYSK. Zato se tim za marketing obratio zaposlenima u JYSK-u i zatražio njihovu pomoć da pokažu da je JYSK za svakoga. 

Ronja Ali
Ronja Ali u svojoj prodavnici.

Ronja Ali je Store Manager u švedskoj JYSK prodavnici i jedan je od zaposlenih koji učestvuje u videu. 

„Pomislih da bi bilo zabavno učestvovati u videu. Tako da sam odmah pristala. Mnogo sam se zabavila tokom dva dana snimanja kampanje. Upoznati kolege iz Danke i posetiti sedište je bilo ostvarenje sna, a uz tim sa kamerama mi je bilo prijatno,“ rekla je Ronja. 

Ko je JYSK? 

Otkako je Lars Larsen otvorio prvu prodavnicu 1979, JYSK je postao naširoko poznat po sjajnoj skandinavskoj ponudi, što je i dalje tako. Ali novi video o brendu bi trebalo i da pokaže da se u JYSKu radi o rastu, bliskosti sa kupcima, skandinavskom spavanju i životu, ljudima i još mnogo toga. 

Ronja se nada da će video doneti još više sjajnih kolega u JYSK. 

„Nadam se da će kampanja da pokaže ljudima, bez obzira na boju kože, etničko poreklo i pola da je JYSK najbolja kompanija za njih i kako posvećenost može doneti mnoštvo mogućnosti. Kao pojedinac, divno je biti deo velike zajednice koju JYSK predstavlja. Nadam se da možemo da uključimo i regrutujemo još ljudi koji će svakodnevno voleti svoj posao i raditi ga zajedno sa nama,“ objašnjava Ronja. 

JYSK je za svakoga 

Odgledajte novi video o brendu i pogledajte rezultate sjajnog rada mnogih zaposlenih u JYSKu. 

Latest news

JYSK Škola spavanja

Kako je JYSK uspavao medije u Srbiji?

15/02/2024 - Povodom novog izdanja JYSK Škole spavanja, foto studio u Beogradu nakratko je postao mesto gde se sanjaju najslađi snovi. Kako bi se iz prve ruke uverili u važnost kvalitetnog sna i testiranja proizvoda za spavanje, JYSK je predstavnike medija iznenadio personalizovanim krevetima i uputio ih na power nap koji će dugo pamtiti.

Team Metz

JYSK Francuska otvara novu prodavnicu i sedište

15/02/2024 - JYSK Francuska otvorio je potpuno novu prodavnicu i preselio se u novo sedište u Mecu.

Aleksandra Knežević

JYSK ima najbolji Home & Office Online Store u Srbiji

13/02/2024 - Zahvaljujući inovativnosti i funkcionalnosti svoje online platforme, JYSK je na HotSpot eCommerce Awardsu, osvojio prestižnu nagradu za najbolji Home & Office Online Store u Srbiji.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office